Filter
Viser 15 produkter

Er der noget, som vi danskere virkelig forbinder med sommer og lunere temperaturer, så er det de mange gode stunder sammen med venner og familie omkring et lækkert måltid mad ved grillen på terrassen. Står du og mangler en ny og smart gasgrill til, når sommeren banker på, så kan du finde et bredt udvalg af Napoleon grill her på siden. Her kan du også vælge din nye Napoleon gasgrill og bestille den hjem med det samme online her hos BAUHAUS.

Når sommeren er over os er der ikke noget bedre end at udnytte de højere temperaturer til at bruge så meget tid som muligt udendørs. Mange nyder muligheden for at kunne spise ude, når tiden er til det, og særligt lækker grillmad direkte fra grillen er populært. Ejer du endnu ikke en grill, er det på tide, at du kommer til det, og et godt bud på en grill til dig kunne være en Napoleon gasgrill fra sortimentet her på siden. Vi har mange forskellige Napoleon grill – og helt sikkert også en Napoleon gasgrill, der passer til dine ønsker og drømme for de mange hyggelige grillaftener, som du skal have sammen med dem, du holder af.

Historien bag Napoleon grill

Napoleon er et af de allermest kendte mærker inden for grill og grill-tilbehør, og produkterne forhandles over det meste af verden. Napoleon er grundlagt i 1976 i Canada af Wolfgang og ingrid Schroeter, der sidenhen har skabt en verdenssucces, der ganske enkelt bare bliver ved med at vokse og vokse. I dag ejes virksomheden af parrets sønner Chris og Stephen, og familievirksomheden producerer, udover de populære Napoleon grill, også brændeovne af høj kvalitet under navnet Wolf Steel Ltd. En Napoleon grill giver god værdi for pengene, og her hos BAUHAUS kan du finde mange forskellige modeller inden for Napoleon grill, så du kan finde en Napoleon grill, der passer helt perfekt til dine behov for at kunne lave lækker grillmad på nul komma fem.   

Her får du den perfekte grilloplevelse

Med en Napoleon grill fra udvalget hos BAUHAUS får du det bedste udgangspunkt for skabe mange gode grillstunder hele sommeren igennem. De forskellige funktioner på hver enkelt grill varierer, men ét er sikkert: Med en Napoleon gasgrill får du masser af varme, og der er garanti for, at du kan stege det perfekte stykke kød, grille de mest velsmagende grøntsager og generelt brillere ved grillen, så dine nærmeste bliver mere end blot almindeligt imponerede. Hvad står menuen på i aften? Langt de fleste måltider kan laves på grill, og når først du har fået din nye Napoleon grill hjem, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Selvom en Napoleon grill er et fantastisk valg af grill, så er den ikke nok i sig selv. Det der ofte gør hele forskellen, er det helt rigtige grill-tilbehør. I forhold til grillmad er det ofte de helt små detaljer, der tæller, og derfor kan det være en god idé ikke at spare på tilbehøret. Se også vores øvrige sortiment inden for grill lige her, hvor du kan få mere inspiration til at skabe den helt unikke grilloplevelse med udgangspunkt i vores mange kendte mærkevarer.

Find en Napoleon grill på tilbud

En Napoleon grill er en elegant og nytænkende gasgrill med mange spændende features, der giver dig rig mulighed for at sammensætte en komplet menu og lave alt maden på grillen. En Napoleon grill er således lidt af en investering i fremtidens mange gode grillaftener, men det kan alligevel være rart at kunne komme lidt længere for dine penge, når du kigger på Napoleon gasgrill. Derfor har vi hos BAUHAUS sørget for altid at kunne tilbyde dig flere forskellige Napoleon grill på tilbud til skarpe priser, så der måske kan blive råd til lidt ekstra til grillhyggen. En Napoleon grill er en brugervenlig grill med professionel ekstravagance, og den kan bruges af alle – både nybegyndere og mere garvede grillentusiaster, der nyder et lækkert måltid med den karakteristiske barbecue-smag fra grillen.

Køb Napoleon grill online hos BAUHAUS

En af de helt store plusser ved en grill fra Napoleon er, at en Napoleon gasgrill hurtigt bliver varm, og at du derfor let kan tænde spontant op i grillen, når du kommer sent hjem om eftermiddagen og beslutter dig til at grille til aftensmaden. Du skal således ikke vente i lang tid på at få en varm grill, som det ellers kan være tilfældet med andre grill-modeller på markedet. Med en Napoleon gasgrill er du altid hurtigt i gang, så madlavningen kan glide lidt lettere, og du i stedet kan bruge tiden på det vigtige i hverdagen, nemlig de gode kvalitetsstunder med familie og venner.  

Når du køber en Napoleon gasgrill online hos BAUHAUS – hvad enten det er en Napoleon grill på tilbud eller en Napoleon grill til normalpris – får du din nye grill leveret lige til døren, så du kan komme i gang med at lære den at kende med det samme, og du måske endda kan tage den i brug samme aften. Du kan trygt bestille din nye Napoleon grill hos os. Vi har nemlig altid 3 måneders fuld returret på alle produkter, så du aldrig skal bekymre dig om at gøre et fejlkøb. Du kan altid returnere din vare igen og bestille en model, der passer bedre til dine ønsker. En Napoleon grill går du dog aldrig galt i byen med, så bestil din Napoleon gasgrill i dag, og oplev et grillprodukt af allerhøjeste kaliber!

Napoleon

Viser 15 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto