Filter
Viser 5 produkter

Julebelysning

Der er intet så hyggeligt som julebelysning i den søde juletid . Julebelysning er med til at sprede glæde og hygge for både dig, din familie og dine gæster i december. December er den mørkeste måned på året, og det er ofte bidende koldt, så hvorfor ikke gøre måneden ekstra hyggelig og sød med smuk julebelysning? Hos BAUHAUS tilbyder vi et stort udvalg af julebelysning til både inden- og udendørs brug , så du kan skabe den dejligste stemning. Se hele udvalget online.

Kom i julestemning med hyggelig julebelysning

Det’ sørme, det’ sandt, december! Julen er for mange danskere deres yndlingshøjtid. December er lig med stearinlys, julegodter i lange baner, adventshygge og hygge med familien. Der er intet som den søde juletid. Men hvorfor ikke gøre julen endnu hyggeligere med flot julebelysning? Ikke blot ser julebelysning flot ud; det lyser også en mørk tid op, hvor du er pakket ind i huer, vanter og halstørklæder det meste af tiden.

Uanset om du gerne vil gå all in på jul, eller du gerne vil skabe en lidt mere afdæmpet julestemning, har vi julebelysning, der passer til din stil og dit hjem. I vores udvalg af julebelysning finder du blandt andet:

  • Lyskæder i farver
  • Hvide lyskæder
  • Lyskæder med istappe
  • Juletræ med LED-lys
  • Og meget mere …

Så lad der blot blive julestemning med en verden af lys til både inden- og udendørs brug.

Hvornår skal julebelysning sættes op og tages ned?

Nu er det jo ikke sådan, at der er en lovgivning om julelys, som du skal følge. Hvis du har lyst til at pynte op til jul i midten af juli, skal du endelig bare gøre det. Men rigtig mange danskere pynter op til jul den første søndag i advent, og for mange er det i det hele taget dagen, hvor julen sådan for alvor går i gang. Hvis du følger kirkeåret, slutter det den sidste søndag inden den første søndag i advent. I sidste ende skal du selvfølgelig pynte op til jul, når du er i julestemning - den første søndag i advent er blot et lille tip fra os til dig.

Men hvornår skal julebelysningen så ned igen? For mange signalerer Helligtrekonger, der er den 6. januar, at julen er forbi. Kirkeåret beskriver dog den 2. februar som afslutningen på julen, så hvis du gerne vil have din smukke julebelysning oppe i hele januar, kan du altid vente med at tage dine julelys ned til kyndelmisse, der som sagt er den 2. februar.

Smart julebelysning

Det kommer måske ikke som nogen større overraskelse, men du kan også få smart julebelysning, der passer perfekt til dig, der har et smart home, og som er pjattet med tech. Der findes et væld af lyskæder og anden julebelysning, som du nemt og problemfrit kan styre med en app fra din smartphone. Du kan eksempelvis skrue op og ned for lysstyrken, skifte farve og tænde og slukke for lyset.

Hvis det er lige en tand for moderne til dig, så frygt ej. Vi har selvfølgelig også gode gamle lyskæder og anden julebelysning, der skal i stikkontakten, og som har en tænd/sluk knap. Du kan også få julebelysning med batteri, så du slipper for trælse ledninger, og du er ikke afhængig af en stikkontakt. Sidst, men ikke mindst, har vi naturligvis også julebelysning med en timer, så du selv kan programmere din belysning.

Bestil din julebelysning online hos BAUHAUS

Hvis du gerne vil sprede julehygge, er du havnet det helt rette sted. Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af flot julebelysning, og vi har sikkert også belysning, der passer til din stil og dit hjem. Når du har fundet din julebelysning, kan du nemt få det leveret direkte til din adresse.

Med vores click & Collect service har du også mulighed for at hente din julebelysning i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Hvis du ønsker personlig rådgivning, er du naturligvis også velkommen til at kigge forbi et af vores mange BAUHAUS byggevarehuse, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

Julebelysning

Viser 5 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto