Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

OPTIMUM

(16)
Skydedøre er en nem og effektiv løsning, der kan hjælpe dig med at få styr på alt dit rod. Ved at montere skydedøre, kan du hurtigt gemme alt væk, og hvis du vælger skydedøre fra Optimum, får du tilmed en billig kvalitetsløsning.  Hos BAUHAUS f..

Viser 16 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect

Viser 16 produkter

Optimum - Skydedøre og skinner 

Skydedøre er en nem og effektiv løsning, der kan hjælpe dig med at få styr på alt dit rod. Ved at montere skydedøre, kan du hurtigt gemme alt væk, og hvis du vælger skydedøre fra Optimum, får du tilmed en billig kvalitetsløsning. 

Hos BAUHAUS finder du en bred vifte af smarte skydedørsløsninger fra Optimum. Vi har samlet alle Optimums bedste varianter, så du har muligheden for at finde nøjagtigt det design, der passer ind i din bolig. 

Hold orden i tingene med skydedøre

Skydedøre er en let mulighed for dig, hvorpå du kan gemme alle former for enheder væk. Har du et område i hjemmet, der bare altid ser rodet ud? Så kan du overveje, om du skal etablere skydedøre, så du ikke behøver at bekymre dig om rodet mere. 

Når du vælger en løsning fra Optimum, har du muligheden for at vælge låger i hvid, granitgrå eller egetræ. Så kan du være helt sikker på, at du får en løsning, der passer ind i det tiltænkte rum samt matcher væggene. Optimum-skydedøre findes i flere forskellige mål, så du helt sikkert kan finde den størrelse, der passer perfekt ind hjemme hos dig. 

Det smarte ved skydedøre er også, at lågerne ikke skal åbnes ud i rummet. Det giver dig muligheden for at udnytte rummets plads helt optimalt, da skydedørene altid kan åbnes, selvom de for eksempel placeres i et lille soveværelse foran sengen.  

Med Optimum-skydedøre får du et produkt, der er PEFC-mærket. Dermed er der altså tale om produkter, der er produceret på en bæredygtig skovdrift, som bidrager til et miljøvenligt valg. 

Skydedøre fungerer i alle rum

Skydedøre er en alsidig skabsløsning, der kan bruges i alle rum i boligen. Du kan nemt og enkelt montere skydedøre, så de ikke tager for meget plads. Brug for eksempel skydedøre i:

  • Soveværelset

Mange har deres garderobe i soveværelset, og det kan være et forstyrrende element, hvis der er tale om en åben skabsløsning. Det sætter nemlig krav til, at du altid sørger for at holde dit tøj pænt og ryddeligt organiseret. Med skydedøre kan du gemme alt tøjet væk, og du undgår, at det tager for meget plads i rummet. 

  • Bryggerset

Ofte byder bryggerset på al den opbevaring, vi ikke ved, hvad vi ellers skal stille op med. Det kan være alt lige fra rengøringsartikler til julepynt, der kan opbevares bag skydedøre. Du opnår tilmed et roligt og minimalistisk udtryk i rummet. Skydedøre i bryggerset kan også bruges til at gemme vaskesøjlen væk, som sjældent byder på et pænt syn. 

  • Entréen

I entréen har vi ofte behov for en del opbevaring. Her efterlader vi både sko, jakker og en masse andet, når vi træder ind af døren. I stedet for en rodet skohylde og en overfyldt knagerække, kan du gemme det hele væk med skydedøre. Så sikrer du en entré, der er nem at rydde, og som giver et godt indtryk til de gæster, der træder ind ad døren. 

Hvordan monterer jeg skydedøre?

Når du har fundet de rette mål og det rette design på de skydedøre, du kunne tænke dig at tilføje til hjemmet - så er næste stop, hvordan de skal monteres. Skydedøre fra Optimum er yderst lette at montere, og hvis du blot følger vejledningen, er du sikker på et godt resultat. 

Du skal først og fremmest bruge et målebånd, så du kan afgøre, hvor de forskellige komponenter skal placeres. En god idé er at sætte små afmærkninger, så slipper du nemlig for fejlmontering, som giver en masse ekstraarbejde. Når du har styr på skydedørenes placering, skal du udelukkende bruge helt klassisk værktøj som hammer, boremaskine og skruetrækker.

Montering af Optimum-skydedøre er altså noget, de fleste kan være med på - også selvom du ikke er den store gør-det-selv-entusiast. Har du fundet et Optimum-design, som ikke passer i højden, kan du også sagtens skære døren til - dette finder du også en vejledning til. 

Skinner til skydedøren  

Når du har fundet de rette skydedøre, skal du også bruge skinner til monteringen. Hos Optimum finder du skinner fremstillet i galvaniseret og grålakeret stål. Hjulene i både top- og bundskinne medvirker til, at skydedørene vil åbne og lukke problemfrit. 

Når du vælger skinner fra Optimum, behøver du ikke at skrue dem fast, hvis du ikke ønsker det. Mange mennesker ønsker så få huller i væggen som muligt. Derfor er det smart, at du kan bruge dobbeltklæbende tape til at sætte skinnen til skydedøren fast. Det gør også monteringen nemmere for dig. 

Belysning til garderobeskab med skydedøre

Har du lyst til at tilføje ekstra, smarte detaljer til din skydedørsløsning? Her er belysning til garderobeskabet en smart og effektiv tilføjelse. Du kan få belysning, der tænder, så snart du åbner skydedøren eller trykker på en kontakt. Det giver både god belysning til rummet, og samtidig har du muligheden for at se indholdet af skabet tydeligt, uanset hvordan belysningen i rummet ellers er. 

Når du tilføjer belysning, er du sikker på, at du altid kan se den præcise farve på kjolen i skabet, så du kan matche den med det helt rigtige. Tag for eksempel et kig på BAUHAUS udvalg af LED-strips, som er nemme at montere og giver en billig og effektiv belysning. Du kan også gå på opdagelse i vores samlede kategori med skydedøre og garderobeskabe - her finder du også belysningsmuligheder. 

Køb dine skydedøre fra Optimum her hos BAUHAUS!

Når du har fundet de rette skydedøre, sørger vi hos BAUHAUS for at levere dine varer i løbet af få dage. Du kan også vælge vores Click & Collect-løsning, som giver dig muligheden for selv at vælge, hvornår du vil et smut forbi din lokale BAUHAUS og hente dine skydedøre. 

Du er altid velkommen i dit lokale BAUHAUS byggevarehus til yderligere vejledning af en af vores dygtige medarbejdere. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.