Filtrer på...

Carporte
Rating
Produkttype
Serie
Bredde
Længde
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 44 produkter
Page
Filter
Viser 44 produkter
Page
 1. Allview
  Allview endevæg Calux til carport dobbelt komposit sort plank
  16.149,00 kr.
 2. Allview
  Allview carport Cubus dobbelt stål grafitsort
  61.999,00 kr.
 3. Allview
  Allview carport Calux LED dobbelt grafitgrå 5,50 x 5,80 m
  48.699,00 kr.
 4. Allview
  Allview skur Cubus til carport dobbelt sort komposit plank
  73.099,00 kr.
 5. Allview
  Allview carport Casa dobbelt bronze galv. stål 5,5x5,8x2,42 m
  26.999,00 kr.
 6. PALMAKO
  Palmako carport Karl 23,1 m²
  21.999,00 kr.
 7. Allview
  Allview carport Casa single bronze galv. stål 5,5x3,5x2,37 m
  17.999,00 kr.
 8. PALMAKO
  Palmako carport Karl 11,7 m²
  16.199,00 kr.
 9. PALMAKO
  Palmako carport Robert 20,6 m²
  33.199,00 kr.
 10. Allview
  Allview endevæg Cubus til carport dobbelt komposit sort plank
  12.049,00 kr.
 11. Allview
  Allview sidevæg Cubus til carport sort komposit plank
  11.449,00 kr.
 12. PALMAKO
  Palmako carport Karl 20,6 m²
  25.399,00 kr.
 13. Allview
  Allview carport Cubus-L dobbelt stål grafitsort
  66.999,00 kr.
 14. PALMAKO
  Palmako carport Karl 40,6 m²
  32.499,00 kr.
 15. Allview
  Allview carport Cubus single stål grafitsort
  49.999,00 kr.
 16. Gardenpro
  Gardenpro carport enkel i træ med skur 320x650 cm
  27.999,00 kr.
 17. Allview
  Allview carport Cubus-L dobbelt stål grafitsort med LED
  71.999,00 kr.
 18. Allview
  Allview redskabsrum Cubic stål/komposit grafitsort
  42.249,00 kr.
 19. Allview
  Allview skur Calux til carport dobbelt sort komposit plank
  62.949,00 kr.
 20. Allview
  Allview skur Calux til carport single sort komposit plank
  46.349,00 kr.
 21. Allview
  Allview skur Cubus til carport single sort komposit plank
  57.399,00 kr.
 22. PALMAKO
  Palmako carport Robert 11,7 m²
  19.999,00 kr.
 23. Allview
  Allview sidevæg til carport Calux grafitgrå
  7.849,00 kr.
 24. Allview
  Allview sidevæg til carport Cubus grafitgrå
  11.249,00 kr.
 25. Gardenpro
  Gardenpro carport dobbelt i træ med fladt tag 600x480 cm
  20.699,00 kr.
 26. Gardenpro
  Gardenpro carport dobbelt i træ med skur 600x660 cm
  30.599,00 kr.
 27. Allview
  Allview renovationsskjul Carat-3 komposit sort
  7.549,00 kr.
 28. Allview
  Allview endevæg Cubus til carport single komposit sort plank
  8.349,00 kr.
 29. Allview
  Allview endevæg til carport Calux dobbelt grafitgrå
  16.599,00 kr.
 30. Allview
  Allview carport Cubus-L single stål grafitsort
  52.499,00 kr.
 31. PALMAKO
  Palmako garage m/ledhejseport Rasmus ubehandlet nordisk gran 19,8 m²
  41.999,00 kr.
 32. Palram
  Palram carport Palma 5000 antracit 14,5 m²
  20.999,00 kr.
 33. Allview
  Allview carport Cubus single stål grafitsort med LED
  53.999,00 kr.
 34. Gardenpro
  Gardenpro carport enkelt i træ med fladt tag 320x650 cm
  18.799,00 kr.
 35. Allview
  Allview endevæg til carport Cubus single grafitgrå
  8.649,00 kr.

Carport til bilen

Ejer du både hus og bil, så er en carport i indkørslen nærmest et must. Er du på udkig efter en smart og funktionel carport, finder du mange gode bud på både dobbelt-carporte og enkelt-carporte her hos BAUHAUS, så du kan få plads til én eller flere biler afhængigt af dit behov. Klik dig rundt i udvalget, og find din nye carport her!

Det er rart at kunne parkere bilen i læ, når du kommer hjem, og har du ikke en garage, er en carport derfor den næstbedste løsning. Selvom du har en garage, kan det også sommetider være lettere at parkere bilen i carporten, og føler du behov for en carport, kan du finde både dobbelt-carporte og enkelt-carporte online her hos os. Gå blandt andet på opdagelse blandt følgende modeller:

 • Carporte i kombination af træ og PVC
 • Carporte i stål
 • Carporte i træ
 • Carporte med plads til én bil
 • Carporte med plads til to biler

Uanset dit behov og dine ønsker for din nye carport, kan du derfor finde en carport her på siden, der matcher dine drømme til perfektion. Vores carporte leveres som komplette samlesæt, der er lette selv at sætte op, så du kan komme i gang, så snart vores fragtmand har leveret delene til carporten i din indkørsel. Læs mere om fragt og levering fra BAUHAUS her, og læg din bestilling af ny carport i dag.

Carport - mere end bare bilparkering

Faktisk behøver du slet ikke at eje en bil for at kunne have glæde af en carport. Den suveræne overdækning, som en carport giver, kan lige såvel bruges til parkering af cykler, scooter eller andre transportmidler, ligesom at du kan bruge pladsen til opbevaring af eksempelvis børnenes legeredskaber. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opbevare i læ fra carporten, så tænk kreativt, og hold dig endelig ikke tilbage, når du udvælger den perfekte carport til dine aktuelle behov.

Er det primært en overdækket løsning til opbevaring, du er på udkig efter, vil vi også anbefale dig at tage et kig på vores redskabsrum og redskabsskure, hvor du får tildækket og tillukket opbevaringsplads til både stort og småt, som ikke nødvendigvis skal indenfor i hjemmet, men som du stadigvæk gerne vil kunne have lige ved hånden. Det kan eksempelvis være haveudstyr eller forskelligt værktøj

Vælg en carport, der passer til stilen på dit hus

For de fleste mennesker betyder det ydre førstehåndsindtryk rigtig meget, og selvom det selvfølgelig primært er de indre kvadratmeter i din bolig, der tæller, så er det også rart, at huset og dets omgivelser ser flotte ud udefra. Derfor er det vigtigt, at du husker at overveje, om stilen på din valgte carport passer til dit hus, eller om der måske er en anden af vores mange carporte, der passer bedre. Tænk samtidig over dit behov for carport til én eller to biler. Skal din carport være en dobbelt-carport eller blot en almindelig enkelt-carport, der passer til de fleste husstande? Selvom din husstand ikke ejer to biler nu, kan det jo være, at I får brug for det inden for nærmeste fremtid, og så vil det være ærgerligt ikke at have plads til begge køretøjer i carporten.

Er du vild med biler? Så se også vores mange spændende produkter inden for bilpleje og biltilbehør her, så du kan få mest muligt ud af din bil og dens mange muligheder – både nu og i fremtiden. Bilen betyder rigtig meget for de fleste bilejere, så hvorfor ikke værne lidt ekstra om den og sørge for, at den altid er i tiptop stand? Her er en carport også en god og sikker investering, der beskytter din bil imod vind og vejr i det daglige, når den ikke er i brug. Det betyder, at din bil holder sig flot i længere tid, og at du potentielt også slipper for diverse skader og reparationer, som din bil ellers kunne have haft brug for, hvis den havde stået frit udenfor hele året rundt i alt slags vejr. 

Få de rigtige mål på din dobbelt-carport

Vælger du en dobbelt-carport, er det vigtigt, at du får de rigtige mål på den, så der er rigelig plads til at komme ind og ud af begge biler - og gerne samtidigt. Derfor bør du overveje at bygge din garage i mål, der er afstemt med dine biler. En stor stationcar er tæt på fem meter lang og to meter bred, så din dobbelte carport bør som minimum være tæt på seks meter bred - med mindre bilerne er små, eller grunden dikterer det anderledes. Byg hellere for stort end for småt. 

Bestil din nye carport online hos BAUHAUS

Købet af en carport er en stor beslutning, men vi garanterer dig, at pengene er godt givet ud, hvilket du hurtigt vil opdage, når du får din carport hjem og tager den i brug. Det er rart, at bilen kan stå i læ og dermed er godt beskyttet imod både storm og nedbør, og så er der noget tilfredsstillende ved, at bilen har sin helt egen plads lige dér under taget i carporten frem for, at den bare står frit fremme i indkørslen.

Du kan bestille din nye carport online her hos BAUHAUS og få den leveret som samlesæt lige til døren. Du har selvfølgelig altid 3 måneders fuld returret på alle produkter, ligesom at vores team i kundecenter altid sidder klar med råd og vejledning til dig i relation til dit køb af carport. Læg derfor trygt din bestilling i dag, og lad os klare det hårde arbejde for dig. Vælg en dobbelt-carport eller en enkelt-carport alt efter dit behov, og glæd dig til at modtage din nye carport inden længe!

 

Q&A:

 1. Hvad koster en carport?
  Dette kommer i høj grad an på, hvilken type carport du leder efter og valget af materialer. Hos BAUHAUS finder du carporte lavet i træ og stål, og du finder også både enkelt-carporte og dobbelt-carporte. Så prisen afhænger af dine specifikke valg, men typisk er prisniveauet fra ca. 8.000,- til ca. 60.000,-.
 2. Hvor bred skal en carport være?
  I Danmark må en personbil maksimalt være 2,55 meter bred. Derfor skal din carport gerne være minimum så bred, at du let kan køre bilen ind og ud af carporten uden problemer. Dertil er det også en god idé at sørge for, at du også har god plads til at åbne bildørene. Hvis du har to biler, kan det være fornuftigt med en dobbelt-carport på minimum seks meter.
 3. Hvor tæt på må man bygge en carport?
  Før du går i gang med at opføre din carport, skal du tjekke lokalplanen og bygningsreglementet, og hvorvidt du skal søge om byggetilladelse. I forhold til bygningsreglementet kan der være en række krav, som din carport skal opfylde. Det kan f.eks. gælde afstanden til vejen og højden på carporten.
 4. Hvor stor må en carport være?
  Dette afhænger af dine specifikke behov, og hvorvidt du ønsker en enkelt-carport eller en dobbelt-carport. Derudover afhænger størrelsen på din carport også af de reglerne for byggeri på din grund. Undersøg gerne lokalplanen, bygningsreglementet og om du har byggetilladelse. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte kommunen.

Carporte

Viser 44 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto