Filter
Viser 13 produkter

Bolte

Hvis du mangler nye bolte til dit værksted , er du havnet det rigtige sted. Hos BAUHAUS finder du alt, hvad du end måtte skulle bruge inden for denne kategori. Du finder alt fra flangebolte til øjeskruer til bræddebolte og meget mere. Uanset om du skal bruge bolte til inden- eller udendørs brug, kan du finde det i vores udvalg. Så gå blot på opdagelse i det store udvalg af søm, skruer, bolte og meget mere, og find det, du skal bruge til dit næste projekt.

Vælg bolte, der passer til dine behov

Der findes mange forskellige bolte, såsom:

  • Bræddebolte
  • Ekspansionsbolte
  • Unbrakoskruer
  • Flangebolte
  • Øjeskruer
  • Og mange flere …

Med så mange muligheder er det vigtigt, at du vælger bolte, der passer til lige præcis dine behov, så du ikke kommer hjem med de forkerte. Du skal først og fremmest overveje, om dine bolte skal bruges inden- eller udendørs. Hvis dine bolte skal bruges indendørs, anbefales det som udgangspunkt, at du vælger en FZB behandling. FZB kaldes også for blanforzinkning, og det giver en blank, flot overflade. FZB påføres elektronisk, hvilket sikrer en stærk korrosionsbeskyttelse. Som tommelfingerregel kan du forvente, at bolte til indendørs brug har en levetid på cirka 50 år.

Har du derimod brug for bolte til projekter udendørs, kan du med fordel overveje en overfladebehandling, der er mere hårdfør end FZB. Her har du nemlig brug for en overfladebehandling, der kan modstå vind og vejr. FZV er en af de bedste former for korrosionsbeskyttelse, hvilket gør FZV oplagt til brug udendørs. Her sænkes boltene ned i et kar med smeltet zink. Temperaturen er mere end 460 grader, hvilket sikrer, at du får et utroligt beskyttende lag.

Det er dog vigtigt at nævne, at FZV desværre ikke beskytter mod rust. Hvis du skal bruge bolte i områder, hvor luften har et højt vand- og saltindhold, skal du vælge en såkaldt A4 behandling, der er både syrefast og rustfri.

Hvorfor bruge bolte?

Måske overvejer du, hvornår det giver mening at bruge bolte. Bolte er som udgangspunkt velegnet til at bruge til kraftige konstruktioner, hvor almindelige skruer bare ikke er nok. Møtrikker er ligeledes gode at bruge, når skruer ikke kan klare jobbet. Bolte og møtrikker sikrer, at dit projekt er holdbart. Husk blot, at bolte ikke er velegnede til alle typer projekter. Hvis du eksempelvis skal lave finere snedkerarbejde, vil bolte som regel være lidt for voldsomme, og de kan faktisk ødelægge konstruktionen.

Når du bruger bolte og møtrikker, er det desuden en god idé at bruge spændeskiver på begge sider af samlingen. Dette skåner din konstruktion og forebygger skader på materialet, hvis der skulle ske overspænding. Den mest almindelige metode til at spænde bolte fast med er ved at bruge et topnøglesæt.

Som med næsten alt andet værktøj, anbefaler vi hos BAUHAUS, at du opbevarer dine bolte et tørt sted. Du kan eksempelvis opbevare dem i en æske eller i en værktøjskasse . For den ultimative organisering kan du eventuelt skrive størrelsen og typen og bolte uden på æsken, så du altid hurtigt og nemt kan finde, hvad du mangler.

Find dine bolte i det store udvalg hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS finder du altid et stort udvalg af værktøj og ting og sager, du måtte have behov for i værkstedet. Her finder du værktøj til både professionel brug og til gør-det-selv projekter i hjemmet. Vi forhandler et bredt udvalg af bolte, møtrikker, søm, skruer og lignende, så vi har sikkert også de bolte, du står og mangler til dit projekt. Husk desuden, at dine bolte selvfølgelig fortjener godt værktøj, så du monterer dine bolte bedst muligt. Derfor finder du naturligvis et stort udvalg håndværktøj af høj kvalitet, der både er behageligt og sikkert at bruge.

Når du har fundet de bolte, du skal bruge online hos BAUHAUS, kan du nemt og hurtigt bestille dem. Vi kan både levere direkte til din adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus tæt på dig med vores smarte Click & Collect service. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at slå vejen forbi et af vores mange BAUHAUS byggevarehuse. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

Bolte

Viser 13 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto