Filter
Viser 24 produkter

Stegetermometre

Kom godt i gang med grillsæsonen med det rette tilbehør til din grill. Hos BAUHAUS finder du eksempelvis stegetermometre, som kan hjælpe dig med at se kødets kernetemperatur og tilberede lækre retter på grillen.

Vi har flere forskellige modeller og designs i diverse prisklasser. Vi har altså et stegetermometer for ethvert behov, så du kan vælge den variant, der giver bedst mening for dig. Se vores udvalg her, og nyd sommerens mange grillaftener fuldt ud.

Opnå gode resultater med et stegetermometer

Vil du gerne være sikker på at få de bedste resultater, når du griller eller steger kød? Hvis du elsker at lave mad, så kan et stegetermometer sikre, at du nemmere få den helt rette temperatur på kødet, så du kan servere alt fra lækre bøffer til stege. Uanset om du foretrækker kødet rødt, medium eller gennemstegt, så kan et stegetermometer være en god hjælp.

Dette skal du overveje, inden du vælger stegetermometer

Når det gælder stegetermometre, så findes der mange forskellige varianter. Nogle er mere simple, og nogle er mere avancerede, så derfor bør du sætte dig ind i dine behov, når du skal vælge. Overvej blandt andet:

  • Termometerets maks grader
  • Kvalitet
  • Hvordan du vil bruge termometeret
  • Forindstillede guides
  • Trådløst eller ikke trådløst

Termometerets maks grader

Når du skal vælge termometer, så bør du overveje, hvad din ovn eller grill kan komme op på. Termometeret skal nemlig kunne håndtere denne temperatur. Mange ovne samt kul- og gasgrill kan komme op på omkring 300 grader, så derfor bør du finde et stegetermometer som kan tåle dette.

Termometerets kvalitet

Som sagt findes der et hav af varianter i mange prisklasser, og der kan kvalitet og pris godt hænge sammen. Overvej derfor hvor meget, du skal bruge dit stegetermometer. Kommer du til at bruge det flere gange i ugen? Så bør du muligvis investere i et stegetermometer af høj kvalitet, så du ved, at det kan holde i lang tid.

Hvordan vil du bruge det?

Faktisk kan et stegetermometer bruges til andet end bare at måle temperaturen på kød. Derfor er det et utroligt godt køkkenredskab at have. Du kan eksempelvis måle temperaturen på vand, når du skal bage. Så kan du tjekke om vandet er for varmt til at putte gær i. Hvis det er for varmt, vil gæret ikke blive aktiveret ordentligt.

Alkohol som vin, cognac eller whisky har også en særlig temperatur, som de bør nydes på. Og også her kan du bruge termometeret til at tjekke, om den er helt rigtig.

Har du brug for forudindstillede guides?

Nogle stegetermometre er så smarte, at de har forudindstillede guides, som hjælper dig med at tilberede en bestemt type kød som anbefalet. Det gør det nemmere for dig at prøve andre former for kød, som du ikke har givet dig i kast med før.

Skal du vælge trådløst eller ej?

Sidst men ikke mindst kan du vælge mellem den almindelige variant eller et trådløst stegetermometer. Med det trådløse stegetermometer behøver du ikke at være til stede hele tiden for at kontrollere temperaturen. Det er eksempelvis enormt smart, hvis du griller, men skal ind for at tilberede resten af måltidet. Du får altså en smule mere frihed med det trådløse termometer.

Få stegetermometre og andet grilltilbehør

Hos BAUHAUS kan du finde et stort udvalg af praktiske stegetermometre, som kan gøre din madlavning endnu bedre og lettere. Vælg eksempelvis mellem forskellige brands med god brugervenlighed. Du kan eksempelvis få stegetermometre med digitalt display, som gør det nemt at aflæse temperaturen. Derudover har vi også en masse andet grilltilbehør , så du kan tage grillsæsonen til nye højder.

Køb stegetermometre online hos BAUHAUS

Vil du gerne handle hjemmefra sofaen? Hos BAUHAUS kan du nemt bestille dine varer online og få dem leveret lige til døren. Derudover tilbyder vi også Click & Collect , så du kan handle på nettet og derefter hente produkterne i dit nærmeste byggevarehus.

Hvis du i stedet foretrækker at se varerne fysisk, inden du køber, så kan du naturligvis også komme ind i butikken. Her kan vores dygtige medarbejdere rådgive dig, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.

Stegetermometre

Viser 24 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto