Filter
Viser 21 produkter

Høreværn

Både høreværn og ørepropper er vigtige redskaber til at beskytte hørelsen mod skadelige, høje lyde. Udsættelse for høje decibelniveauer kan nemlig føre til permanente høreskader, og dette kan lige netop høreværn og ørepropper hjælpe med at minimere risikoen for.

Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af høreværn og ørepropper, som tager den værste støj, reducerer lydniveauet og beskytter hørelsen. Både høreværn og ørepropper er især anvendelige til støjende arbejde, og her på siden kan du se vores store udvalg og finde et par tips til, hvordan du vælger det rette høreværn, der passer til dine behov.

Hvorfor bruge høreværn?

Grundene til at bruge enten høreværn eller ørepropper er mange. Hovedårsagen til at anvende høreværn eller ørepropper er dog, at både ørepropper og høreværn beskytter mod længerevarende høreskader som tinnitus eller høretab. Arbejdstilsynet anbefaler, at støjbelastningen ikke overstiger 80 dB, og på arbejdspladsen må ingen udsættes for en støjbelastning på 85 dB. Disse tal kan med fordel bruges som en god rettesnor, men det er dog vigtigt at huske på, at der stadig er risiko for høreskader, selvom niveauet befinder sig under 80-85 dB. Dette er især gældende, hvis du udsættes for skadelig støj over en længere periode - eksempelvis som en del af dagligdagen.

Udover at et højt støjniveau kan medføre både midlertidige og permanente høreskader, så kan det også være ubehageligt for ørene at befinde sig i et støjende miljø. Støj kan nemlig især påvirke stressniveauet, produktiviteten og koncentrationsevnen, og disse faktorer er mindst lige så vigtige at prioritere.

Når du bruger høreværn eller ørepropper, kan du dermed lukke alle høje lyde ude og beskytte dig selv mod eventuelle høreskader. Dette sker, samtidig med at du også nedsænker stressniveauet og øger både koncentrationen og produktiviteten.

Find høreværn og ørepropper hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af ørepropper og høreværn, der alle kan beskytte din hørelse. I sortimentet finder du forskellige typer høreværn og ørepropper, og de forskellige varianter egner sig til forskellige formål. Hos BAUHAUS har vi blandt andet:

 • Klassiske høreværn
 • Bøjlehøreværn
 • Elektroniske høreværn med radio
 • Elektroniske høreværn med Bluetooth
 • Sammenfoldelige høreværn
 • Ørepropper til voksne
 • Ørepropper til børn
 • Høreværn til børn

Hos BAUHAUS har vi også øvrige former for sikkerhedsudstyr, som måske kunne være noget for dig. Tag eksempelvis et kig på vores udvalg af sikkerhedsbriller , der især er anvendelige til svejsning. Du kan også med fordel tage et kig på vores udvalg af støvmasker , der beskytter mod støv og giftige stoffer ved slibning af diverse materialer

Sådan vælger du det rette høreværn

Som du kan se ovenfor, har vi et stort udvalg af høreværn og ørepropper. De forskellige varianter egner sig til forskellige formål, og hvilken type, der egner sig bedst til dig, afhænger af dine behov. Nedenfor har vi listet en række punkter, som kan guide dig i, hvilket høreværn eller hvilke ørepropper, du bør vælge.

 • Formål - Hvad skal du bruge dit høreværn eller dine ørepropper til? Er det mon til havearbejde et par gange om måneden, eller er det tiltænkt beskyttelse mod skadelige lydniveauer hver dag på arbejdspladsen?
 • Høreværn eller ørepropper - Det er også relevant at overveje, hvorvidt du skal vælge ørepropper eller høreværn. Dette kommer både an på, hvad det bagvedliggende formål er, samt hvad du selv finder mest komfortabelt.
 • Funktioner - Kunne høreværn med radio eller høreværn med Bluetooth være noget for dig? Og skal dine høreværn mon kunne foldes sammen?
 • Komfort og pasform - Det er vigtigt at vælge et høreværn eller et sæt ørepropper, der er behagelige at bruge i længere tid, da dette vil øge sandsynligheden for, at du får produktet brugt.

Bestil dit høreværn hos BAUHAUS

Når du har fundet ud af, hvilke ørepropper eller hvilket høreværn der passer til dine behov, er det let og enkelt at online-bestille. Hos BAUHAUS kan vi enten levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har selvfølgelig også altid mulighed for at se vores udvalg af høreværn og ørepropper i et BAUHAUS byggevarehus nær dig. Her kan du se vores sortiment i levende live, og du har samtidig rig mulighed for at få besvaret dine eventuelle spørgsmål af vores kyndige medarbejdere. På den måde kan du være sikker på, at du kommer hjem med de rette ørepropper eller det rette høreværn.

Høreværn

Viser 21 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…