Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ESKIMO (69)

Eskimo murerværktøj Den danske virksomhed Eskimo har i en årrække produceret murerværktøj i en meget høj kvalitet. Du kan finde en lang række forskellige former for værktøj til murerarbejde, fliselægning og brolægning. Rul op på sid..

1-32 af 69 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 69 produkter

Eskimo murerværktøj

Den danske virksomhed Eskimo har i en årrække produceret murerværktøj i en meget høj kvalitet. Du kan finde en lang række forskellige former for værktøj til murerarbejde, fliselægning og brolægning. Rul op på siden og find nemt den form for værktøj, som du har brug for.

Hvis du har været i nærheden af murerværktøj bare en enkelt gang, er du helt sikkert stødt på det fra det danske firma Eskimo. De har i snart 100 år produceret murerværktøj i en meget høj kvalitet. De er blevet ved med at udvikle deres produkter og følge med tiden, så du i dag får noget meget godt og holdbart værktøj.

Navnet Eskimo kan virke lidt mærkeligt til en virksomhed, der producerer murerværktøj, men virksomheden startede med at fremstille sportskælke, så det kan være derfra, at navnet kommer. I dag er navnet dog ikke desto mindre blevet synonymt med godt værktøj inden for murerbranchen.

Her hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af forskellige former for værktøj. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde frem til den type, der passer til dit behov. Du kan for eksempel finde en skelske, en tandspartel og en spandeske foruden masser af værktøj til brolægning og fliselægning.

Tre fordele ved murerværktøj fra Eskimo:

  • Kvalitetsværktøj, der er blevet testet gennem næsten et århundrede
  • Skafter i dansk træ garanterer en høj kvalitet og bæredygtighed
  • Gør det nemt at mure for gør-det-selv folk

Afprøvet af murere gennem snart et århundrede

Eskimo har eksisteret siden 1926 som en lokal landsbysmedje. I starten fremstillede de sportskælke og havemøbler, men efter kort tid fik ejeren et tip om, at det var en god ide, at han kastede sig over at fremstille murerskeer. Det råd tog han, og det var en rigtig god ide.

Det betyder nemlig, at murerskeerne fra Eskimo er blevet afprøvet gennem snart 100 år, og at virksomheden har kunnet følge udviklingen i branchen gennem en årrække. Derfor er det også værktøj, der er skabt til den måde, som murere i Danmark foretrækker at arbejde på.

Skafter i dansk træ

Alt Eskimos murerværktøj har skafter i dansk træ. Det sikrer, at træet har en høj kvalitet. Dermed kan det holde i meget lang tid – og det er du jo interesseret i, at dit værktøj gør.

Derudover er det danske træ også med til at sikre, at produkterne bliver mere bæredygtige. Når træet ikke skal transporteres langt fra et andet land, kommer der naturligt til at være et mindre CO2 udslip i forbindelse med produktionen. Det er altså bare en rar sidegevinst ved det.

Nemt for gør-det-selv folk at gå til

Skal du i gang med at mure derhjemme, er det rette værktøj med til at gøre, at det bliver meget nemt for dig. Dermed kan du nemt få udført arbejdet helt korrekt. Med værktøjet fra Eskimo får du alle de forskellige former for værktøj, som du har brug for.

Murerarbejde er dog typisk vigtigt arbejde i forbindelse med bygningens konstruktion. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du gør, inden du kaster dig ud i at mure.

Sådan vælger du det rigtige murerværktøj fra Eskimo

Når du skal vælge det rette værktøj fra Eskimo, er det først og fremmest vigtigt, at du ser på, hvilken form for værktøj du har brug for. Skal du lægge fliser, brosten eller mure en væg? Skal du for eksempel have nye belægningssten i haven, er det ikke det samme værktøj, du skal bruge, som hvis du skal bygge med mursten.

Derefter kan du se på de forskellige former for værktøj, der findes inden for den kategori. Hvor meget mørtel har du for eksempel brug for at få med op? Det kan der være meget stor forskel på, alt efter hvilken form for værktøj du vælger.

Derudover spiller prisen selvfølgelig også en rolle. Har du et begrænset budget, er det bedre, at du vælger nogle former for værktøj, som du kan arbejde mere bredt med, frem for at du vælger nogle mere specialiserede former for værktøj.

Det rette murerværktøj gør arbejdet nemmere

Når du skal udføre fysisk arbejde, er det altid vigtigt, at du har det rette værktøj at gøre det med. Det er med til at sikre, at det bliver langt nemmere for dig at udføre det, og at det bliver udført korrekt. Derfor er det også vigtigt, at du vælger kvalitetsværktøj som det fra Eskimo, når du skal i gang med at mure.

Værktøjet er som sagt blevet udviklet over en årrække og har hele tiden fulgt med tiden i forhold til, hvilke krav murere stiller til det. Dermed kan du være sikker på at finde den form for værktøj, som du har brug for.

Nemt at købe produkter fra Eskimo i BAUHAUS

Her hos BAUHAUS finder du som nævnt et stort udvalg af forskellige former for murerværktøj fra Eskimo. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den type, der passer til dit behov. Når du har fundet det rette værktøj, kan du vælge at bestille det med levering eller som Click and Collect.

Med levering sender vi det til den adresse, du ønsker. Det kan være til din egen adresse eller til et pakkeudleveringssted. Bor du i etageejendom, er det ikke altid, at vi kan levere direkte til din dør. I stedet vil der derfor blive leveret til gadeplan.

Med Click and Collect bestiller du varen på nettet, og så har vi den klar til afhentning tre timer efter, at du har bestilt. Dog selvfølgelig kun indenfor vores åbningstid. Du har 48 timer til at hente varen og skal bare henvende dig i kundeservice i det varehus, som du har valgt. Det er med til at gøre, at du langt hurtigere kan få fat på det værktøj, som du skal bruge – og at du er sikker på, at du ikke kommer til at køre forgæves efter det.

Rul op på siden og find nemt det murerværktøj fra Eskimo, som du skal bruge.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.