Indlæser

JONSERED

Produkterne fra Jonsered er skabt i en meget høj kvalitet og med en høj grad af funktionalitet. Dermed bliver arbejdet i haven og i naturen langt nemmere for dig at udføre. Rul op på siden og find de produkter fra Jonsered, der passer til dine..
Vi kan ikke finde produkter der matcher din søgning

Jonsered

Produkterne fra Jonsered er skabt i en meget høj kvalitet og med en høj grad af funktionalitet. Dermed bliver arbejdet i haven og i naturen langt nemmere for dig at udføre. Rul op på siden og find de produkter fra Jonsered, der passer til dine behov.

Med mange år i branchen har fabrikanten Jonsered knoklet sig vej op til toppen, så virksomheden nu kan bryste sig af egenhændigt at have opbygget et image af kvalitet og pålidelighed. Et image, der er velfortjent. Den svenske værktøjsproducent, Jonsered, har siden 1950’erne stræbt efter at udvikle og producere pålideligt og kraftigt værktøj og udstyr til dig og dit arbejde. 

For der er ingen grund til, at du gør arbejdet hårdere for dig selv. Så for at sikre dig et godt og hurtigt arbejdstempo og de bedste resultater har Jonsered designet det bedst tænkelige værktøj og tøj til dit hårde arbejdsliv.

Værktøjet er selvfølgelig en vigtig del af det at arbejde, og hos Jonsered ved de, at hvis værktøjet ikke er funktionelt og tilpasset til dine behov, ja, så bliver arbejdet så meget sværere for dig at udføre. Det er lige meget, om du bruger deres værktøj i privat eller professionel sammenhæng.

Tre fordele ved produkter fra Jonsered:

  • Effektivt og nemt at betjene
  • Minimal vedligeholdelse
  • Miljøvenligt værktøj

Nemt og funktionelt værktøj

Værktøjet fra Jonsered er først og fremmest skabt, så det hjælper dig med at udføre dit arbejde mere effektivt. Selvom du elsker at arbejde i naturen og i haven, er det stadig irriterende, hvis du ikke har nogen ordentlige maskiner til at gøre det med.

En af de måder, hvorpå Jonsered har gjort deres maskiner mere effektive, er ved, at deres havetraktor har en meget lille venderadius. Det gør det meget nemt for dig at manøvrere rundt i haven, når du ikke behøver så meget plads til at vende på.

Derudover har de også sikret, at du ikke behøver at stå af traktoren for at justere klippehøjden eller tømme beholderen med græsafklip. Begge dele kan du gøre fra sædet, hvilket også er med til at give en øget fleksibilitet.

Lidt vedligeholdelse, men lang levetid

For alle Jonsereds produkter gælder, at du kan have glæde af dem i mange år fremover, så længe du sørger for at rengøre og vedligeholde dem ordentligt. Jonsered gør dog deres for, at det bliver så nemt for dig som muligt. For eksempel er det muligt for dig at koble en haveslange direkte til græsslåmaskinen og på den måde rense den.

Et andet eksempel på, at Jonsereds produkter ikke kræver meget vedligeholdelse er, at deres motorsave er skabt med nogle effektive filtre, der gør det nemmere at få savsmuldet ud. Det gør også, at du i langt mindre grad behøver at rengøre maskinen efter brug.

Omtanke for miljøet

Når de hos Jonsered udvikler værktøj, er der ikke kun fokus på, at det skal være så effektivt og funktionelt som muligt. De har også fokus på, at det skal være miljøvenligt, så deres produkter ikke bruger for meget benzin.

Derfor er deres motorsav for eksempel skabt med en motor, der sikrer, at den udleder 75 % mindre emissioner i forhold til lignende typer af benzinmotorer. Samtidig går du ikke ned på effektivitet af den grund. Det er nemlig lykkedes for Jonsered at gøre motorsaven 20 % mere effektiv end lignende motorsave.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Jonsered

Når du skal vælge det rigtige produkt fra Jonsered, kommer det selvfølgelig helt an på, hvad du skal bruge produktet til. Er det noget af deres tøj til at arbejde i haven eller naturen, du skal bruge? Eller er det nogle af deres mange værktøjer, du har brug for?

Når det kommer til bukser, jakker, handsker og støvler, skal du selvfølgelig se på størrelsen. Der er ikke den store forskel på de forskellige beklædningsdele ellers. Der er dog forskel på de forskellige former for hjelme, som Jonsered producerer. Alle hjelmene har visir og høreværn, men du kan også få hjelme med indbygget FM-radio. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvad din hjelm skal kunne, inden du vælger.

For værktøjet gælder selvfølgelig, at du skal være opmærksom på, om det har den kapacitet, som du har brug. Er du på jagt efter en ny græsslåmaskine, er det for eksempel vigtigt, at den har en stor nok kapacitet. Måske er din grund så stor, at du har brug for en havetraktor.

Er det en kædesav, du er på udkig efter, er det vigtigt at se på, hvor længe den kan køre, inden den løber tør for benzin. Det kan være meget forskelligt, hvor meget du skal bruge saven og kommer selvfølgelig helt an på, om du bruger den til privat eller professionelt brug.

Med det rette tøj og værktøj kommer arbejdet til at gå nemt

Når du skal arbejde i haven og naturen, er det først og fremmest vigtigt, at du har noget funktionelt og effektivt værktøj. Det er med til at gøre, at du nemt kan udføre dit arbejde. Det er lige meget, om det er privat eller professionelt, om du elsker at udføre arbejde i haven, eller det bare er noget, der skal overstås. Hvis dit værktøj ikke er i orden, bliver det en træls og langsommelig proces, lige meget hvad.

Heldigvis er værktøjet fra Jonsered meget effektivt. Det er med til at gøre, at du nemt kan udføre dit arbejde, lige meget hvad der er tale om. Samtidig kræver det en minimal vedligeholdelse, hvilket gør, at der heller ikke kommer til at være en masse ekstra arbejde med at rengøre værktøjet efterfølgende.

Med de rette produkter bliver det for eksempel nemt at klargøre haven, så du kan sætte havemøblerne derud og virkelig få nydt den i fulde drag.

Bestil nemt produkter fra Jonsered på nettet

Når du har bestemt dig for, hvilke produkter fra Jonsered du gerne vil have, kan du vælge at få dem leveret til din adresse eller hente dem i et af vores varehuse. Mange af produkterne fra Jonsered er oppe i en prisklasse, hvor du får gratis fragt på dem.

Rul op på siden og find nemt de produkter fra Jonsered, som du mangler!

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.