Filtrer på...

Grillkul
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 9 produkter
Filter
Viser 9 produkter

Grillkul

At bruge grillkul til optænding af grillen er en populær løsning. Det giver den velkendte, røgede smag, det giver en jævn varme, og det giver samtidig længere brændetid. Og så er det altså også hyggeligt at samles omkring kulgrillen en sommeraften.

Her hos BAUHAUS har vi et bredt sortiment indenfor lige netop grillkul, som du kan bruge til din kuglegrill eller kulgrill. Foruden grillkul byder sortimentet også på kulskrabere, kulbakker og kulspande. Tag et kig på udvalget her på siden.

Derfor skal du bruge grillkul

Der findes flere forskellige måder at grille på. Du kan eksempelvis bruge en gasgrill eller en elektrisk grill, men du kan også grille din sommermad over bål . Hvilken løsning, du skal vælge, er en smagssag, og nedenfor får du de bedste grunde til, hvorfor du netop skal bruge en kulgrill med grillkul.

  • Autentisk grilloplevelse: At bruge grillkul frem for eksempelvis gas giver en mere autentisk grilloplevelse. Kullene giver en intens varme, og din grillmad får samtidig den karakteristiske, røgede smag.
  • Høj temperatur: Vidste du, at du med grillkul faktisk kan opnå rigtig høje temperaturer? Det bedste grillkul kan også holde den høje temperatur i flere timer, og begge dele danner fundamentet for en god grillaften.
  • Hyggeligt samvær: At bruge grillkul frem for andre former for optænding tager tid, og først når kullene er hvide, kan du begynde at grille. Men denne proces har sin helt egen charme. Den giver dig nemlig mulighed for at samle familie og venner omkring grillen, mens I sammen venter på grillmaden.
  • Miljøvenlig optænding: Faktisk er der også miljømæssige fordele ved at bruge grillkul. I modsætning til gas eller elektricitet er grillkul nemlig lavet af naturlige materialer, der ikke udleder skadelige gasser under brænding.
  • Økonomisk løsning: Endelig er grillkul en mere økonomisk løsning i længden, da kul er billigere end eksempelvis gas eller el.

Hvis du alligevel er mere til gas eller el, så kan du finde en gasgrill eller elektrisk grill her.

Sådan bruger du grillkul

At grille med grillkul kan virke let og enkelt, men faktisk er der et par vigtige trin, som du bør følge for at opnå de bedste resultater. Følg vores trin-for-trin guide:

  1. Vælg den rette mængde kul: Du bør altid starte med at vælge den rette mængde kul til din grillaften. Hvis det er et stort arrangement, så skal du naturligvis også bruge en stor mængde kul. Og omvendt. Som tommelfingerregel skal du bruge cirka ét kilo grillkul pr. 30 centimeter i diameter på din grill.
  2. Tænd op for kullene: Du kan med fordel bruge en grillstarter, som du fylder op med grillkul. Du kan også bruge grillbriketter eller øvrige former for optænding.
  3. Vent på den rette temperatur: Ventetiden kan virke lang, men det er vigtigt, at du venter med at grille, til dine kul har opnået en god varme. Først når kullene er blevet hvide, kan du begynde at grille. Ventetiden afhænger naturligvis af størrelsen på din grill og mængden af kul. Det kan derfor være en god idé at tænde op i god tid.
  4. Lav din grillmad: Når kullene er hvide, kan du begynde din grillning. Når du griller, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at dine grøntsager, pølser eller bøffer ikke brænder på.
  5. Sluk grillen: Dette kan virke som et simpelt trin, men det er faktisk ret så vigtigt. Når du er færdig med at grille, bør du lukke luftindtaget på kuglegrillen og skubbe kullene til den ene side. Lad kullene brænde ud og køle af, inden du rydder op.

Mangler du en ny grillrist, grillbørste eller pizzaskærer? Så synes vi, at du skal tage et kig på vores udvalg af grilltilbehør her.

Bestil dit grillkul med Click & Collect

Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af lige netop grillkul. I sortimentet kan du desuden også finde tilbehør såsom kulskrabere, kulbakker og kulspande. Når du har fundet det rigtige grillkul til din grill hos BAUHAUS, så er det let og enkelt at komme i gang med grillsæsonen. Via vores Click & Collect service kan du nemlig let og enkelt bestille dit grillkul til afhentning i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus . På den måde kan du let komme i gang med at bruge dit grillkul.

Har du også brug for optændingsblokke, briketter, lightere eller grillstartere? Så tag et kig på vores udvalg af grilloptænding lige her.

Grillkul

Viser 9 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto