Indlæser

River

(47)
En rive er én af de vigtigste redskaber, du har i kampen mod ukrudt, visne blade og mos. Hos BAUHAUS finder du forskellige typer river i flere forskellige størrelser og designs, der passer til de enkelte typer opgaver i din have. Riven er derme..

1-32 af 47 produkter

Levering
Click & Collect
Special Price 159,95 kr. Regular Price 219,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 159,95 kr. Regular Price 189,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 47 produkter

River - et uundværligt redskab i haven

En rive er én af de vigtigste redskaber, du har i kampen mod ukrudt, visne blade og mos. Hos BAUHAUS finder du forskellige typer river i flere forskellige størrelser og designs, der passer til de enkelte typer opgaver i din have. Riven er dermed et uundværligt haveredskab, når du eksempelvis skal rense jorden i dine havebede.

Du kan finde mange forskellige modeller, hvor riven er designet til at udføre en specifik arbejdsopgave. Afhængig af dine behov så behøver du ikke nødvendigvis at investere i enhver specialiseret rive, men det kan nu være en fordel at have nogle af dem i haveskuret.

Hvilken slags rive skal du vælge?

Du kan vælge river i flere slags modeller, men som udgangspunkt består de altid af et skaft og et hoved med tænder. Nogle river er buede med faste tænder, der bruges til at grave ned i jorden, mens andre river har tænder, der kan bøje, og som ikke skal stikke dybt ned i jorden. Det kan være løvriven, der kun er beregnet til at rive eksempelvis blade sammen.

I udvalget af river hos BAUHAUS finder du river fremstillet af forskellige materialer. Ofte kan du se kombinationen af et træskaft med metaltænder, men du finder ligeledes løvriver med tænder af plast.

Du kommer nok til at anvende din rive flittigt i haven til forskellige formål, så det kan godt svare sig at tage et kig på sammensætningen af materialer og selve kvaliteten af riven.

En løvrive vil eksempelvis ikke fungere optimalt til havearbejde i modsætning til haveriven, der er designet til at grave dybt ned i jorden. På samme måde er en håndrive designet til at fungere bedst i dine havebede, hvor du kan rive jorden uden at ødelægge hverken blomster eller planter.

Hos BAUHAUS kan du finde et udvalg af disse river:

  • Haveriver
  • Håndriver
  • Løvriver
  • Plæneriver

Hvis du leder efter en specifik rive, så kan du blot klikke på linket ovenover, hvorefter du kan se det fulde sortiment af den pågældende rive hos BAUHAUS.

En rive er en god investering for din have

Har du fået anlagt diverse havebede eller en køkkenhave derhjemme, så kommer du ikke udenom at investere i en pålidelig rive til din have. Af og til skal bliver det nødvendigt at luge blandt planterne i haven, og der vil nemlig samle sig bunker af ukrudt og jord.

Efter du har luget, kan du med haveriven nemt samle både jord og ukrudt. Når du river jorden vender du og bearbejder jorden omkring planterne, således at der kan opstå nye skud.

Når du er på udkig efter en rive, så er det en god idé at vælge en med et langt skaft, der passer til din højde, så du ikke behøver at bukke dig, når du river jorden. Det giver dig nemlig en dårlig arbejdsstilling, og med tiden kan du få en øm ryg.

Nogle river har en speciel udformning af skaftet, der giver dig en mere behagelig og ergonomisk arbejdsposition. Dette er i høj grad værd at overveje, hvis du skal arbejde meget med riven i haven i lang tid ad gangen.

Opbevaring af haveredskaber

Det er altid fornuftigt, at du opbevarer dine haveredskaber under overdækning og gerne i et haveskur. Det er en fordel at udnytte vægpladsen så hæng gerne så mange redskaber op på væggen som muligt. Dermed bliver redskaberne udsat for mindre fugt, så de ikke ruster, og du får mere plads på gulvet til de store redskaber som plæneklipperen.

Du kan anvende specialkroge til eksempelvis ophængning af river, skovle og lignende redskaber, men specialkroge kan også sagtens bruges til haveslangen og stigen. På samme måde bør du opbevare mindre haveredskaber som planteskeer og havesakse på hylder, reoler og skuffer - du kan også vælge at hænge dem op på et søm i skurets væg.

Køb din rive online hos BAUHAUS

Når du har fundet en rive, der passer til dine behov, så kan du let og enkelt bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få bugt med ukrudt, visne blade og mos. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect service.

Hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af river, så kan du også altid komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her vil vores dygtige medarbejdere give dig den information, som du har brug for og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den rette rive med hjem til haven.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.