Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Intelligent belysning med Philips HueHvad er Philips Hue og hvad betyder intelligent belysning egentlig, tænker du måske. Jo, forestil dig, at du kan tænde lyset i dit hjem og din baghave med bare ét klik, eller at du kan styre lyset, selv når du ikke er hjemme. Smart, ikke? Det er blot nogle af mulighederne med Philips Hue.

Philips Hue er en serie af intelligente belysningsprodukter, herunder både lamper, pærer, LED-strips og tilbehør, som findes i et stort udvalg af størrelser, former og farver, som alle giver dig mulighed for at automatisere belysningen i dit hjem.

Uanset om det drejer sig om din stue, dit badeværelse eller din have, så har Philips Hue det perfekte lys til enhver situation. 

Og hvordan fungerer Philips Hue så? Fortvivl ikke. Guiden på denne side vil give dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have, så du kan komme i gang med de uendelige muligheder, der findes med Philips Hue.


  Hvordan virker Philips Hue?

Philips Hue kører via det trådløse netværk, og du kan betjene det via den gratis Philips Hue- og Philips Hue Bluetooth-app på din smartphone og tablet eller ved hjælp af tilbehør som lysdæmperkontakter og bevægelsessensorer.

Du har mulighed for at bruge Philips Hue belysningssystemet på to forskellige måder - enten via Bluetooth eller ved hjælp af Hue Bridge. Uanset hvilken metode du vælger, er opsætningen let og ligetil. 

I Philips Hue Bluetooth- og Philips Hue-appen, som du kan downloade til både iOS og Android, styrer du alle dine lyskilder og udforsker Hue-systemets mange muligheder.

I de to apps kan du f.eks. gruppere og navngive dine lamper og pærer, så du får et bedre overblik over dine Hue-enheder. Har du f.eks. to køkkenlamper med Hue-pærer i, kan du kalde dem "Køkkenbord" og styre dem som én lampe. Det betyder, at du f.eks. kan tænde og slukke samt regulere lysstyrken på én og samme tid.


Kom godt i gang

Hos BAUHAUS finder du mange forskellige Philips Hue-produkter, bl.a. et smart Startsæt, der kan få dig godt i gang med den intelligente belysning. Sættet indeholder en Bridge, tre pærer og en lysdæmperkontakt. Uanset hvilket startsæt du vælger, kan du altid tilføje ekstra lyskilder af alle slags.

 


Bluetooth eller Bridge - hvad skal jeg vælge?

Som tidligere nævnt, kan du styre dine Hue-pærer og lamper ved hjælp af enten Bluetooth eller en Hue Bridge.

Bluetooth

Stort set alle Hue-lamper og pærer har i dag indbygget Bluetooth, og det er derfor nemt at komme i gang med et Bluetooth-styret Philips Hue-system. Det kræver blot, at du køber en valgfri Hue-pære, sætter den i en lampe derhjemme og henter Bluetooth-appen. Med appen kan du bl.a. styre helt op til 10 lyskilder og dermed skabe stemning i ét enkelt rum i dit hjem.

Bemærk: Selvom mange Hue-lamper og pærer har indbygget Bluetooth, anbefaler vi altid, at du tjekker pakken eller produktteksten før et køb. 

 

BLUETOOTH

Maks. antal lyskilder: 10

Rækkevidde: 1 rum

Stemmestyring: √*

Installationsfri dæmpning:

Fungerer med Hue Dimmer Switch:

Fra varmt til køligt lys:

Belysning til hverdagens opgaver:

Indstil timere:

Rutiner til at vågne og falde i søvn:

Vælg mellem 16 millioner farver**:

Bridge

Hvis du får smag for mere, kan du nemt udvide dit system med en Philips Hue Bridge, der giver dig mulighed for at styre lyset i hele dit hjem - inde såvel som ude. En Hue Bridge åbner op for et hav af nye funktioner og lysmuligheder og skal blot sættes til din internetrouter. Med en Bridge kan du tilføje helt op til 50 enheder, automatisere og styre lyset, selv når du ikke er hjemme. 

HUSK! Du kan altid starte ud med et Bluetooth-styret system, hvor du kontrollerer lyset i ét enkelt rum f.eks. i stuen eller soveværelset. Det er altid muligt at udvide systemet til flere rum med en Bridge, hvis du har behov for det.

BRIDGE

Maks. antal lyskilder: 50

Rækkevidde: hele hjemmet

Stemmestyring:

Installationsfri dæmpning:

Fungerer med Hue Dimmer Switch:

Indstil timere:

Fra varmt til køligt lys:

Belysning til hverdagens opgaver:

Rutiner til at vågne og falde i søvn:

Vælg mellem 16 millioner farver**:

Automatisering af lyset:

Tilføj intelligent Hue-tilbehør:

Kontrollér lyset, når du ikke er hjemme:

Synkronisér lyset med musik og film:

 

* Med en Amazon Alexa eller Google Home-enhed kan du bruge enkle talekommandoer, som f.eks. "Alexa, dæmp lyset" eller "Hej Google, tænd bordlampen", til at styre dine lyskilder.

** Dette gælder kun med White and Color Ambience-pærer/lamper.


     

     Sådan opsætter du nemt et Bluetooth-styret system:

  1. Vælg et Bluetooth-kompatibelt Philips Hue-produkt
  2. Installér dine Hue Bluetooth-lyskilder
  3. Download Philips Hue Bluetooth-appen
  4. Gå på opdagelse i appen!

     

       

       Sådan opsætter du nemt et Bridge-styret system:

  1. Vælg et Philips Hue-produkt (også Bluetooth-kompatible lyskilder)
  2. Installér dine Hue-lyskilder
  3. Tilslut en Hue Bridge til din internet-router
  4. Download Philips Hue-appen

  Philips Hue i haven

Det er ikke kun udendørs, at den intelligente belysning fra Philips Hue vil begejstre. Hvis du har en Philips Hue Bridge, har du nemlig mulighed for at tage det intelligente system med udenfor, hvor du kan give din have og indkørsel nyt liv med kun ét enkelt klik på din smartphone.

Der findes et væld af farver, der passer til enhver situation - uanset om den står på havefest, afslapning, middag med familien eller noget helt fjerde.

 

Styr lyset uanset hvor du befinder dig

Du kan desuden styre lyset, uanset hvor du befinder dig. Det betyder f.eks., at du uden problemer kan indstille smarte timere, så dine indendørs og udendørs lamper tænder i det øjeblik, din bil rammer indkørslen. På den måde får du altid en ordentlig, lysende velkomst, når du kommer hjem efter en lang dag.

Faktisk kan du også tænde lyset, mens du er væk, så det ligner, du er hjemme. Altsammen kan være med til at give dig en følelse af tryghed - både når du er ude, og når du vender hjem igen.


Et væld af nuancer og farver


De energieffektive Philips Hue LED-pærer findes i tre forskellige farver; White, White Ambience og White and Color Ambience. Det giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige nuancer af hvidt lys og 16 millioner farver, så du kan få lige netop den nuance, der passer til ethvert humør og situation - både inde og ude. 

 

White:
White er et klassisk, hvidt lys, som du måske kender fra helt almindelige pærer, og det spænder fra et energifyldt dagslys til et afslappende og varmt, hvidt lys. Den hvide pære er til dig, der har brug for et naturligt, hvidt lys og ikke nødvendigvis har brug for at kunne vælge forskellige lysfarver.

 

White Ambience:
Denne farve kan lyse i alle hvide nuancer og spænder lige fra et køligt, hvidt lys til et ekstra varmt, hvidt lys.

Denne pære er til dig, der vil have lidt ekstra ud af dit lys. Pæren sikrer nemlig, at du kan få det bedste lys til enhver situation i løbet af dagen - uanset om du skal bruge lys til at koncentrere dig, et godt læselys eller en varm havebelysning. Farven er god over spisebordet, i køkkenet og på badeværelset.

 

White and Color Ambience:
Med denne pære kan du vælge mellem forskellige nuancer af hvidt lys samt 16 millioner farver. Der er med andre ord ikke den nuance, du ikke kan få frem med White and Color Ambience-pærer.

Den er perfekt til at skabe stemning i dit hjem og udemiljø - til både hverdag og fest. Du kan således skifte fra koncentrationslys til hyggelys og videre til et flerfarvet, festligt lys.