Filter
Viser 611 produkter
Page
 1. COZZE
  Cozze infrarødt termometer
  224,95 kr.
 2. NAPOLEON
  Napoleon rotisserikurv rustfri stål
  559,95 kr.
 3. BROIL KING
  Broil King grilllampe Deluxe med LED og timer
  484,95 kr.
 4. NAPOLEON
  Napoleon stegeplade til Rogue og Freestyle støbejern
  734,95 kr.
 5. NAPOLEON
  Napoleon grillbetræk til Legend/Freestyle 365/425
  944,95 kr.
 6. NAPOLEON
  Napoleon grillspyd Shashlik rustfri stål 40,5 cm 8 stk.
  244,95 kr.
 7. BROIL KING
  Broil King grillrist støbejern 1 stk. t/Baron og Crown 44x16 cm
  314,95 kr.
 8. NAPOLEON
  Napoleon grillunderlag 119,5 cm
  579,95 kr.
 9. BROIL KING
  Broil King grillrist rustfrit stål 1 stk. t/ Baron og Crown 44x16 cm
  349,95 kr.
 10. BROIL KING
  Broil King grilllampe LED Basic
  169,95 kr.
 11. KINGSTONE
  Kingstone overtræk til Cliff 670 gasgrill
  399,95 kr.
 12. KINGSTONE
  Kingstone pizzasten til Cliff 450/670 gasgrill Ø30 cm
  159,95 kr.
 13. BROIL KING
  Broil King stegeplade støbejern Baron/Crown
  564,95 kr.
 14. BROIL KING
  Broil King grillrist rustfrit stål 1 stk. t/Imperial, Regal og Regal Pellet 49x15,7 cm
  609,95 kr.
 15. BROIL KING
  Broil King overtræk Premium Baron/Crown
  899,95 kr.
 16. COZZE
  Cozze slange til regulator 2 m inkl. spændebånd
  159,95 kr.
 17. NAPOLEON
  Napoleon grill-lygte LED
  504,95 kr.
 18. BUSCHBECK
  Buschbeck Grillrist forkromet
  629,95 kr.
 19. COZZE
  Cozze pizzaspade rustfri stål 45x25 cm
  100,00 kr.
 20. NAPOLEON
  Napoleon grillbetræk til Rogue 525
  1.049,00 kr.
 21. O-GRILL
  O-Grill cover
  209,95 kr.
 22. OUTDOORCHEF
  Outdoorchef vind- og stænkskærm til Blazing Zone
  199,95 kr.
 23. KINGSTONE
  Kingstone pizzaspade
  209,95 kr.
 24. COZZE
  Cozze pizzasten t/pizzaovn 17" 42,5x42,5 cm
  314,95 kr.
 25. NAPOLEON
  Napoleon redskabssæt med 3 dele
  304,95 kr.
 26. NAPOLEON
  Napoleon grillhandske sort
  254,95 kr.
 27. NAPOLEON
  Napoleon rotisseri til Rogue 365/425/525
  1.599,00 kr.
 28. COZZE
  Cozze overtræk t/gasflaske 10 kg
  274,95 kr.
 29. BUSCHBECK
  Buschbeck Overtræk til BBQ rustfri stål top
  789,95 kr.
 30. KINGSTONE
  Kingstone pizzasten 30x40 cm
  264,95 kr.
 31. BROIL KING
  Broil King grillspydholder med 4 dobbeltspyd
  264,95 kr.
 32. WEBER
  Weber overtræk til Spirit II 300-serien
  749,95 kr.
 33. WEBER
  Weber grillbetræk til Q3000/2000
  699,95 kr.
 34. BROIL KING
  Broil King rotisserisæt
  944,95 kr.
 35. BROIL KING
  Broil King overtræk til Baron/Crown 590
  879,95 kr.

Grilltilbehør 

De fleste nyder at tænde op i grillen, når sommeren er over Danmark. Et grillmåltid giver mulighed for, at du kan tilberede hele måltidet udendørs i aftensolen og derefter nyde det ved havebordet - derudover er den røgede grillsmag indbegrebet af sommer. Er du også vild med at grille? Så ved du nok også, at der findes en masse grilltilbehør - både tilbehør, som er nødvendigt, men også tilbehør, som du kan supplere med.

Hos BAUHAUS har vi samlet et stort udvalg af alt dette tilbehør, og sortimentet er så alsidigt, at du med garanti kan finde, hvad du skal bruge her. 

Hvilket grilludstyr har du brug for?

Junglen af grilltilbehør er nærmest uendelig. Hvis du først er blevet bidt af at grille, kan du blive ved med at tilføje nye former for redskaber, der kan udfordre metoden og smagen. Men hvad har du egentlig brug for?

Her får du en oversigt over det mest nødvendige grilltilbehør:

Træpiller, røgflis eller grillbriketter

Mange benytter en gasgrill nu til dags, men hvis du fortsat benytter en almindelig grill, så skal du selvfølgelig benytte noget optænding. Hvad du vælger, kommer naturligvis an på, hvilken grill du ejer, men også hvilken form for mad, du skal tilberede. En grillstarter er også en nødvendighed, hvis optændingen ikke skal vare for længe. 

Grillbord eller sidebord

Undervejs i tilberedningen er det en fordel, hvis du har et sted, hvor du kan placere de redskaber, som du bruger. Det vil med garanti bidrage til et roligere forløb, hvor du ikke skal løbe frem og tilbage. 

Grillbetræk og grillbørste

En grill skal allerhelst holde i mange år, og det sikrer du bedst ved at vedligeholde samt passe godt på den. Det danske vejr er utilregneligt, og derfor skal du beklæde din grill med et grillbetræk, hver gang du er færdig med at bruge den. Det vil beskytte og holde ydersiden pæn. Dernæst er det vigtigt, at du renser din grillrist med en børste, så du fjerner eventuelle madrester, inden det brænder sig fast.

Grillredskaber

Når du skal tilberede mad på grillen, kan du ikke undvære redskaber som en palette, tang, pensel eller en stegegaffel. Her på siden kan du finde dem - både som sæt, men også enkeltvis. Når du har erhvervet dig nogle af disse ting, er det nemt for at vende bøffer, pølser og grøntsager eller marinere dem på grillen. 

Dette er blot en kort oversigt over de redskaber, der er mest nødvendige, når du har anskaffet dig en grill. Udvalget her hos BAUHAUS er meget stort og alsidigt, og du kan dermed finde en bred vifte af redskaber med forskellige funktioner. 

Tilbehør som kan udfordre smagsoplevelsen

Vores sortiment indeholder alt lige fra de praktiske og nødvendige komponenter, men udvalget er også særligt for dig, der ønsker at udfordre dine grillevner. Der er et utal af muligheder for at eksperimentere med smagsoplevelserne samt effektivisere hele processen, når du griller. Nogle af de redskaber du finder, her hos BAUHAUS, er blandt andet:

Pizzasten

Hvis du elsker pizza, men blot er vant til at bage dem i ovnen, så bør du helt sikkert forsøge dig med en pizzasten på grill. Ikke nok med at pizzaen trækker en del af grillsmagen, så gør det også noget helt særligt for skorpen og bagningen, at tilberede pizzaen på pizzastenen. Pizzastenen hjælper med en mere direkte varme, så du får det optimale resultat med din pizza. 

Koldrøgningsbakke

At ryge sin mad er blevet en af de helt store trends, og det vil helt sikkert være en særlig udfordring for grill-entusiasten. Koldrøgningsbakken fungerer både til gas- og kulgrill, og du vil få en anderledes og lækker smag ud af det. Prøv for eksempel med røget kød, fisk eller en helt tredje ting. 

Marinadesprøjte

De fleste kender til at lægge kød, grøntsager eller fisk i en marinade, så det kan trække noget smag, inden det skal tilberedes. En marinadesprøjte kan lukke en helt ny verden op for dig, hvor du kan tilføje marinaden til elementet på en ny og spændende måde. Som navnet angiver, kan du sprøjte marinaden ind i kødet, så det får den helt rette smag. 

Der er altså rig mulighed for at komme i gang med de mange muligheder, som en grill giver - og du kan helt sikkert finde det, du skal bruge her hos BAUHAUS. 

Vedligehold din grill med rengøring

En grill er ofte et større køb, og derfor er det højst sandsynligt i din bedste interesse at passe godt på den - uanset om der er tale om selve grillen eller tilbehøret dertil. Du finder et stort udvalg af grillrengøring og grillpleje her i BAUHAUS store sortiment. 

Med de rette produkter og den rette pleje kan du være sikker på, at din grill bevarer en lang levetid, så du kan få den optimale glæde ud af den.

En af de vigtigste ting er, at gøre din grillrist ren med en børste, hver gang du har brugt den. Hvis du sørger for at gøre det, imens risten fortsat er varm, kan du nemt få alle madrester væk. 

Det er også vigtigt at rengøre overfladerne, så din grill holder sig ren både indeni og udenpå. Grillredskaberne skal blot vaskes op i hånden, og mange kan også blot lægges i opvaskemaskinen. 

Find alt dit grilltilbehør her hos BAUHAUS!

Når du har fundet det helt rette grilltilbehør, kan du nemt og hurtigt bestille det hjem her fra BAUHAUS. Vi sørger for at levere dine ønskede varer - enten lige til døren eller ved hjælp af Click & Collect. Med Click & Collect kan du selv afhente dine varer hos din lokale BAUHAUS, når det passer dig bedst. Uanset hvad kan du hurtigt komme i gang med at eksperimentere på din grill, så du kan tilberede et lækkert måltid mad, som hele familien kan nyde i sommervarmen.

 

Grilltilbehør

Viser 611 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…