Indlæser

ROTHENBERGER

(83)
Med mere end 60-års erfaring bag sig er det med god grund, at Rothenberger er et af de førende mærker, når det kommer til VVS-løsninger. Når det omhandler produktion af teknisk krævende rørværktøj samt maskiner til VVS, så er det vigtigt, at al..

1-32 af 83 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 83 produkter

Rothenberger 

Med mere end 60-års erfaring bag sig er det med god grund, at Rothenberger er et af de førende mærker, når det kommer til VVS-løsninger. Når det omhandler produktion af teknisk krævende rørværktøj samt maskiner til VVS, så er det vigtigt, at alle komponenter er i orden.

Det kan du være sikker på, at de er med Rothenberger. Vi har samlet et bredt udvalg af de mange funktionelle og gode produkter fra Rothenberger, som helt klart kan bidrage til de bedste løsninger - både for private og professionelle. 

Hvad er Rothenberger?

Rothenberger er en tysk virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1949 af ingeniøren, Edwin Rothenberger. Det store fokus var tilslutningen af rør, som bidrog til, at virksomheden kom i en eksponentiel vækst, men den store succes kom især, da virksomheden præsenterede R-systemet. Dette system bestod af værktøjer til udvidelse, udtrækning og bøjning af rør, som var en ny og revolutionerende måde at forbinde rør på.

I dag er virksomheden etableret på mange forskellige markeder, og de har formået at fortsætte deres produktudvikling med brugernes behov i tankerne. 

Effektivt værktøj til rørinstallationer

Værktøjet fra Rothenberger opfylder alle krav for god, gedigen, tysk kvalitet med sin høje brugervenlighed og holdbarhed. Når du vælger produkter her fra siden, er du sikker på at få professionelt værktøj, der kan bruges til en bred vifte af opgaver. Med andre ord er Rothenberger det perfekte mærke til den ambitiøse og kvalitetsbevidste håndværker eller gør-det-selv entusiast. 

Rothenbergers store sortiment

Produkterne fra Rothenberger har en høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed, som gør dem yderst kvalificerede til en plads i sortimentet af værktøj hos professionelle fagfolk over hele verden. Her på siden finder du blandt andet disse kategorier: 

  • Rofire 1950 ℃

Som bruges, når der skal loddes rør og kobberrør. 

  • Loddekolbe

En loddekolbe kan være udstyret med forskellige W, men bruges til elektronik, når der skal forarbejdes og modelleres metalplader.

  • Gasbrænder eller bundselbrænder

Dette værktøj kan faktisk have flere funktioner. Du kan nemlig både bruge det til tagdækning, men faktisk også som ukrudtsbrænder. Det ergonomiske håndtag gør redskabet let og behageligt at arbejde med. 

  • Kolbesæt

Kolbesættene findes også med forskellige styrker W. Du kan bruge dem til at dekorere og skrive i træ, læder eller andre emner. Sættene kommer med forskellige spidser, så du kan få det helt rette udtryk i den færdige dekoration. 

Dette er blot et lille udsnit af, hvad du finder her på siden. Måske skal du i gang med det helt store projekt, eller også mangler du blot et enkelt produkt til at færdiggøre et arbejde. Hvis du er privatperson, der skal begive dig ud i en opgave med lodning og svejsning for første gang, er det vigtigt, at du allierer dig med en fagperson, så du får det bedste resultat. Svejsning og lodning er ikke den nemmeste opgave, og derfor er det en fordel at forberede sig, inden du går i gang. 

Svejsning og lodning - hvad skal du vide?

Når du skal lodde, sammenføjer du flere metalstykker ved at lade det smeltede metal forbinde sig med den anden metalgenstand. Svejsning er en proces i samme boldgade, da det ligeså er to elementer, der smeltes sammen - for eksempel i form af en elektrisk lysbue. 

Når elementer skal hæftes sammen via svejsning eller lodning, skal du enten bruge et svejseværk eller en loddekolbe til formålet - samt en masse tilbehør. Her står Rothenberger for et stort udvalg af disse produkter, og du finder dem alle her hos BAUHAUS.  

Der findes forskellige former for svejsning og lodning, og det kan være en stor udfordring at finde de rette elementer. Når du skal vælge den rette svejser, handler det først og fremmest om tykkelsen på materialerne, der skal svejses sammen. Der findes blandt andet disse tre former for svejsning:

  • Elektrodesvejser

En elektrodesvejser er god til tykkere elementer. Når du benytter denne metode, sker der en elektrisk kortslutning mellem svejseelektroden og metallet, så elementerne svejses sammen. Når du er færdig med svejsningen, vil der ofte opstå nogle efterladenskaber fra belægningen, som kan bankes af med en svejsehammer. Dette er ofte den billigste form for svejsning. 

  • CO2-svejser til MIG/MAG-svejsning

MIG/MAG-svejsning er bedst på elementer under 3 mm, og til det skal du bruge en CO2-svejser, som deles op i henholdsvis MIG- og MAG-svejsning. MIG er inaktive gasser, der virker som et beskyttende lag, hvorimod MAG er aktive gasser, der indgår i processen. 

  • TIG-svejser

Denne svejser er bedst på aluminiums- eller magnesiumlegerede materialer, og den opvarmer elementer, så de flyder sammen. Med denne form kan du opnå en meget præcis svejsning. 

Skal du i gang med lodning, findes der også to populære former, du kan kigge på:

  • Slaglodning

Her bruger du loddekolber, der er gasbaserede, som bidrager til en hurtigt opnået temperatur. Med denne lodning får du en stærk og langtidsholdbar løsning, og du kan samtidig lodde flere emner på en gang. 

  • Sølvlodning

Med en sølvlodning får du en diskret samling, der ikke kan ses. Som navnet siger, bruger man sølv, som er godt til at trænge ind i de små sprækker. Sølvlodning er en forholdsvis dyr metode, som til gengæld giver dig et pænt og næsten usynligt resultat.

Mangler du andet til svejsning og lodning, kan du finde, alt du skal bruge her.

Køb dit Rothenberger-værktøj hos BAUHAUS i dag!

Her hos BAUHAUS håber vi, at du har fundet alle de produkter fra Rothenberger, som du har brug for. Når du har bestilt dine varer, sørger vi for at levere dem til din adresse eller klargøre dem, så du kan afhente dem i vores butikker. 

Hvis du har brug for hjælp og vejledningen, inden du foretager dine køb, så er du meget velkommen hos dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her kan en af vores dygtige og kompetente medarbejdere svare på de spørgsmål, som du måtte have om de forskellige produkter. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.