Indlæser
BOSCH PROFESSIONAL

El-værktøj for professionelle

Bosch udvikler innovative el-værktøjer af høj kvalitet, der garanterer professionelle resultater på alle håndværksområder. Vores værktøj er pålidelig og holdbart, opfylder de højeste krav og letter arbejdet. Vores batteridrevne værktøjer udmærker sig især ved deres lange holdbarhed, høje ydeevne og meget lang batteritid.

ET BATTERI-SYSTEM, DER GØR SIT ARBEJDE. SÅ DU KAN GØRE DIT.

Maksimal ydelse i et perfekt designet system:

Ikke nok med at laderne overvåger batteriets temperatur for at forebygge overophedning, imens batteriet er under opladning, så lader batteriet også hurtigere op.   Dit batteri får også mere drøn på og holder længere, således at du kan koncentrere dig om det, du gør bedst: At lave dit arbejde for fuld kraft.

 

Kompatibel siden 2008:

Alle vores batterier er kompatible med nyt og eksisterende værktøj fra Bosch Professional inden for samme spændingsklasse.

Se hele Bosch Professional 12V sortiment

Opnå de bedst mulige resultater med Bosch tilbehør

Bosch har fokus på at hjælpe kunder med at få det bedste frem i deres arbejde. Derfor understøtter Bosch alle de engagerede og hårdtarbejdende håndværkere ved at levere det helt rigtige tilbehør til deres el-værktøj, der kan gøre en stor forskel i deres daglige arbejde.

Bosch Professional måleværktøj

Måleværktøj fra Bosch giver fremragende præcision og den enkleste betjening. Med deres robuste udførelse garanterer de digitale måleinstrumenter superpræcise resultater, også i det daglige arbejde på byggepladsen - både ved nivellering, ved måling af afstande, vinkler og hældninger og ved lokalisering af forskellige materialer.

PRO360 din værktøjsadministration

PRO360 er din gratis, bekvemme og effektive portal med adgang til masser af tjenester fra Bosch Professional. Du skal blot registrere dig én gang, hvorefter du løbende får glæde af aktuelle og fremtidige tilbud, inklusiv komplet overblik og værktøjsadministration - også det fra andre producenter. Du får desuden også gratis forlængelse af værktøjsgarantien fra 1 år til 3 år.

Vi har et stort udvalg af BOSCH PROFESSIONAL

Bosch Professional er en del af den innovative virksomhed Bosch. Med Bosch Professional får du den ultimativt bedste løsning indenfor el-værktøj og tilbehør, så du som professionel er sikret det bedste resultat. For med Bosch Professional kan dine egne egenskaber og kvaliteter endnu nemmere komme til udtryk. 

Desuden gør Bosch Professional dit arbejde både sjovere og lettere, da de udvikler alle deres produkter med det enkelte formål at gøre arbejdet nemmere og hurtigere for dig.