Filtrer på...

Gelændere
Rating
Produkttype
Serie
Længde
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 23 produkter
Filter
Viser 23 produkter
 1. DOLLE
  Dolle håndliste Pure sort 200 cm
  799,95 kr.
 2. DOLLE
  Dolle håndliste Pure hvid 200 cm
  799,95 kr.
 3. DOLLE
  Dolle gelændersæt Pure sort gulvmonteret 1,5 m
  3.279,00 kr.
 4. DOLLE
  Dolle gelændersæt Pure sort vægmonteret 1,5 m
  3.489,00 kr.
 5. DOLLE
  Dolle håndliste Harmony rustfri stål 200 cm
  759,95 kr.
 6. PLUS
  Plus gelændersystem Basic 90x98cm varmgalv. stål
  637,95 kr.
 7. DOLLE
  Dolle gelændersæt Harmony rustfri stål gulvmonteret 1,5 m
  3.279,00 kr.
 8. DOLLE
  Dolle gelændersæt Pure hvid vægmonteret 1,5 m
  3.489,00 kr.
 9. DOLLE
  Dolle håndliste Pure Titanium 200 cm
  799,95 kr.
 10. DOLLE
  Dolle vægbeslag til håndliste Pure sort
  234,95 kr.
 11. DOLLE
  Dolle vægbeslag til håndliste Harmony rustfri stål
  119,95 kr.
 12. DOLLE
  Dolle gelændersæt Pure Titanium gulvmonteret 1,5 m
  3.279,00 kr.
 13. DOLLE
  Dolle gelændersæt Pure Titanium vægmonteret 1,5 m
  3.489,00 kr.
 14. DOLLE
  Dolle gelændersæt Harmony rustfri stål vægmonteret 1,5 m
  3.489,00 kr.
 15. DOLLE
  Dolle gelændersæt Pure hvid gulvmonteret 1,5 m
  3.279,00 kr.
 16. DOLLE
  Dolle endeknapper til Pure håndliste sort 2 stk.
  129,95 kr.
 17. DOLLE
  Dolle vægbeslag til håndliste Pure hvid
  234,95 kr.
 18. DOLLE
  Dolle hjørnesæt Harmony rustfri stål
  649,95 kr.
 19. DOLLE
  Dolle hjørnekit Pure sort
  649,95 kr.
 20. DOLLE
  Dolle endeknapper til Pure Titanium håndliste 2 stk.
  129,95 kr.
 21. DOLLE
  Dolle endeknapper til Pure håndliste hvid 2 stk.
  129,95 kr.
 22. DOLLE
  Dolle hjørnekit Pure Titanium
  649,95 kr.
 23. DOLLE
  Dolle ekstra Gelænder til trappe Normandie & Amsterdam
  1.299,00 kr.

Gelændere

Et gelænder giver sikkerhed og beskyttelse på enhver trappe, altan, terrasse eller repos. Men ud over at være praktisk kan et gelænder også være et vigtigt designelement, der kan sætte et æstetisk præg på ethvert hjem eller bygning.

Hos BAUHAUS finder du gelændere i forskellige materialer og designs, og modeller til indendørs og udendørs brug. Når du har fundet dét gelænder, der passer til dine behov, kan du også bestille montering gennem os.

Sikkerhed først

Når du skal vælge nyt gelænder, er det vigtigt at sørge for, at det opfylder de nødvendige sikkerhedskrav. Selvfølgelig vil du gerne have et stilrent gelænder, men hovedsagen er, at det er robust og holdbart nok til at støtte vægten af enhver person, der bruger det. Gelænderet bør også have en passende højde samt den rette afstand mellem balustrene for at forhindre ulykker.

Ifølge loven skal højden på gelænderet ved trapper og ramper være mindst 0,8 meter og over trappereposer mindst 0,9 meter. Den indbyrdes afstand mellem alle typer balustre - både vandrette og lodrette - må ikke give anledning til personskader. Her skal der i særlig høj grad tages hensyn til børn, der ikke må kunne klatre på gelænderet eller komme i klemme mellem balustrene.

Hvilket gelænder skal jeg vælge?

Der er mange forskellige typer gelændere at vælge imellem, så du har rig mulighed for at vælge netop dét, der passer til din smag og stil - og som selvfølgelig opfylder de nødvendige sikkerhedskrav. Du kan blandt andet få gelændere i materialer som træ, stål, aluminium og glas.

Træ

Et gelænder af træ kan skabe et klassisk og elegant trappemiljø. Det er en populær type af gelændere, der passer ind i langt de fleste hjem. De fås i mange forskellige træsorter og farver, så de er lette at tilpasse hjemmets indretning. Du skal dog være opmærksom på, at gelændere af træ kan kræve mere vedligeholdelse, da de er modtagelige over for skader og nedbrydning over tid.

Stål

Gelændere i rustfrit stål og galvaniseret stål vil give et moderne og stilrent look både indendørs og udendørs. Disse gelændere er holdbare og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket er praktisk i en travl hverdag. Du kan få denne type gelænder i flere forskellige designs og stilarter, så du let kan finde ét, der passer til din altan, terrasse eller trappe.

Glas

Et gelænder af glas kan være en stilfuld og eksklusiv tilføjelse til dit hjem, og det kan få ethvert rum til at fremstå åbent og luftigt. Vælger du et glasgelænder til terrassen eller altanen har du frit udsyn til dine omgivelser. Det kan især være en fordel, hvis du bor nær vandet eller i et område med smuk natur.

Aluminium

Gelændere i aluminium kan anvendes både indendørs og udendørs og har et minimalistisk udtryk. Disse gelændere er ligeledes holdbare og fås i forskellige farver og designs. Nogle kan for eksempel ligne træ eller stål til forveksling.

Få hjælp til montering

Skal du have hjælp til monteringen af dit nye gelænder? Så kan du benytte dig af BAUHAUS’ Montageservice . Du kan sende din henvendelse via linket, men du kan også bestille enten ved at kontakte vores kundecenter på telefon 86 26 06 06 eller henvende dig i at af vores byggevarehuse.

Når du har givet os dine kontaktoplysninger, vil vores montageservice koordinator kontakte dig, så I kan aftale monteringen nærmere. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at komme godt i mål med deres projekt. Du behøver ikke at skulle tage stilling til alt det praktiske - det tager vi os af.

Køb dit gelænder online hos BAUHAUS

Du kan let bestille dit gelænder hjem, når du har fundet det rigtige i vores udvalg. Hos BAUHAUS tilbyder vi nemlig både hjemmelevering og levering med Click & Collect til nærmeste byggevarehus.

Har du spørgsmål til gelændertyperne, materialer, vedligeholdelse eller andet, er du altid velkommen til at besøge os i dit lokale BAUHAUS-byggevarehus. Her er du i kyndige hænder hos vores kompetente medarbejdere. De står klar til at svare på spørgsmål og rådgive dig på bedste vis.

Gelændere

Viser 23 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto