Indlæser

POLYFILLA

(34)
Polyfilla er et smart produkt til at lappe revner og fylde huller i for eksempel væggen ud. Gør du det ordentligt, kan du skabe en helt glat overflade, så det ikke er muligt at se, at der har været hul. Polyfilla fremstiller en række forskellig..

1-32 af 34 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 34 produkter

Polyfilla

Polyfilla er et smart produkt til at lappe revner og fylde huller i for eksempel væggen ud. Gør du det ordentligt, kan du skabe en helt glat overflade, så det ikke er muligt at se, at der har været hul. Polyfilla fremstiller en række forskellige produkter, der kan bruges på forskellige materialer og både ude og inde. Se vores store udvalg af de smarte produkter fra Polyfilla herover.

Polyfilla har været et elsket og meget benyttet produkt, siden det kom på markedet i 1956. Deres store udvalg af produkter gør det muligt for dig at fylde huller og revner i for eksempel vægge, gulv og lofter, så det ikke er muligt at se, at de har været der. De er derfor helt uundværlige, når du rykker rundt på møblerne, eller når du flytter fra en bolig.

Fælles for alle produkterne er, at de er meget nemme for dig at gå til. Det er tydeligt ud fra navnet, hvordan produkterne skal bruges – er du stadig i tvivl, vil du hurtigt kunne læse dig frem til, hvilket der er det rette for dig, når du læser beskrivelserne.

Polyfilla bliver ved med at arbejde på deres produkter, så de lever op til de krav, som vi stiller til dem i dag, og så de fungerer endnu bedre til formålet.

Tre fordele ved produktet:

  • Produkterne kan bruges af alle
  • Gør det muligt at dække et hul fuldstændig
  • Kan bruges på mange materialer

Nemt for alle at bruge produkterne

Når du bruger produkterne fra Polyfilla, behøver du bestemt ikke at være professionel. Produkterne er super nemme for dig at gå til, og mange af dem er blandet i forvejen, så du ikke behøver at gøre andet end at påføre dem.

Det betyder dog ikke, at produkterne ikke har en kvalitet, så du kan bruge dem professionelt. Det kan du nemlig sagtens. Den nemme brug er bare med til at gøre dit arbejde endnu nemmere.

Et andet vigtigt faktum i forhold til at gøre produkterne nemme at bruge er, at de har nogle meget letforståelige produktnavne. Det er helt bevidst fra firmaets side, da de gerne vil gøre det så nemt for dig som muligt at vælge det rette, lige meget om du skal bruge det på stuk, fliser eller træ.

Ikke muligt at se hullerne efterfølgende

Når du bruger Polyfilla på et hul eller en revne, vil det ikke længere være muligt at se, hvor det har været, hvis du sørger for at spartle korrekt efterfølgende. Du vil derfor få en hel plan og flot flade, der sagtens kan stå alene, hvis du ønsker det.

Når du har brugt Polyfilla, bør du altid bruge en våd spartel til at glatte over med. Den våde spartel gør, at overfladen bliver helt fin og glat, så det ikke er muligt at se, at der har været en revne eller et hul tidligere. Inden du fører spartlen henover væggen, skal du derfor bare dyppe den i noget vand.

Muligt at bruge på mange materialer

De fleste forbinder Polyfilla med at forbedre huller i væggene. Du kan dog bruge massen på en lang række forskellige materialer. Det er med til at gøre, at du nemt kan få brugt den på den rette måde. For eksempel kan du både bruge den på fliser, træ og stuk.

Når du vælger Polyfilla, betyder det dog også, at du lige skal tænke dig om en ekstra gang i forhold til, om det nu også kan bruges på det materiale, som du ønsker.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Polyfilla

Alle produkterne fra Polyfilla har meget letforståelige navne. Det er med til at gøre, at du ofte ud fra navnet alene vil kunne finde ud af om, det er det rigtige produkt for dig eller ej. Har du brug for mere viden, kan du få den i vores produktbeskrivelser, hvor du kan læse om, hvilke materialer produktet kan bruges på.

Noget, som du skal være særligt opmærksom på, når du køber produkter fra Polyfilla, er, om de skal bruges indendørs eller udendørs. Det stiller nemlig nogle særlige krav til produkterne, hvis de skal bruges udenfor. Der bliver de påvirket af vind og vejr og skal derfor have en helt anden holdbarhed. Det fremgår dog tydeligt af vores produktbeskrivelser, om produkterne kan bruges udenfor eller ej.

Dæk nemt de grimme huller med Polyfilla

Vil du gerne rykke rundt på dine billeder, hylder eller lignende, vil det uvægerligt efterlade huller i væggen, hvor søm og skruer har siddet. Med Polyfilla kan du som nævnt nemt dække dem, så de ikke er til at se igen. Dermed kan du hænge billederne op et andet sted og nemt ændre indretningen i boligen.

Når du har fundet det rette produkt fra Polyfilla her hos BAUHAUS, kan du nemt bestille det her på siden. Du kan vælge at bestille det med levering til din adresse. I det tilfælde vil du modtage produktet i købet af 1 til 4 dage.

Du kan dog også vælge at bestille Polyfilla som Click and Collect. Det betyder, at du bestiller produktet på nettet, men at du så selv skal ned i et af vores varehuse og hente det. Fordelen ved det er, at du kan være sikker på, at vi har, hvad du skal bruge, og at du kan få produktet udleveret samme dag, som du har bestilt det.

Rul op på siden og find det rette produkt fra Polyfilla blandt vores store udvalg.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.