Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vejrstationer, regnmålere & termometre

(46)
Vejret er det emne, som vi danskere taler mest om. Det skyldes, at vi bor i et land, hvor vejrforholdene skifter oftere, end du kan nå at stave til femdøgnsprognose. Hvordan vejret arter sig har stor betydning for os og vores dagligdag, og derf..

1-32 af 46 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 46 produkter

Bliv klog på vejret med en regnmåler

Vejret er det emne, som vi danskere taler mest om. Det skyldes, at vi bor i et land, hvor vejrforholdene skifter oftere, end du kan nå at stave til femdøgnsprognose. Hvordan vejret arter sig har stor betydning for os og vores dagligdag, og derfor følger vi troligt med i den daglige vejrudsigt. Med din egen regnmåler i haven, kan du selv blive meteorolog.

Rul op og se det vores store udvalg indenfor regnmålere, vejrstationer og termometre her hos BAUHAUS.


Find den rigtige regnmåler til dit behov

 En regnvandsmåler kommer i lige så mange forskellige modeller, mærker og prisklasser, som der er vejrtyper. BAUHAUS vil gerne gøre det nemt for vores kunder at finde den helt rigtige regnmåler eller vejrstation til haven. Når du skal vælge regnmåler, skal du være opmærksom på:

  • Type
  • Egenskaber
  • Pris

Når disse tre ting er på plads, er du så godt som klar til at blive fri af vejrudsigten og måske også blive klogere på vejrforholdene omkring dig.

Vi guider dig også til, hvordan du får mest muligt ud af din regnvandsmåler.


Hvorfor er det en god idé at have en regnmåler?

Der kan være flere grunde til at erhverve sig en regnmåler eller en vejrstation.
Hvis du er haveejer, ved du uden tvivl, hvor vigtig nedbør er. Der er jo intet så smukt som en grøn og frodig have. Men det kræver vand.

Med en regnmåler i haven er du i stand til at regne ud, hvornår og hvor meget, du skal vande dine blomster, plæne og buske. Omvendt undgår du også at overvande haven, så planterne drukner.

Trænger haven til nyt liv, kan du nemt pifte den op med friske planter og træer, plantekasser og højbede, hvor dine blomster og krydderurter har de bedste betingelser.

Vi lever også i en tid, hvor der måned for måned bliver sat nye rekorder indenfor vejrfænomener. Den vådeste vinter nogensinde bliver efterfulgt af det tørreste forår i mands minde, og sådan fortsætter det med at overraske på godt og ondt.

Det omskiftelige vejr og det øgede fokus på klimaforandringerne har affødt en øget interesse for vind og vejr, og dertil er en regnvandsmåler et godt redskab.
Der er altså flere gode grunde til at anskaffe sig en regnmåler.


Find en regnmåler til dine behov

Som helt grøn vejrentusiast kan det være meget svært at vurdere, hvilken slags regnvandsmåler, du har brug for. Ovenfor finder du et hav af forskellige typer af regnmålere, og du kan spore dig ind på det rigtige valg ved at spørge dig selv om følgende: Hvad skal min regnmåler kunne, og hvad må den koste? 
 

Som nævnt findes der mange forskellige slags regnvandsmålere, vejrstationer og termometre. Her er nogle af dem:

  • Almindelige regnvandsmålere
  • Trådløs regnmåler
  • Wifi termometer
  • Professionelle vejrstationer

Gør op med dig selv, hvad du skal bruge regnmåleren til. Ønsker du blot at vide, hvor meget nedbør, der lander i din have, er en almindelig regnmåler et godt valg. Ønsker du at gå skridtet videre, kan du med fordel vælge en elektronisk regnvandsmåler. Er din regnmåler trådløs, bliver målingerne vist på et display indenfor. Nogle modeller giver også mulighed for, at du kan indlæse målingerne på computeren, så DMI også får glæde af dine data.

Du kan også gå hele vejen med en komplet vejrstation, som måler både nedbør, vindretning- og hastighed, luftfugtighed, temperaturer med mere. De indsamlede data lander på din smartphone, computer eller tablet. Derudover kan du dykke ned i et hav af funktioner. For eksempel et kort over temperaturudviklingen verden over, som du kan spore flere måneder tilbage.

De trådløse produkter har også den fordel, at du slipper for at gå ud i regnvejret for at tjekke tallene. Det kan du gøre inde fra stuen.


Hvad siger prisen om produktet?

Du kan få regnmålere i stort set alle prisniveauer. Nogle mennesker elsker gadgets og ting, der bipper, mens andre foretrækker de simple løsninger. Valget er dit.

Selve prisen hænger som regel sammen med, hvor mange egenskaber regnvandsmåleren har. Jo højere prisen er desto mere kan den.

En høj pris er dog ikke ensbetydende med, at netop dén regnmåler er mere nøjagtig i sin måling. Der kan den billige og mere simple måler være lige så præcis, som den dyre. Det er heller ikke sikkert, at dit behov er stort nok til, at du skal vælge en dyrere model.


Få mest udbytte af regnmåleren

For at få så præcise tal som muligt, er der visse ting, du skal være opmærksom på. Sørg for at placere din regnvandsmåler på et fladt sted og ikke for frit. Det kan give skæve resultater, fordi vinden leder vandet forbi regnmåleren.

Din måler skal også gerne stå cirka en meter over jorden og helst på en blød overflade, så vandet ikke plasker op omkring regnmåleren.

Vær opmærksom på, at din regnmåler også bliver påvirket af andre foranstaltninger, som kan have indflydelse på målingerne. Der falder nemlig andet end bare regn ned fra oven. Nedfaldne blade, fugleklatter og tung tøsne kan lægge sig ovenpå måleren, så vandet ikke kan trænge igennem. Sørg for at bevare din kritiske sans og tjek din måler ind imellem, så tallene afspejler vejrforholdene bedst muligt.


Hent din nye regnvandsmåler eller vejrstation i dag

Når du har  fundet det produkt, som opfylder kravene, er der kun tilbage at bestille.

Med BAUHAUS Click & Collect kan du frit vælge din nye regnmåler, professionelle vejrstation eller dit havetermometer via vores hjemmeside og hente det samme dag. Når du bestiller, vælger du samtidigt, hvilket et af vores byggevarehuse du vil hente dine varer i. Vi pakker dine produkter, og har dem klar til afhentning tre timer efter vi modtager din ordre.

Har du ikke mulighed for at hente varerne selv i dit lokale byggevarehus, leverer BAUHAUS også hjem til dig indenfor en til fire dage afhængigt af, hvilken dag på ugen, du har bestilt.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.