Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Excenterslibere

(45)
Er du gør-det-selv-typen, kommer du næppe udenom fra tid til anden at skulle slibe på dine materialer. Her er en excentersliber helt genial til formålet, da den er i stand til at slibe langt de fleste typer af materialer helt uden at efterlade..

1-32 af 45 produkter

5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Special Price 994,95 kr. Regular Price 1.119,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Special Price 849,95 kr. Regular Price 1.099,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Special Price 399,95 kr. Regular Price 491,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 45 produkter

Excenterslibere til slibning af alle materialer

Er du gør-det-selv-typen, kommer du næppe udenom fra tid til anden at skulle slibe på dine materialer. Her er en excentersliber helt genial til formålet, da den er i stand til at slibe langt de fleste typer af materialer helt uden at efterlade sig slibespor. I stedet får du en glat overflade, der er klar til næste step i processen. Se vores mange gode excenterslibere af høj kvalitet her på siden, og bestil din nye excentersliber hjem i dag online hos BAUHAUS!

Vi har et bredt udvalg af forskellige excenterslibere til både nybegynderen og den garvede gør-det-selv-type, der måske allerede er fortrolig med, hvordan en excentersliber fungerer. En excentersliber er alletiders slibemaskine, der kan bruges på de fleste materialer, og som er let at anvende, når du først lige har fået greb om det og har været igennem din første slibning. Herfra går det helt sikkert kun bedre og bedre for hver gang, at du bruger sliberen, og snart vil du komme til at føle dig helt som en professionel!

 

Professionel slibning fra kendte mærker

Går du på jagt efter en excentersliber hos BAUHAUS vil du hurtigt opdage, at der er rigtig mange forskellige modeller at vælge imellem. Vi forhandler nemlig de bedste excenterslibere fra et væld af kendte mærker, herunder excenterslibere fra Bosch, Makita, Ryobi og AEG, der alle er kendte for at levere produkter af meget høj kvalitet. Vi har også slibepapir til de enkelte modeller, så din excentersliber altid kan køre upåklageligt og give dig den bedst mulige slibning af dit materiale. Du kan bruge din excentersliber på både plane og krumme overflader, og den kan eksempelvis bruges til at fjerne gammel maling og lak, til at polere, til at grovslibe eller til at slibe forsigtigt på sarte overflader.  

Mangler du andet i værktøj til dit næste gør-det-selv-projekt? Vi forhandler alt i værktøj og isenkram lige her, hvor du kan finde netop det værktøj, som du skal bruge for at komme godt i mål med hvad end, du har kastet dig ud i af projekter i boligen. Hvilket projekt skal være dit næste?

 

Hvilken excentersliber skal jeg vælge?

Er du ikke vant til at bruge en excentersliber, kan det være rart med en vejledning i, hvilken excentersliber, der er bedst at vælge til slibning af det materiale, du ønsker, ligesom det er godt at vide lidt om, hvordan en excentersliber fra BAUHAUS fungerer. Der følger naturligvis en brugsanvisning med, når du køber en excentersliber hos BAUHAUS, og heldigvis er de fleste af vores excenterslibere lige til at gå til, når blot du har brugsanvisningen ved hånden.

Hvilken excentersliber, du skal vælge, er i høj grad en smagssag, der afhænger af dine individuelle præferencer. Det er dog altid en god idé at gå efter en maskine med en kraftfuld motor, da det giver dig de bedste muligheder for at kunne slibe på alle typer af materialer og overflader. Samtidig sikrer en kraftfuld motor dig den mest effektive slibning, så du ikke skal bruge for lang tid på arbejdet med maskinen, før du kan komme videre med dit projekt.

Vælg også altid en excentersliber med skridsikker belægning og gerne med flere greb, så den er let for dig at holde på med begge hænder og ikke glider i hænderne på dig. På den måde får du den mest sikre maskine, som du trygt kan arbejde med i længere tid ad gangen. De fleste excenterslibere kan hastighedsreguleres til at passe til slibning af forskellige materialer, og vil du have den bedste excentersliber, kan du med fordel vælge en maskine, der har et stort spænd i de forskellige hastighedsmuligheder. Sidst, men ikke mindst, bør du gå efter en excentersliber med en god, lang ledning, så du får den optimale bevægelsesfrihed, imens du bruger maskinen.   

 

Find en billig excentersliber online hos BAUHAUS

Vil du have en effektiv og meget alsidig slibemaskine, der kan bruges på mange forskellige materialer og overflader? Så er en professionel excentersliber et rigtig godt valg, og den er let at bruge, når først du kommer i gang. Brug eksempelvis din excentersliber til at polere, til at grovslibe eller til at fjerne rester af gammel maling eller lak, som dit materiale tidligere har været behandlet med. Mulighederne er mange, og din excentersliber kan klare det meste. Vil du se flere typer af maskiner i samme genre, kan du med fordel tage et kig på vores øvrige udvalg af pudse- og slibemaskiner hos BAUHAUS, hvor du blandt andet kan finde et bredt sortiment af multislibere, polermaskiner, rystepudsere og rulleslibere. Med andre ord har vi alle de forskellige typer af slibemaskiner, du overhovedet kan drømme om. Hvad mere er der at ønske sig?

 

Leder du efter den perfekte excentersliber, så kan du finde den online i vores sortiment. Vi har mange forskellige modeller, der er lige til at lægge i kurven og bestille hjem, når det passer dig. Du kan få leveret lige til døren eller til et afhentningssted nær dig, ligesom at du også kan vælge at bestille din ønskede excentersliber med Click & Collect og derefter selv hente den i dit nærmeste BAUHAUS-varehus. Der er således mange fleksible måder at få leveret din nye excentersliber på, og uanset hvordan du vælger at få den leveret, garanterer vi, at du altid får den samme gode service, når du handler online hos BAUHAUS. Bestil din excentersliber i dag – vi glæder os til at sende den afsted til dig inden længe, så du kan komme i gang med at lære den at kende!

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.