Intelligent belysning med Philips Hue

Philips Hue er en intelligent belysningsløsning, der åbner en verden af muligheder for, hvordan du kan indrette dit hjem med lys og få meget mere ud af alle hverdagens aktiviteter og øjeblikke. Hos BAUHAUS finder du både indendørs- og udendørssortimentet af Philips Hue. Sortimentet indeholder alt fra pærer, startsæt, lightstrips, lofts-, væg- og bordlamper, udendørsbelysning og smart tilbehør. Med muligheder for dæmpar, justerbar hvid og farvet belysning samt automatiseringer, belysningsscener, underholdningsbelysning og meget mere, indeholder Philips Hue systemet alt, hvad du nogensinde kunne drømme om inden for belysning. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Hue Bridge vs. Bluetooth: Hvordan virker Philips Hue?

Der er to måder, du kan styre et Philips Hue belysningssystem på: Med Hue Bridge eller Bluetooth.

Hue Bridge er hjernen og hjertet i Philips Hue systemet, og den giver adgang til alle systemets intelligente belysningsfunktioner. Den tilsluttet din Wi-Fi-router og bruger Zigbee-teknologi til at skabe et trådløst netværk, som alle dine Hue enheder interagerer igennem. Hver lampe og pære forstærker netværket, så du kan styre op til 50 lyskilder samt tilbehør fordelt ud over hele hjemmet – både indendørs og udendørs. Er du interesseret i udendørsbelysning, at synkronisere lys med din underholdning eller muligheden for at oprette timere, automatiserede rutiner og Væk fra hjemmet-styring? Så skal du bruge en Hue Bridge.

Philips Hue med Bluetooth styres med samme Hue app, og du har stadig rig mulighed for at dæmpe og justere blandt hvidt lys og farver, alt efter din valgte lyskilde. Dog har du færre muligheder for at tilknytte smart tilbehør. Du kan styre op til 10 lyskilder inden for ét indendørs område. Det er ikke muligt at oprette automatiseringer, bruge bevægelsessensorer, tilknytte udendørslys eller synkronisere farvekompatible lyskilder med din underholdning. Dog er Bluetooth en rigtig god mulighed for at prøve Philips Hue systemet og komme i gang med et par intelligente pærer eller lamper. Vælger du et Bluetooth-styret system, kan du også altid opgradere til en Hue Bridge på et senere tidspunkt.

Afgørende spørgsmål, der kan hjælpe dig med at vælge:

Ønsker jeg et system

1)    der dækker hele hjemmet eller ét rum?

2)    til både indendørs- og udendørsbelysning?

3)    med god mulighed for brug af smart tilbehør og stemmestyring? 

4)    Og med mulighed for fjernkontrol, underholdningsbelysning og

        automatiseringer skræddersyet til mine rutiner og aktiviteter?

Hvilken type pærer og lamper skal du vælge? Mød Philips Hues tre farvefamilier

Alle lamper og pærer i Philips Hue sortimentet falder inden for tre farvefamilier. Fælles for dem alle er, at du får nem installation, trådløs dæmpning uden ekstra installation og mulighed for at lave egne justeringer og styre lyset nemt i Hue appen samt via intelligent tilbehør og stemmestyring. Der findes både indendørslamper og -pærer samt udendørslamper inden for hver af de tre farvefamilier.

Serien af White giver blødt, hvidt lys, som du frit kan justere op og ned i lysstyrke.

Serien af White ambiance giver varm til kølig hvid belysning. Du kan justere både lysstyrke og lystemperatur, og du får 50.000 nuancer af varmt til køligt hvidt lys at vælge mellem. Med White ambiance lyskilder kan du f.eks. nyde forudindstillede belysningsscener som Energize, Concentrate, Read og Relax, der hjælper dig godt igennem dine hverdagsrutiner og -aktiviteter.

Serien af White and color ambiance giver både hvidt og farvet lys. Foruden at dæmpe og skrue op for lysstyrken kan du også justere til 50.000 toner af varmt til køligt hvidt lys og 16 millioner forskellige farvenuancer. Med farvekompatible lyskilder får du også mulighed for at synkronisere med underholdning (kræver Hue Bridge og evt. ekstra tilbehør), og du får det fulde udbytte af Hue scenegalleriet med forudindstillede belysningsscener.

Lys til dine daglige rutiner

Med Philips Hue behøver du aldrig mere at opleve, at lyset er dårligt, utilstrækkeligt, for skarpt eller anstrængende for øjnene. Hue lader dig sætte din belysning til at matche enhver aktivitet og ethvert humør. Fra at blive vækket naturligt af tiltagende lys med en Vågn op-automatisering til at bruge belysningsscener som Energize, Concentrate og Read til at give energi til hjemmetræningen og hjælpe dig med at holde fokus på hjemmekontoret, til lektielæsningen og i køkkenet. Med dæmpbart lys, varme toner af hvid og utallige farvenuancer og belysningseffekter får du også den bedste hjælp til at koble af i sofaen, sætte stemningen ved middagsbordet og fuldende atmosfæren til enhver festlig anledning. Muligheden for stemmestyring, brugen af trådløse kontakter og automatiseringer i appen og med bevægelsessensorer bliver hverdagen endnu nemmere og smartere. Og når de sidste daglige rutiner er ordnet – under justerbart badeværelseslys – kan du nyde det aftagende lys som fra en solnedgang, der hjælper dig med at falde til ro for natten.

Philips Hue

Alle har brug for belysning i hjemmet, men i stedet for bare at gå efter den klassiske elpære, kan du i dag få mange flere tekniske løsninger. Dermed har du muligheden for at gøre din belysning helt unik.

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af produkter fra Philips Hue, som er et trådløst system. Med dette system kan du styre belysningen ved hjælp af en app, og dermed justere for eksempel farven og lysstyrken i de forskellige rum.

Personlig og trådløs belysning i hjemmet 

Philips Hue er et intelligent system og den førende på markedet inden for smart belysning. Med et system som dette, kan du nemt og enkelt justere belysningen i dit hjem. Det fungerer således, at du vælger de varianter, du ønsker hjemme hos dig, og derefter kobles de forskellige enheder sammen med en app. Via appen på din telefon, kan du skrue op og ned for lysstyrken blot ved få klik. Nemmere og smartere bliver det ikke.

De forskellige varianter

Ovenover kan du se det store udvalg af de forskellige varianter, som vi forhandler her hos BAUHAUS. Philips Hue findes i et utal af forskellige udgaver, og i vores sortiment finder du blandt andet disse:

  • Philips Hue Bridge, som kobler lyskilder og Philips Hue app'en sammen, så du kan designe og kontrollere dit lys, som du vil.
  • Philips Hue E14, som er en LED-pære, der kan skifte mellem 16 mio. toner og farver samt synkronisere med musik og film.
  • Philips Hue GU10, som er spots, der ligeså kan skifte mellem et utal af farver via appen. 
  • Philips Hue Go, som er en kompakt og transportabel bordlampe med genopladeligt batteri, så du nemt kan have den med på tur. 
  • Philips Hue LED-strip, som giver dig muligheden for at skabe spændende lyseffekter i hjemmet. 
  • Philips Hue sensor, som automatisk kan tænde en eller flere lyskilder ved bevægelse.
  • Philips Hue pendel, som kan pynte henover spisebordet, og samtidig indeholder alle de smarte funktioner, som kan reguleres gennem appen.  

Som du kan fornemme, findes der et utal af forskellige muligheder med Philips Hue. Du har rig mulighed for at integrere systemet i hele boligen, eller blot i enkelte rum. 

Fordele ved Philips Hue

Der er mange fordele ved et system som Philips Hue, som kan være brugbart og tiltalende for dig og din familie. Først og fremmest er det jo utrolig smart, at du kan styre belysningen i dit hjem. Det er smart, når du er hjemme, i og med at du undgår at skulle rejse dig fra sofaen, hvis du for eksempel ønsker en mere dæmpet belysningen. 

Du kan tilmed indstille belysningen i soveværelset, så der langsomt bliver skruet op for lyset, når dit vækkeur ringer. På den måde bidrager Philips Hue også til en rolig og behagelig vækning, der giver en god start på dagen. 

Men det er til gengæld også smart, når du ikke er hjemme. Er du for eksempel på ferie i udlandet, kan du med fordel indstille belysningen på din app, så lyset kan tænde, når mørket falder på derhjemme. Dette kan være en stor tryghed for mange i forhold til indbrud, da lys i hjemmet for det meste indikerer, at du eller din familie befinder jer i huset. Hvis du har behovet for denne tryghed, kan det også være en besparelse for din elregning, fordi du undgår at være nødsaget til at have lyset tændt konstant, når du ikke er der. 

Philips Hue udendørsbelysning

Forestil dig, at din have toner frem i mørket med et væld af flotte farver. Den mulighed har du med Philips Hues udendørsbelysning, der nemt kan gøre din have mere kreativ end nogensinde før. 

Et godt lys i haven er altid rart - især i de mørke vintertider. Her kan du med fordel indstille belysningen, så den automatisk tænder, når du kommer hjem. Der er noget tilfredsstillende ved at blive budt velkommen hjem ved hjælp af lys, så snart du drejer ind ad indkørslen. Hvis du enten har glemt at slukke eller tænde lyset, og du ikke er hjemme, kan du blot gå ind via appen og løse problemet. 

Derudover er det jo blot en ekstra fordel, at Philips Hue giver dig alle de forskellige muligheder med farver. Forestil dig at holde en havefest med et bestemt tema, hvor du kan indstille lyset og på den måde skabe den helt rette stemning og atmosfære. Philips Hue udendørsbelysning er et intelligent system, som du med garanti vil blive glad for. 

Philips Hue lamper med skiftende farver

Mange af varianterne, som du finder her på siden, har den smarte funktion, at de kan skifte til flere forskellige farver. Den funktion giver dig rig mulighed for at eksperimentere med de forskellige farver, så du kan tilpasse og bidrage til de stemninger, du ønsker. Det kan for eksempel være en fin detalje til fester eller middage, hvor der gerne må ske lidt ekstra. 

Du kan også synkronisere dit Philips Hue system, når du ser film eller hører musik, så farven på lyset tilpasses lyden og billederne på skærmen. Det kan sætte prikken over i'et på familiehyggen og skabe den helt rette stemning, selvom I blot sidder hjemme i sofaen. 

Køb Philips Hue her hos BAUHAUS!

Philips Hue er et af de mest intelligent lyssystemer, men har du lyst til at kigge på anden belysning, så kan du besøge siden her, hvor du finder alt vores indendørs belysning. 

Er du derimod blevet helt vild med tanken om Philips Hue og alle de gode muligheder, så kan du nemt og enkelt bestille dine ønskede varer hjem fra siden her. Du har altid muligheden for at vælge levering lige til døren, men du kan også benytte dig af Click & Collect, hvor du afhenter varen hos din lokale BAUHAUS.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto