Filtrer på...

Ukrudtsmiddel
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 28 produkter
Filter
Viser 28 produkter
 1. PROTECT GARDEN
  Protect Garden plænerens Trim Toxan 1 l
  119,95 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 22 juni
  Spar: 5,00 kr. Normalpris: 124,95 kr.
 2. Knofedt
  Knofedt algefjerner klar til brug 5 L
  89,95 kr.
 3. PROTECT GARDEN
  Protect Garden Trim mod Mos X-tra 3,5 kg
  189,95 kr.
 4. Ecostyle
  Ecostyle Kvik UkrudtsFri klar til brug 5 L
  187,95 kr.
 5. Ecostyle
  ECOstyle algefri koncentrat 1 L
  124,95 kr.
 6. Innocare algefjerner klar til brug 5 L
  76,95 kr.
 7. TURFLINE
  TURFLINE MOSSOFF 2 L
  120,00 kr.
 8. Borup
  Borup algefjerner klar-til-brug 5 L
  89,95 kr.
 9. PROTECT GARDEN
  Protect Garden ukrudtsmiddel Keeper Quick 5 L
  291,95 kr.
 10. ROUNDUP
  Roundup ukrudtsmiddel Speed C koncentrat 1 L
  418,95 kr.
 11. ROUNDUP
  Roundup ukrudtsmiddel Speed Pump N'Go inkl. tryksprøjte 2,5 L
  327,95 kr.
 12. Ecostyle
  ECOstyle algefri klar til brug 5 L
  139,95 kr.
 13. Alaska
  Alaska algefjerner 5 l
  49,95 kr.
 14. Ecostyle
  Ecostyle MosFri koncentrat 1020 ml
  179,95 kr.
 15. ROUNDUP
  Roundup ukrudtsmiddel Speed klar til brug 1 L
  142,95 kr.
 16. Ecostyle
  Ecostyle Kvik UkrudtsFri koncentrat 1000 ml
  182,95 kr.
 17. PROTECT GARDEN
  Protect Garden ukrudtsmiddel Keeper Quick 2,5 L
  149,95 kr.
 18. Ecostyle
  Ecostyle Kvik UkrudtsFri klar til brug 750 ml
  119,95 kr.
 19. Bonus
  Bonus AlgeVæk koncentrat Click-On 1 L
  298,95 kr.
 20. Rodalon
  Rodalon Algefjerner 5L
  119,95 kr.
 21. TRIM
  Trim ukrudtsmiddel Quick koncentrat 1 L
  249,95 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 31 august
  Spar: 70,00 kr. Normalpris: 319,95 kr.
 22. ROUNDUP
  Roundup ukrudtsmiddel Speed refill 5 L
  523,95 kr.
 23. PROTECT GARDEN
  Bayer Garden plænerens Trim Easyspray 400 ml
  56,00 kr.
 24. ROUNDUP
  Roundup ukrudtsmiddel Speed Pump N'Go inkl. tryksprøjte 5 L
  523,95 kr.
 25. Ecostyle
  ECOstyle algefri klar til brug 750 ml
  64,95 kr.
 26. Bonus
  Bonus AlgeVæk koncentrat 1 L
  248,95 kr.
 27. Bonus
  Bonus AlgeVæk spray 1 L
  99,95 kr.
 28. Gori
  Gori Algefjerner 5L
  129,95 kr.

Ukrudtsmidler 

De fleste indkørsels- eller haveejere kender til problemet med ukrudt, som altid kommer på de mest ubelejlige tidspunkter. Der findes dog heldigvis flere midler, som du kan bruge til at få bugt med alt ukrudtet i haven. 

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af en masse effektive ukrudtsmidler, og de fleste er klar til brug, ligesom de er. Du kan være sikker på, at alle vores produkter virker, uanset hvor stor din have er, så du kan få pæne og ukrudtsfri grønne arealer.  

Få bugt med det vanskelige ukrudt

Det kan være svært at holde ukrudtet nede, og hvis man ikke holder det ved lige, kan det virke fuldstændig uoverskueligt, når de mange grønne planter begynder at skyde op af jorden. Måske har du lige være i gang med hakke- og lugejern, men det er ikke altid nok og i sådan et tilfælde, skal du have gang i ukrudtsmidlerne. 

Med et ukrudtsmiddel vil det få fat i både planten og roden på planten, så den ikke kommer igen. Du kan både finde ukrudtsmidler, der kun skal sprøjtes lokalt, men vi har også enkelte i sortimentet, som kan bruges på større arealer. Tag for eksempel et kig på vores Keeper ukrudtsmiddel, hvor du finder mange forskellige varianter. 

Hvad skal du bruge til græsplænen?

Der kan nemt komme ukrudt i græsplænen, og de fleste kender nok til mælkebøtten, som ofte skaber blikfang med sit gule udseende i den ellers grønne græsplæne. De fleste ukrudtsmidler slår dog alt grønt ihjel, og derfor skal du have fat i et særligt middel, som er tilpasset græsplæner. 

I vores sortiment finder du produkter fra mærket Bayer Garden, som har Trim plænerens. Bayer Garden er et yderst effektivt mærke, og vores udvalg omfatter blandt andet disse:

Trim mod mos

Som navnet angiver, er denne variant velegnet til at bekæmpe mos i græsplæner. Her er der tale om en gødning, som styrker din græsplæne således, at den bliver mere modstandsdygtig over for mos.

Ukrudtsspray

Denne type skal du have fat i, hvis du har noget særlig vanskeligt ukrudt i haven. Den må ikke bruges i græsplænen, da det vil påvirke selve græsset. Dog er den velegnet til terrasser, indkørsler og lignende. 

Sådan bruger du ukrudtsmidler 

Hvis du ikke synes, at du kan klare dig med blot et hakke- og håndlugejern, så må du i gang med de lovlige ukrudtsmidler. Hvert ukrudtsmiddel er forskelligt, og derfor er det yderst vigtigt, at du altid læser indlægssedlen, inden du går i gang med et nyt produkt. Så er du nemlig sikker på, at du tager alle forholdsregler, og får det gjort på den rigtige måde. 

Det vigtigste, som du skal være opmærksom på, når du læser indlægssedlen, er mængden af ukrudtsmiddel. Det er alfa omega, at du hverken bruger for meget eller for lidt - det vil nemlig kun have en negativ effekt. 

Det er en god idé at iføre dig handsker, inden du går i gang med arbejdet med ukrudtsmidlet. Det er noget giftigt stads og dermed ikke meningen, at hænderne kan klare ingredienserne. 

Når du har styr på mængden af ukrudtsmiddel og vand, så kan du måle det nøje op og hælde det i sin sprøjte. Efter klargøringen af blandingen og redskaberne er der nogle forholdsregler, som du skal være opmærksom på. Du skal være opmærksom på vejret, da det ikke må blæse for meget eller trække op til regn. Ukrudtsmidlet kan blæse hen, hvor det ikke skal være, og hvis der kommer regn, forsvinder ukrudtsmidlet, inden det har haft den optimale virkning. 

Det optimale tidspunkt er, at der er vindstille, og det har regnet dagen før, så planterne har optaget den rette mængde fugt. Sørg for at sprøjte så præcist som muligt, så det kun påvirker ukrudtet og ingen andre planter eller belægninger. 

Hold dig væk fra disse ubehageligheder

Der findes mange husmodertips til elementer, du kan fodre græsplænen med for at komme ukrudtet til livs. Dog er der flere af disse, som du skal holde væk fra havens grønne områder. Du kan finde et væld af husmodertips indeholdende salt, kogende vand og eddike, men disse er ikke godkendt af Miljøstyrelsen og kan virke belastende for miljøet at benytte. 

Derudover skal du passe på med en havefræser, som hakker ukrudtet i stykker, så du ikke kan se det for en stund - men dette er blot en kortvarig løsning. Ukrudtet vil nemlig sprede sig i de små stykker, og så vil det dukket op på ny mange flere steder i haven. 

Mange nyder også at bruge en højtryksrenser, som virker yderst effektiv - måske endda for effektiv. Trykket er nemlig så kraftigt, at du kan gøre skade på fliser og andet belægning, hvilket vil efterlade dig med et meget større problem end blot ukrudtet. 

Andre bekæmpelsesmidler

Er du på udkig efter andre bekæmpelsesmidler? Som for eksempel musefælder eller insektspray, så kan du finde det hele hos BAUHAUS. Der er intet værre en dræbersnegle og andre skadedyr, når du er en rigtig haveelsker og med produkterne her fra BAUHAUS, kan du få bugt med det hele, så din have bliver indbydende igen. 

Find dine ukrudtsmidler her hos BAUHAUS!

Vores store udvalg giver dig muligheden for at finde de rette midler til at få fjernet ukrudtet. Bestil alt hvad du skal bruge hjem, eller kom forbi butikken til en snak, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til din have. 

Når du handler hos os, sørger vi for at levere varerne til din adresse eller gøre dem klar til dig i butikken, så du blot skal afhente dem.

Ukrudtsmiddel

Viser 28 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto