Indbrudssikring - nemmere, end du tror

Vidste du, at to tredjedele af de danske huse vurderes til at være utilstrækkeligt sikrede mod tyveri? Eller at vi i Danmark har flere end tre gange så mange indbrud i private hjem som vores nærmeste naboer - Norge, Sverige og Tyskland?

Som husejer kan den slags statistik hurtigt få pulsen til at stige. Der er dog ingen grund til at give svedige håndflader og hjertebanken frit løb, hver gang familien forlader matriklen: Effektiv tyverisikring af boligen er lettere, end du tror.

Når du tænder lyset, smutter tyven

Hvis du kun kan nå at sætte én ting i værk - og gerne her og nu, er rådet enkelt: Tænd lyset. Undersøgelser viser nemlig, at udendørsbelysning er den enkeltstående indsats, der bedst forebygger indbrud i hjemmet.

Det kan hurtigt blive spild af penge og energi, hvis dine udendørslamper brænder uafbrudt time efter time. Overvej derfor at anskaffe sensorstyret lys, der kun tænder, når nogen bevæger sig i nærheden af det. Så får indbrudstyven sværere ved at gemme sig i mørket, og du slipper for at jonglere med indkøbsposer og nøgler på en bælgsort trappesten.

Se sortiment af: Bevægelsessensor, udendørs lys

Stress tyven med teknik

Størstedelen af indbrudstyve er amatører. Det betyder, at du kommer langt med sikkerhedsforanstaltninger, der ved at tiltrække opmærksomhed stresser den uerfarne, ubudne gæst. Særligt diverse tekniske tiltag, såsom sikkerhedskameraer, alarmsystemer og lignende, fungerer godt som en iøjnefaldende advarsel, der lægger pres på tyven.

Fordelen ved den tekniske sikkerhedsindsats er også, at du forbedrer chancerne for at finde frem til gerningsmanden efterfølgende.

Se sortiment af: Sikkerhedspakker, overvågningskamera

Ser dit hjem sikkert ud?

Jo mere uigennemtrængeligt dit hus synes, jo større er chancen for, at tyven vender om på hælen. Tag derfor gerne et grundigt kig på boligen med ’din gæsts’ øjne, og overvej, hvor indbrudssikre døre og vinduer fremstår - og er.

For at gøre det synligt svært at brække et vindue op, kan du blandt andet montere særlige sikringsbeslag og vindueslåse på indersiden af rammen. Ligeledes findes der specialdesignede, tyverisikrede dør- og vindueshåndtag med indbygget kodelås. (Husk, at du og familien altid selv skal kunne komme hurtigt ud ad alle vinduer og døre i nødsituationer.)

Se sortiment af: Beslag, Code Handles

Gode råd, før du tager hjemmefra

Der findes mange initiativer, du kan gribe til for at mindske risikoen for indbrud, mens du er ude:

·         Bed naboen parkere i din carport, så den ikke står tom, når du er på ferie

·         Gem værdigenstande som smykker, tablets og designervarer væk

·         Klip hækken så langt ned, at tyven ikke kan skjule sig bag den

·         Efterlad tegn på liv inde og ude, for eksempel legetøj i haven og opvask på bordet

·         Brug timerstyret belysning indenfor, så huset ikke står mørklagt hen

·         Monter mindst to låsemekanismer på alle yderdøre

·         Sæt en kraftig lås på skuret – og stil stiger, spader og andre redskaber, tyven ellers kan få gavn af, derind.

Hele sortiment af alerm og sikkerhedHele sortiment af alerm og sikkerhed
Montageservice til sikkerhedssikring og alarmMontageservice til sikkerhedssikring og alarm
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…