Filtrer på...

Drivhuse & orangerier
Rating
Produkttype
Serie
Bredde
Længde
Areal
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 204 produkter
Page
Filter
Viser 204 produkter
Page
 1. NELSON GARDEN
  Nelson Garden vækstbelysning ekstra LED 60 cm
  250,00 kr.
 2. NELSON GARDEN
  Nelson Garden varmemåtte 50x23 cm 230 V
  250,00 kr.
 3. HORTUS
  Hortus minidrivhus høj
  249,95 kr.
 4. HORTUS
  Hortus minidrivhus høj 130/150 cm
  339,95 kr.
 5. HORTUS
  Hortus plastdrivhus XL 195x143x143 cm
  549,95 kr.
 6. WEIBULLS
  Weibulls dyrkningskrukke Roots 11x11x21 cm 6 stk
  73,95 kr.
 7. VITAVIA
  Vitavia mistbænk Gaia Jumbo sort m/glas
  1.399,00 kr.
 8. VITAVIA
  Vitavia drivhusglas 610x610x3 mm 4 stk.
  304,95 kr.
 9. VITAVIA
  VITAVIA VINDUESÅBNER THERMOVENT
  279,95 kr.
 10. NELSON GARDEN
  Stativ til vækstbelysning 60 cm - Nelson Garden
  140,00 kr.
 11. HORTUS
  Hortus minidrivhus, stor
  679,95 kr.
 12. Flere valgmuligheder
  VITAVIA
  Vitavia drivhus Hera flere modeller
  Fra 6.299,00 kr.
 13. Green>it
  Green>it drivhusbolte 24 stk. aluminium
  37,95 kr.
 14. HORTUS
  Hortus minidrivhus m/bund double 85x130x65 cm
  249,95 kr.
 15. VITAVIA
  Vitavia glasliste sort 10 m
  114,95 kr.
 16. VITAVIA
  Vitavia drivhusglas 610x509x3 mm 4 stk.
  284,95 kr.
 17. NELSON GARDEN
  Nelson Garden vækstbelysning No. 2 LED 85 cm
  250,00 kr.
 18. VITAVIA
  Vitavia drivhusvarmer petroleum til 10 m² drivhus
  839,95 kr.
 19. HORTUS
  Hortus minidrivhus 69 x 49 x 128 cm
  299,95 kr.
 20. VITAVIA
  Vitavia bolte og møtrikker 10 stk.
  39,95 kr.
 21. HORTUS
  Hortus minidrivhus lav 40/70 cm
  214,95 kr.
 22. Green>it
  Green>it drivhusbolte special 24 stk. aluminium
  37,95 kr.
 23. VITAVIA
  Vitavia glasholdere 20 stk.
  79,95 kr.
 24. Flere valgmuligheder
  VITAVIA
  Vitavia drivhus Venus flere farver & modeller
  Fra 3.259,00 kr.
 25. VITAVIA
  Vitavia drivhus Fortuna 10,2 m² sort 3 mm hærdet glas
  26.349,00 kr.
 26. VITAVIA
  Vitavia drivhusglas 610x456x3 mm 4 stk.
  264,95 kr.
 27. Flere valgmuligheder
  VITAVIA
  Vitavia drivhus Cassandra 3 mm hærdet glas flere modeller
  Fra 7.799,00 kr.
 28. VITAVIA
  Vitavia glasfjederclips aluminium 20 stk.
  39,95 kr.
 29. Flere valgmuligheder
  VITAVIA
  Vitavia drivhus Mars i flere modeller
  Fra 7.209,00 kr.
 30. Flere valgmuligheder
  VITAVIA
  Vitavia drivhus Uranus flere modeller
  Fra 5.709,00 kr.
 31. Green>it
  Green>it glasclips/flueben til drivhus små 16 stk.
  37,95 kr.
 32. VITAVIA
  Vitavia nedløbsrør sort 2 stk.
  229,95 kr.
 33. GARDEN LIFE
  GardenLife plantebord fyrretræ grå 82 cm
  304,95 kr.
 34. VITAVIA
  Vitavia vandingsanlæg Hydromat
  879,95 kr.
 35. HORTUS
  Hortus væksttunnel 250 cm
  79,95 kr.

Drivhuse

Drivhuse til haven i mange modeller

Er du haveejer, og vil du gerne kunne dyrke dine egne grøntsager hele året, så er et drivhus alletiders investering. Hos BAUHAUS finder du mange modeller i forskellige størrelser, så du, uanset din tilgængelige plads og dine konkrete behov, kan glæde dig selv og resten af familien med et drivhus, hvor du kan hygge dig i mange timer med at nusse om dine forskellige planter. Du kan se alle vores bud på skønne drivhuse her på siden.

Et drivhus giver utallige muligheder for dig, der har grønne fingre eller blot har interesse for at dyrke spiselige planter i din egen have. Et billigt drivhus, et billigt vægdrivhus eller et billigt orangeri er en rigtig god start, og hos BAUHAUS kommer du langt for pengene.

Vi har mange forskellige typer drivhuse, hvor du kan dyrke alt fra tomater og agurker til peberfrugter, chilier og diverse krydderurter, som kan bruges som ekstra smagsgivere i din mad, der uden tvivl vil smage endnu bedre, når den er tilberedt med hjemmedyrket grønt. Blandt vores forskellige typer af drivhuse finder du eksempelvis følgende modeller:

 • Vægdrivhuse
 • Minidrivhuse
 • Drivhuse med sokkel
 • Drivhuse uden sokkel

Uanset om du drømmer om et lille drivhus eller et stort drivhus, der er enhver gartner værdigt, kan du finde et drivhus, som matcher dine drømme, her hos os. Her finder du både almindelige, stående drivhuse og drivhuse til væg. Gå på opdagelse i sortimentet og find din favorit. Er du så heldig at have plads til mere end ét drivhus, kan du købe flere forskellige typer af drivhuse til din have.

Find et drivhus på tilbud online hos BAUHAUS

Beslutningen om køb af et drivhus kan føles meget stor, da et drivhus kan være lidt af en investering. Heldigvis har vi mange billige drivhuse hos BAUHAUS, og du kan sågar komme endnu længere for budgettet ved at holde godt øje med vores drivhuse på tilbud og derefter slå til på det helt rigtige tidspunkt.

Du kan hurtigt gøre drømmen til virkelighed ved at bestille dit nye drivhus online her fra sortimentet, hvor du finder mange flotte drivhuse til knivskarpe priser – også drivhuse på tilbud af høj kvalitet. Køb drivhus og eventuelt drivhustilbehør hos BAUHAUS – det vil du ikke fortryde.

Når du har fundet det perfekte nye drivhus, skal du i gang med at finde ”fyldet”. Du kan se hele vores samlede sortiment inden for jord og planter lige her. Så er det bare at komme i gang med at drømme store drømme om planteliv i drivhuset, som inden længe lander hjemme i din have.

Vores drivhuse er lette at samle, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde din nyeste tilføjelse til haven. Her vil du uden tvivl komme til at nyde mange gode stunder i selskab med de planter, der skal vokse sig store og stærke i læ fra drivhusets flotte glasvægge.

Forlæng sommeren med et nyt drivhus

Det er skønt at nusse med køkkenhaven og højbedet, men den danske sommer er desværre alt for kort. Det er i hvert fald den oplevelse, som mange haveejere har. Løsningen er naturligvis et drivhus, som giver ekstra læ og varme til planterne. På den måde starter sommeren i virkeligheden allerede om foråret og slutter først sidst på efteråret. Planterne elsker det og kvitterer med en langt hurtigere udvikling og bedre høst, end du er vant til.

Det er ikke nogen hemmelighed, at et drivhus er en investering. På den anden side er priserne på helt almindelige grøntsager, som for eksempel agurker og tomater, i dag så høje, at der hvert år kan spares rigtig mange penge på at være selvforsynende – og så smager det bare bedre, når grøntsagerne er helt friske fra egen høst. Vil du i samme omgang gerne dyrke økologisk i dit drivhus, har vi klargjort et letlæseligt og dybdegående skriv, der hjælper dig godt i gang med dette.

Et drivhus kan blive omdrejningspunkt for en større produktion af planter og blomster, end du ellers ville have mulighed for at dyrke. Eksempelvis kan du lade dine planter forspire i drivhuset om foråret, før de plantes ud. På den måde forlænger du sæsonen helt ud i alle hjørner af haven. Tilsvarende kan de mest følsomme planter bringes i sikkerhed i drivhuset om efteråret, så de klarer sig i længere tid.

Vælger du at gå den selvforsynende vej eller blot at indrette dit drivhus, har du flere muligheder, der kan være lige så alsidige eller lige til, som du ønsker. Forspirer du haveplanter og blomster i plantekasser, kan du let omplante dem direkte i haven, når det er tid. Samtidig har du en flot og praktisk tilføjelse til dit drivhus, som kan genbruges år efter år. Skal du have gang i omplantningen, så husk de rette planteredskaber og et sæt havehandsker for at gøre processen nemmere.

Plantekasser har ligeledes den fordel, at du også kan stille dem i haven, når vejret bliver varmere, hvorfor du slipper for omplantning. I plantekassen er det også muligt at skabe sit eget lille økosystem med en bestemt type jord og gødning, hvor du kan bruge opbindingsartikler til at både støtte og præge planternes vækst. Af samme grund kan plantekasser også let gøres til en del af din køkkenhave, hvor du kan gro bestemte typer grøntsager i et kontrolleret miljø.

Er du i tvivl om, hvordan du får dine frø til at spire eller anlægger en køkkenhave, kan du med vores guides Sådan forspirer du dine frø og Få en køkkenhave, slip for indkøb finde inspiration til netop disse emner.

Vi har drivhuse til alle

Selvom du kun har en lille have eller måske endda slet ingen, behøver du bestemt ikke at opgive tanken om et drivhus. De fås nemlig i alle størrelser, og vi har en del forskellige minidrivhuse og væksthuse, som sagtens kan stilles op på terrassen eller altanen.

Ved mindre modeller er der typisk tale om vægdrivhuse, som støtter sig op ad muren på dit hus. Vægdrivhuse udnytter pladsen optimalt, og murværket hjælper samtidig med at akkumulere varmen og reducere de voldsomme temperaturudsving, der typisk kendetegner traditionelle drivhuse.

En endnu billigere og mindre pladskrævende løsning er de små væksthuse og minidrivhuse, som i princippet kan stilles op på altanen, hvis der ellers er tilstrækkeligt med solindfald. Her kan du pusle med frø og planter, selvom der måske ikke er plads eller råd til en egentlig have.

Har du parcelhus og masser af plads, bør du selvfølgelig overveje et ”rigtigt” drivhus med drivhusglas eller polycarbonatplader i stedet for PVC-plastdug. Det holder længere og klæder også haven bedre. Og så er der selvfølgelig mere plads. Vi har drivhuse med helt op til 15,7 kvadratmeter, hvor der rigtig er plads til at boltre sig med forskellige planter og nye eksperimenter.

I forbindelse med valget af et klassisk fritstående drivhus er det vigtigt, du tager stilling til, hvorvidt det skal være med eller uden sokkel. Hvor nogle udendørsoverflader er egnet til og kan bære vægten af et drivhus alene, er det dog de færreste, hvorfor drivhusfundamenter – også kaldet sokler – som udgangspunkt er nødvendigt drivhustilbehør.

Sokler skaber et fundament for drivhuset, der har den fordel, at de kan placeres mere eller mindre hvor som helst i haven. Uden et drivhusfundament anbefales det at drivhuse monteres ovenpå fliser eller en anden type robust overflade, som kan agere fundament. For eksempel vil en græsplæne i de fleste tilfælde være for blød til at bære drivhuset. Ligeledes bliver græsset påvirket af vejret, hvor regn blandt andet vil løsne det allerede bløde fundament yderligere.

Er du ude i at investere i dit første drivhus eller har begrænset viden om, hvilke naturlige overflader, som er bærende, bør du kraftigt overveje en sokkel som drivhusfundament. Et drivhus med sokkel skaber det rette bærende fundament og sikrer, at det står i vater, så du ikke risikerer, at drivhuset kollapser, beskadiges under sin egen vægt eller i værste fald helt ødelægges.

Hungrer du efter mere viden, har vi lavet den ultimative guide til drivhuse, der blandt andet kommer nærmere ind på yderligere fordele ved de forskellige typer drivhuse og fundamenter samt gode råd til, hvor det skal placeres i haven for optimal plantevækst og de bedste afgrøder.

Drivhuset er ikke kun til for planternes skyld

Selvom de fleste anser drivhuset for at være planternes domæne, skal du ikke være blind for, at både planter og drivhus i bund og grund er til for dig som ejer. I praksis går det dog begge veje. Du giver dine planter den fornødne pleje og omsorg, og til gengæld får du masser af glæde i sjælen. Mange betragter ligefrem nørklerierne i drivhuset som ren terapi efter en stresset arbejdsdag.

Dine planter får læ og varme, men det samme gør du som drivhusejer, og det gør det hele lidt sjovere – ikke mindst om foråret og om efteråret, hvor vejret kan være lidt surt fra tid til anden. Mange bruger faktisk også drivhuset som en lille udestue, og sørger du for at få købt drivhuset med ekstra god plads, er det faktisk en billig bolig nummer to.

Med et lille cafesæt eller et sæt behagelige havestole med dertilhørende hynder er du sikret mange skønne timer blandt velduftende urter, grøntsager og blomster. Det smarte ved et drivhus er jo, at det forlænger både sæsonen og aftenerne. Midt på sommeren kan der være for varmt, hvis temperaturen er meget høj og solen skinner igennem, men på en gråvejrsdag er det perfekt at tilbringe tiden i drivhuset – selv når det ud på aftenen begynder at blive lidt køligt. Bring eventuelt en varmeblæser med ud på de køligste dage.

Som med så meget andet, er rengøring et uundgåeligt aspekt af livet, hvilket også gør sig gældende som drivhusejer. Lad dig dog ikke skræmme, da vi har lavet en smart guide til, hvordan du rengør dit drivhus, hvori du finder smarte tips og tricks, der gør det hele meget nemmere, herunder hvilken årstid det er bedst at rengøre, og hvordan du helt lavpraktisk skal gribe det an.

Drivhusglas – hvilke typer er bedst?

Traditionelt har drivhuse været konstrueret med tyndt, billigt glas, og det fungerer også helt fint – i hvert fald indtil det bliver stormvejr. Det er ikke sikkert, stormen er i stand til at rive glasset løs fra rammen, men et tyndt 3 mm drivhusglas holder ikke til ret meget og går let i stykker, hvis det rammes af nedfaldne grene eller andre flyvende objekter.

For mange er løsningen hærdet glas, der giver en langt mere holdbar overflade. Hærdet glas er selvfølgelig lidt dyrere, men prisforskellen er ikke markant, når man samtidig tager de mange sparede ærgrelser og glasudskiftninger i betragtning.

Et forholdsvis nyt alternativ til drivhusglas er polycarbonat, som er meget robust og noget lettere end almindeligt glas. Mange af drivhusene i vores sortiment kan leveres med polycarbonatplader i stedet for den traditionelle løsning. Prismæssigt ligger polycarbonat på linje med hærdet glas. Klik eventuelt ind på det enkelte drivhus for at se mere om, hvilke materialetyper vi tilbyder til den pågældende model.

Både polycarbonat drivhuse og drivhuse i glas har hver deres fordele og ulemper, hvorfor der hverken er et rigtigt eller forkert svar i forhold til, hvilken der er bedst egnet til din have – det kommer derfor ganske enkelt ned til præference. Derfor har vi lavet to guides, Hvad er et polycarbonat drivhus og Hvorfor vælge et drivhus i glas?. Disse guides kommer rundt om deres respektive forskelle, og hvad der er værd at være opmærksom på ved begge typer drivhus.

Er du i tvivl, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere, som altid står til rådighed med hjælp og vejledning online, telefonisk eller i en af vores mange varehuse landet rundt.

Drivhuse & orangerier

Viser 204 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto