Filter
Viser 5 produkter

Træbeton

Hvis du er på udkig efter træbeton, er du havnet det helt rette sted. Hos BAUHAUS tilbyder vi nemlig et stort udvalg af træbeton, og vi har sikkert også noget, der passer til din smag og stil. Træbeton er lavet af træ og cement og er kendt for dets gode brandmæssige og akustiske egenskaber. Fordi træbeton er fremstillet af organiske materialer, er det vigtigt, at det akklimatiseres, inden du monterer det. Se hele udvalget af træbeton online hos BAUHAUS.

Derfor skal du vælge træbeton

Hvis du skal have nye lofter, kan træbeton være en rigtig god løsning. Træbeton er nemlig både flot, det er nemt at montere, og så har træbeton en exceptionel god akustik. Lad os her tage et kig nogle af de mange fordele, der er ved at vælge træbeton:

  • Fantastisk akustik. Det er rigtig træls at sidde om middagsbordet og knap kunne høre, hvad sidemanden siger, fordi akustikken er dårlig. Træbeton har en åben overfladestruktur, hvilket sikrer en kort efterklangstid, hvilket giver en suveræn akustik, fordi den åbne struktur absorberer lyden i stedet for at kaste den tilbage. Det resulterer i mindre støjgener, og det er langt nemmere at have samtaler omkring bordet. Glatte og hårde overflade, såsom beton og gips, giver ringere akustik.
  • God brandsikring. Træbeton er et svagt antændeligt materiale. Dette betyder også, at selv hvis der skulle opstå brand i hjemmet, afgiver træbeton kun svag varme og udvikler næsten ingen røg. Hver træfiber i pladerne er beskyttet af ikke-brandbar cement, hvilket sikrer, at træbeton er forholdsvis brandsikkert.
  • Sundere indeklima. Det er vigtigt at have et godt indeklima, da vi bruger mange timer indenfor. En god akustik er naturligvis med til at give et bedre indemiljø, men derudover er træbeton generelt godt for indeklimaet, når det kommer til afgivelse af fibre og partikler.
  • Vælg blandt mange designs. Træbeton fås med flere forskellige overfladestrukturer og i mange farver. Dette gør, at der helt sikkert også er en type, der passer til netop din stil og dit hjem.
  • Nem montering. Som nævnt er træbeton nemt at montere og kræver ikke et mindre arsenal af værktøj.
  • Stærkt og robust materiale. Grundet indholdet af cement, er træbeton et stærkt og holdbart materiale. Selvom materialet har en naturlig styrke, er det dog nemt at arbejde med, og du kan også nemt save i materialet, hvis du har behov for det. Træbeton kan desuden ikke rådne, hvilket sikrer, at der ikke kan vokse svamp eller andre mikroorganismer i materialer.

Hvor bruges træbeton?

Som vi netop har gennemgået ovenfor, er der mange fordele ved træbeton, og det gør det naturligvis også til et meget populært materiale. Takket være den gode akustik, styrke og brandsikring er træbeton særligt godt på værkstedet, kontoret og i garagen. Men det er over de senere år blevet mere og mere populært at bruge træbeton i både køkkenet og stuen, der ofte er store rum med en del støj. Her er plader af træbeton geniale til at dæmpe støjniveauet og forbedre akustikken.

Træbeton kan monteres på forskalling eller i nedhængte skinner. Hvis du gerne vil have den bedst mulige akustik, kan du montere træbeton med mineraluld. Monteringen er nem, og pladerne skal blot skrues direkte i forskallingen. Sørg dog for ikke at skrue skruerne for langt igennem, så du ikke kommer til at lave hul i overfladen.

Bestil træbeton online hos BAUHAUS

Hvis du skal have nye lofter derhjemme eller på kontoret, er BAUHAUS det helt rette sted at tage et kig. Vi tilbyder et væld af træ- og byggematerialer til lofter, heriblandt det populære træbeton. Vi har plader i træbeton med flere forskellige overfladestrukturer og i diverse farver, så vi har sikkert også en løsning, der passer smukt ind i dit hjem.

Når du har fundet de plader, du bedst kan lide, kan du nemt komme dem i indkøbskurven, hvorefter BAUHAUS kan levere dem direkte til din adresse. Du har også mulighed for at afhente dine plader i dit lokale BAUHAUS byggevarehus med vores Click & Collect service. Hvis du har brug for personlig rådgivning, er du naturligvis velkommen til at kigge forbi et af vores BAUHAUS byggevarehuse, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig.

Træbeton

Viser 5 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto