Indlæser

Minidrivhuse

(19)
Minidrivhuse  Drømmer du om at dyrke dine egne afgrøder, men har kun begrænset plads i haven? Så kan et minidrivhus eller et væksthus være løsningen. Her kan du plante de samme planter som i et normalt drivhus, men uden at optage for meget plads..

Viser 19 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect

Viser 19 produkter

Minidrivhuse 

Drømmer du om at dyrke dine egne afgrøder, men har kun begrænset plads i haven? Så kan et minidrivhus eller et væksthus være løsningen. Her kan du plante de samme planter som i et normalt drivhus, men uden at optage for meget plads. Et minidrivhus egner sig dog også godt til altaner eller terrasser, så de er ikke kun forbeholdt haveejere. Hos BAUHAUS finder du blandt andet minidrivhuse, væksthuse, væksttunneller og plantebakker i vores spændende sortiment. 

Hvad er et minidrivhus?

Et minidrivhus er, som navnet antyder, en mindre udgave af et traditionelt drivhus. De fås som regel i glas eller i plast og kan bruges til at dyrke planter både indendørs og udendørs. Selvom de kaldes minidrivhuse, kan størrelsen på dem variere, så uanset om du leder efter et minidrivhus til vindueskarmen, til altanen eller til haven, har du rig mulighed for at finde det helt rigtige.

Selvom drivhusene er små, vil dine planter, blomster og afgrøder stadig få den rette mængde fugt og varme, som giver de optimale vækstbetingelser.     

Hvorfor vælge et minidrivhus? 

Der er mange fordele ved at vælge et minidrivhus til at dyrke sine planter i. Den største fordel er, at du kan give dine planter de bedste forudsætninger for vækst året rundt. Du har nemlig 100% kontrol over miljøet, hvori planterne dyrkes. Det er både muligt at regulere temperatur og luftcirkulation, hvilket også vil give en længere vækstsæson.

Når du dyrker dine planter i et minidrivhus, er de samtidig beskyttet mod frost, storm og andre vejrforhold, der kan have store konsekvenser for den udendørs køkkenhave. Minidrivhuse kan derfor også bruges til at forspire eller overvintre.

Almindelige drivhuse kan være en større investering, så hvis budgettet ikke rækker til det, kan et minidrivhus være et fantastisk alternativ. Minidrivhuse har således også nogle økonomiske fordele, og de kan særligt være gode som førstegangsinvestering. Og så må du ikke glemme, at du på længere sigt kommer til at spare penge på grøntsager og krydderurter, hvis du dyrker dette i dit minidrivhus. 

Sidst, men ikke mindst, kan størrelsen på minidrivhuset være utrolig praktisk. Du kan placere det i haven, på terrassen eller på altanen, uden at det optager for meget plads. De fleste minidrivhuse er også lette at pakke ned og opbevare i perioder, hvor de ikke er i brug. 

Hvilke typer findes der?

Der findes flere forskellige typer af minidrivhuse, og det er op til dig at vælge dén type, der passer bedst til dine behov. De helt små modeller egner sig for eksempel godt til forspiring af frø, så dine planter får en god start på livet, inden de bliver sat i større krukker eller kan udplantes i haven. 

Nogle af de store modeller kommer med stel og hylder, så du virkelig har mulighed for at udnytte pladsen. Her kan du plante i lag og eventuelt have planter hængende fra loftet. Stellet dækkes af et plastbetræk, så disse minidrivhuse er forholdsvis lette at samle. 

Du kan også få væksttunneller, der kan være nyttige i din køkkenhave. En væksttunnel hjælper med at holde plantejorden varm i løbet af foråret, og så beskytter den samtidig mod vejrskader fra regn og blæst. Med en væksttunnel kan du give dine jordbær, urter og grøntsager optimale forhold. 

Find tilbehør til dit drivhus hos BAUHAUS

Uanset om du har et traditionelt drivhus, et minidrivhus eller en have og grønne fingre, kan du finde lige dét, du skal bruge, hos BAUHAUS. I vores sortiment af drivhustilbehør finder du blandt andet vækstbelysning, gødning og drivhusrens, mens du i vores store havekategori finder alverdens haveredskaber, jord og ukrudtsmiddel.

Højbede kan også være en god måde at dyrke dine egne afgrøder på. Et højbed hæver planterne over jorden, hvilket giver nogle klare fordele. Når planternes jord er løftet op, er den varmere, og så får du en indbygget afgrænsning og opdeling af havens afgrøder, der gør dyrkningen let og overskuelig. Endnu en fordel ved et højbed er, at du ligesom ved et minidrivhus kan placere det andre steder end lige i haven.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.