Indlæser

FERMACELL

(12)
Fermacell er blandt de førende producenter, når det kommer til fremstilling af gipsplader i fibergips af høj kvalitet. Mangler du Fermacell gips eller måske en eller flere Fermacell varmvægge til efterisolering, kan du finde netop de produkter,..

Viser 12 produkter

Fermacell plader i fibergips

Fermacell er blandt de førende producenter, når det kommer til fremstilling af gipsplader i fibergips af høj kvalitet. Mangler du Fermacell gips eller måske en eller flere Fermacell varmvægge til efterisolering, kan du finde netop de produkter, du står og mangler, her hos BAUHAUS, hvor vi har et af de bredeste online udvalg af de bedste kvalitetsprodukter fra Fermacell. Se det spændende sortiment ovenfor på siden. 

Gips er blandt de bedste materialer, du kan bruge, når du skal bygge. Ved første øjekast virker de måske tynde og skrøbelige, men faktisk er gipsplader særdeles stabile og robuste – særligt hvis du vælger Fermacell plader i gips, der er nogle af markedets allerbedste. Vi har Fermacell plader i forskellige mål, så du kan finde de perfekte gipsplader til netop dit projekt og derved opnå det bedste resultat. Vi har også alt det nødvendige tilbehør til Fermacell fibergips, så du kan komme godt fra start, når du modtager dine nye produkter.     

 

Fordele ved at vælge Fermacell gips til isolering

Hvis du ikke allerede kender fordelene ved gips, så er det på tide, at du bliver bekendt med alle de positive egenskaber ved netop dette skønne materiale. Gips er nemlig alletiders materiale, særligt til efterisolering, og med en Fermacell varmvæg får du efterisolering i absolut topklasse til dit hjem. Gips er et billigt materiale med stort potentiale, og du går aldrig galt i byen ved at vælge gips som materiale til efterisolering.

Gips er et let materiale, der er meget nemt at arbejde med for både nybegyndere og mere garvede håndværkere. Fermacell varmvægge i gips bruges til indvendig isolering af kolde men ellers sunde ydervægge, og de er et godt valg – både med henblik på øget komfort i hjemmet, med henblik på nedbringelse af energiudgifter og med henblik på eventuelt fremtidigt videresalg af din bolig. Energioptimer dit hjem nu og her, og gør det mere attraktivt for fremtidige beboere. Det klares nemt med isolerende varmvægge fra Fermacell.

 

Energivenlige Fermacell plader til alle behov

Fermacell fibergips er ikke kun et storslået materiale, når det handler om isolering af boligen. Det kan også bruges som et let og robust byggemateriale ved etablering af vægge. Mange moderne huse bygges i dag op om et træskelet med gipsvægge, der er en både billig og energivenlig løsning, der gør det nemt at isolere i konstruktionen og få mest muligt ud af sine kvadratmeter, fordi isoleringen fylder minimalt og derfor ikke tager unødigt meget plads fra selve din bolig.

Du får således det størst mulige udbytte af din bolig og sparer samtidig penge på varmeregningen, når du vælger vægge i Fermacell fibergips. Er du i gang med nybyggeri får du også en hurtigere proces, fordi gipsvægge er lette at opføre, og du typisk selv kan hjælpe med og aflaste dine håndværkere, hvis du er en lille smule ferm på fingrene og har hænderne skruet rigtigt på.   

 

Fermacell fibergips – det naturlige valg

Fermacell er det naturlige og energivenlige valg, når du er på jagt efter gipsplader til dit næste byggeprojekt. Fermacell plader kan købes i mange forskellige størrelser, og har vi ikke netop den størrelse, du står og mangler, så kan Fermacell plader i gips også nemt skæres til med en hobbykniv, så de passer perfekt i størrelsen til dit behov. Med andre ord er Fermacell fibergips utroligt let at arbejde med, og hos BAUHAUS er vi meget stolte af at føre så bredt et sortiment fra Fermacell, som du finder her på siden. Gå på opdagelse i sortimentet fra Fermacell, og find alt fra Fermacell plader i gips til spartel, klæbefuge og armeringsbånd.

Fermacell plader og gipsprodukter generelt kræver nogle særlige skruer, når du vil montere dem. Derfor finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af de helt rigtige skruer her på siden, så du kan bestille dem hjem og komme i gang med at arbejde med dine gipsprodukter med det samme frem for at vente på, at du får fundet de rigtige skruer ude i et byggemarked. Ved du stadig ikke helt, hvilke skruer eller gipsplader, du skal vælge? Så kontakt kundesupport, og få råd og vejledning om dine forskellige muligheder. Sammen finder I den løsning, der passer allerbedst til dine behov.

 

Køb fibergips fra Fermacell online hos BAUHAUS

Vores webshop er det perfekte sted at lede, hvis du er på udkig efter produkter fra Fermacell og gerne vil købe online. Her finder du et bredt udvalg af mange forskellige gipsprodukter og tilbehør fra Fermacell, der er førende producent inden for særlige Fermacell plader og Fermacell varmvægge. Uanset hvad du står og mangler fra Fermacell, kan du derfor finde det her hos BAUHAUS og bestille det hjem med bare få klik. Tag et kig på de mange muligheder, og læg dine ønskede produkter i kurven. Herefter kan du klikke dig videre til betaling af din ordre og gennemføre din bestilling. Så sender vi dine varer afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt, så du aldrig skal vente længe på at få dine nødvendige byggematerialer hjem!

Bestil online hos os, så ofte du har brug for det. Vi har alt i byggematerialer til dit næste projekt, og er det Fermacell gips, du står og mangler, kan du altid kigge ind hos os og finde præcist den mængde fibergips, du skal bruge. Bestil lidt eller meget. Det er helt op til dig, og vi glæder os meget til at modtage din bestilling og til at sende dine produkter fra Fermacell godt afsted til dig inden længe! 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.