Filtrer på...

Malerbakker
Rating
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 14 produkter
Filter
Viser 14 produkter

Malerbakker

At male kan allerede være en tidskrævende og kompliceret proces, der kan blive unødigt vanskeliggjort, hvis du ikke har det rette malerudstyr ved hånden. Når det kommer til at male vægge eller andre overflader, er der bestemt malerudstyr, du ikke kan undvære, hvis du vil have et knivskarpt resultat, herunder afdækning, malerruller, malertape og malerspande eller malerbakker.

Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af malertilbehør, som kommer til at gøre dit malerarbejde nemmere og mere overskueligt. På denne side finder du vores billige malerbakker i høj kvalitet, der effektiviserer og optimerer malerprocessen samt giver smæk for skillingen.

Hvad er fordelene ved en malerbakke?

Malerbakken er et effektivt redskab til at kontrollere mængden af og jævnt fordele maling på malerrullen, hvilket giver dit hjem et flottere og mere ensartet resultat. For at få det bedste resultat skal du bruge malerrullen på malerbakkens riflede overflade, når du har rullet den i malingen, for at reducere mængden af overskydende maling. Ved at minimere overskydende maling undgår du rendende malingsdråber og bobler i malingen på den nymalede overflade såvel som mindsker risikoen ved malerstænk på gulvet, når du anvender malerrullen.

Mange moderne malerrullebakker er designet til at kunne transporteres sikkert fra rum til rum, når malingen allerede er hældt op, hvilket gør dem oplagte til både indendørs brug og udendørs brug. Sådanne moderne designs er bl.a. fremstillet med et robust håndtag og i et hårdt plastmateriale, så den ikke spilder maling, hvis du rykker rundt på eller kommer til at banke ind i den med foden.

Når du skal vælge en malerbakke, er det vigtigt, du har malerrullen med i dine overvejelser, da det kan have en utilsigtet negativ effekt på kvaliteten af dit malerarbejde, hvis du vælger en forkert størrelse. Sørg altid for at din malerrulle passer til malerbakkens størrelse, så du kan rulle overskydende maling af på den riflede overflade og derved få det bedste og mest ensartede resultat.

Rengøring af malerbakke

Selvom malerbakken er uundværlig, når du skal male, er det aldrig sjovt, når du er færdig, da rengøringen så står og venter. Derfor har vi hos BAUHAUS to produkter, som alternativ til den normale og langvarige opvask, du kan gøre brug af, alt efter personlig præference, der begge gør malerbakken genanvendelig og derved forlænger dens brugstid uden omfattende rengøring:

  • Malerbakkeposer er et effektivt alternativ til dig, der gerne helt vil slippe for rengøring. Læg blot malerbakken i malerbakkeposen, så den er helt pakket ind, hvorefter du kan hælde malingen i som normalt. Når du er færdig med at male, fjerner du blot malerbakkeposen og smider den ud, hvilket efterlader dig med en helt ren malerbakke. Malerbakkeposer kan med fordel også bruges til at opbevare brugte malerruller og pensler.
  • Bakkeindsatser giver dig mulighed for at minimere din rengøring markant. Bakkeindsatsen placeres i malerbakken, hvor malingen i stedet bliver hældt i indsatsen, så du kun skal bruge bakkens riflede overflade til at fjerne overskydende maling fra malerrullen. Derved skal du kun gøre malerbakkens riflede overflade ren, når du er færdig, da bakkeindsatsen blot kan smides ud, når du har hældt resterende maling tilbage i sin spand. Alternativt kan malerbakkeindsatsen bruges som en ekstra malerbakke, så du nemt kan male med flere farver på samme tid.

Hvad skal jeg vælge? Malerbakke eller malerspand?

Som udgangspunkt er malerbakken oplagt til detaljearbejde og mindre maleropgaver på grund af dens diskrete størrelse og lette design, der nemt kan flyttes rundt på, men da nogle moderne malerbakker samtidigt produceres med en stor literkapacitet, bliver forskellene på malerbakker og malerspande udvasket mere og mere. Dog er vi ikke der endnu, hvor malerbakken direkte erstatter malerspanden eller omvendt, da hvert produkt stadig har deres fordele.

Foretrækker du at skulle fylde din malerbakke op lidt oftere med friheden og bekvemmeligheden til at kunne lettere løfte og transportere din maling rundt fremfor den store volumen og færre opfyldninger en malerspand giver, kan du ikke gå galt med en malerbakke. Køb din malerbakke online hos BAUHAUS og få den leveret lige til døren, for at gøre det endnu nemmere for dig selv.

Malerbakker

Viser 14 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto