Indlæser

SIKKERTHJEM

(29)
Opnå tryghed i hjemmet med et brugervenligt og omkostningsfrit alarmsystem fra SikkertHjem Vores bolig er vores trygge base, som vi gerne vil kunne komme hjem til og opholde os i uden at opleve diverse former for farer som brand, oversvømning og..

Viser 29 produkter

Special Price 794,95 kr. Regular Price 799,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 2.249,00 kr. Regular Price 2.487,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 248,95 kr. Regular Price 249,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect

Viser 29 produkter

Opnå tryghed i hjemmet med et brugervenligt og omkostningsfrit alarmsystem fra SikkertHjem

Vores bolig er vores trygge base, som vi gerne vil kunne komme hjem til og opholde os i uden at opleve diverse former for farer som brand, oversvømning og indbrud. For at opretholde sikkerheden i hjemmet er det en god idé at investere i et alarmsystem, der dækker lige netop dine behov.
Med SikkertHjem kan du vælge imellem tre forskellige alarmsystemer: startpakken, lejlighedspakken og villapakken. Disse pakker kan kombineres med ekstra tilbehør, og på den måde kan du opnå den sikkerhed, der er nødvendig for dig og din bolig. Dette foregår nemt og hurtigt, da brugervenlighed er et must for SikkertHjem.

Startpakken - S6evo er et solidt fundament, som får dig godt i gang med et SikkertHjem alarmsystem – startpakken kan udvides med en lang række alarmsensorer, SmartCams og SmartHome tilbehør, alt efter hvad det er, du lige har brug for.

Lejlighedspakken - S6evo er et godt udgangspunkt for alarmsikring af mindre boliger, lejligheder og fritidshuse. Den bringer det klassiske alarmsystem til helt nye højder, hvor SmartHome-funktioner findes i fx det smarte SmartPlug, som kan give dig kontrol over dine elektriske apparater i din bolig.

Villapakken - S6evo er perfekt til dig, der bor i en større bolig, villa eller parcelhus. Dette alarmsystem er et populært valg, fordi du i denne pakke får alt, hvad du har brug for, for at sikre din bolig. Med dette alarmsystem bliver det klassiske alarmsystem ligeledes taget til nye højder med SmartHome funktioner, som giver dig en helt ny kontrol over din bolig.

 

Med SikkertHjem er der mange muligheder, så det er op til dig at vælge den rette alarmpakke og dernæst, hvis du har lyst, tilføje det ekstra alarmtilbehør, som vil give dig den perfekte alarmløsning i dit hjem. Alarmsystemet er helt det samme i alle tre alarmpakker, men hver pakke indeholder forskellige sensorer og tilbehør. Uanset hvilken pakke du vælger, kan du altid tilpasse og udvide dit alarmsystem, hvis du får brug for nye funktioner i fremtiden.

 

Meget mere end et alarmsystem

Med SikkertHjem får du meget mere end et alarmsystem. Med forbindelse til internettet foregår alt i realtid og alt synkroniseres på tværs af alle brugeres smartphones. Systemet bliver opdateret automatisk med de nyeste sikkerhedsopdateringer og funktioner, så du altid kan føle dig tryg og samtidig være sikker på at få fuldt udbytte af dit alarmsystem – alt sammen helt gratis, hvilket betyder, at du også slipper for et månedligt abonnement samt et udrykningsgebyr.

Optimal sikkerhed uanset hvor du er

Du får ekstra sikkerhed for pengene, fordi du kan få leveret alarmmeldinger til naboer, venner og familie lynhurtigt og med detaljeret information om, hvad der er sket i din bolig. Selvom alarmsystemerne afhænger af en internetforbindelse, så har SikkertHjem sørget for en nødløsning, hvis internettet ikke skulle fungere af den ene eller anden årsag – derfor er der mulighed for SMS-backup, som automatisk tager over i tilfælde af manglende internetforbindelse. SMS-funktionen giver dig samtidig mulighed for at modtage notifikationer, selv når du er i udlandet og har valgt at slå mobildata fra på din mobil.

Kæledyrsvenlig alarmsensor

Bevægelsessensorerne i alarmerne er designet til at kunne ignorere kæledyr op til ca. 25 kg. Det betyder, at alarmen ikke går, når en kat eller mellemstor hund passerer en sensor. Større hunde eller katte, som kan hoppe op på møbler foran sensoren, vil dog godt kunne aktivere sensorerne. En åbningskontakt fra SikkertHjem er en ideel løsning til sikring af dit hjem, hvis du har hunde, som er for store til at kunne blive ignoreret af bevægelsessensorer.

Nem opsætning og styring via app

Du opsætter og styrer dit alarmsystem nemt via den gratis S6evo app, som findes til både iOS og Android smartphones. Appen guider dig igennem opsætningsprocessen skridt for skridt, så det bliver ikke nemmere. Med appen installeret på din mobil har du altid adgang til dit S6evo-system, uanset hvor du er. Det betyder, at du eksempelvis kan lukke naboen ind for at vande blomsterne, mens du slikker sol på den anden side af kloden.

Giv adgang til naboer, venner og familie

Du har også nemt og uden begrænsning mulighed for at tilføje brugere og alarmmodtagere til dit S6evo-system. Det vil sige, at du kan give naboer, venner og familie adgang til dit hjem via appen; de skal blot installere appen på deres smartphone. Du kan også vælge, hvor meget adgang de valgte personer skal have. Hvis du eksempelvis ønsker, at naboerne kun skal have adgang, når alarmen går, behøver de faktisk ikke engang at have installeret appen. Hvis du har et SikkertHjem SMS-kort isat dit alarmsystem, så kan du nemlig også oprette et ubegrænset antal alarmmodtagere, som alene får en SMS i tilfælde af alarm.

Et alarmsystem, der skiller sig ud

SikkertHjem har siden 2008 sikret mere end 50.000 private hjem og virksomheder. S6evo alarmsystemet er bygget op af små detaljer, som gør, at det skiller sig ud fra markedets øvrige alarmprodukter. Brugervenligheden, de mange smarte funktioner, sikkerheden og hele platformen og de nye funktioner, der løbende bliver tilføjet, er med til at gøre et alarmsystem fra SikkertHjem til noget helt særligt, der vil gøre en stor forskel i din hverdag.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.