Filtrer på...

Rating
Lager og levering
Sorteret efter:
Filter
Desværre ingen varer, der passer med dine valg.
Filter

Julekugle

Juletræet med sin pynt … virker måske ufuldkommen, hvis der ikke er en julekugle på træet. Mange mennesker mener nemlig, at et smukt pyntet juletræ en vigtig del af en perfekt juleaften. Derfor finder du forskellige julekugler hos BAUHAUS i et væld af farver. Nogle er med eller uden glimmer og fine detaljer. Dermed kan du skabe flot dekoration til at sætte på dit juletræ, på bordet, hænge i vinduerne eller et helt fjerde sted.

Pynt juletræet og hjemmet med flotte julekugler

Når familier skal dekorere det store grantræ med juletræspynt, er det ofte en helt særlig tradition. Her kan børn og voksne nemlig mødes og sammen gøre juletræet til deres helt egen. Hvert hjem har typisk sin egen tradition for, hvordan træet skal pyntes. Savner du lidt inspiration? Her er tre tips til, hvordan du kan pynte dit juletræ med skønne julekugler:

  • Pynt ud fra farve: Når du skal dekorere det fine træ, kan du gøre det nemt for dig selv ved at holde dig til de samme farvetoner. Det kan være alt fra traditionelle julefarver som rød og grøn til mere usædvanlige farver som pink og turkis. Du kan også bruge julekugler i samme farve eller stil for at skabe en visuel sammenhæng.
  • Skab balance: Når du har valgt farverne på dine julekugler, er det tid til at sætte dem på træet. Her kan du med fordel hænge de større julekugler i bunden af træet. Sæt de lettere dekorationer øverst på træets tyndeste grene, så grenene ikke hænger ned på grund af vægten.
  • Tilføj personlige elementer: Du kan også juletræet personligt og anderledes ved at sætte billeder af familie og venner på julekuglerne. På den måde bliver pynten måde unik, og de personlige elementer kan være en påmindelse om de mennesker, du holder af.

De fleste vil nok hænge deres julekugler på et stort grantræ. Men hvorfor ikke udvide pynten til resten af hjemmet? Julekugler ser nemlig ikke kun godt ud på et smukt juletræ. Du kan også hænge dem op i eksempelvis vinduerne. Hvad enten det er i køkkenet, stuen eller på selve spisebordet. Så kan du vise pynten frem på en ny og hyggelig måde.

Glem heller ikke den udendørs julebelysning . Find alt fra lyskæder til lystræer i vores online sortiment.

Hvor stammer julekuglen fra?

En glitrende stjerne foroven, spændende gaver forneden og flot julepynt i midten. Alt sammen signalerer, at årets mest længeventede dag endelig er kommet: nemlig juleaftensdag. Men hvor stammer traditionen med at pynte et stort grantræ egentlig fra?

Svaret finder du hos din store nabo mod syd. Skikken med at pynte et stort grantræ i stuen kommer nemlig fra Tyskland og stammer helt tilbage fra 1500-tallet. Det samme gælder pynten. Guirlander, glaskugler og kræmmerhuse kommer også fra Tyskland. At have et pyntet juletræ er altså ikke en dansk opfindelse. Faktisk begyndte danskerne først at tage den hyggelige tradition til sig i starten af 1800-tallet.

Da de første juletræer dukkede op i Danmark, var det mest de velhavende, som havde råd til at have dem i deres hjem. Juletræerne var nemlig så dyre, at mange lavtlønnede måtte improvisere med et kosteskaft med grene på. Det behøver du ikke også gøre. Hos BAUHAUS har vi nemlig både juletræer og juletræsfødder , du kan tage frem hvert år.

Bestil og hent din flotte julepynt på få timer

Er du i tvivl, om du skal vælge dine kugler i glas eller plastik? Der er fordele og ulemper ved begge slags. De klassiske julekugler er i glas, og de er ofte mere fine end plastik. Ulempen er, at du skal håndtere dem forsigtigt, da de let kan gå i stykker. Her er det en fordel at vælge plastik-julekugler, fordi de er mere hårdføre og dermed holder længere. Til gengæld har de ikke den samme finish som glaskugler.

Når du først har fundet de julekugler, du vil have, er du ikke nødt til at vente længe med at få dem. Når du bestiller online hos BAUHAUS, kan du nemlig gøre brug af vores Click & Collect . Det vil sige, at du kan afhente din nye julekugle i en af vores byggevarehuse på kort tid efter, du har bestilt den – nogle gange bare tre timer, hvis du har bestilt julekuglen i vores åbningstid. Så kan julen endelig gå i gang.

Gå på opdagelse i hele vores udvalg inden for jul , og skru op for hyggen.

Julekugler

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto