Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

UNIDRAIN

(9)
Skal du have lavet nyt afløb til dit badeværelse, kan det være svært at finde ud af, hvor du skal ende og begynde. Vi anbefaler dig først og fremmest at tage stilling til, hvilket afløbssystem, du vil have til at sidde i dit badeværelse de næst..

Viser 9 produkter

Viser 9 produkter

Unidrain det revolutionerende afløb

Skal du have lavet nyt afløb til dit badeværelse, kan det være svært at finde ud af, hvor du skal ende og begynde. Vi anbefaler dig først og fremmest at tage stilling til, hvilket afløbssystem, du vil have til at sidde i dit badeværelse de næste mange år. Vores foretrukne valg er et afløbssystem fra danske Unidrain, og her på siden finder du alt fra linjeafløb og hjørneafløb til sæbehylder fra Unidrain. Se alle produkter nedenfor, og køb dem her hos BAUHAUS.

 

I 2003 var danske Unidrain det første brand i verden til at udvikle det karakteristiske linjeafløb, der er et af brandets helt store kendetegn i dag, hvor Unidrain har installeret mere end 600.000 afløb i de danske hjem. På de få år, hvor Unidrain har eksisteret, har virksomheden for alvor sat sit præg på markedet inden for afløb – og det er let at forstå hvorfor, når du ser de forskellige afløb fra Unidrain, herunder såvel hjørneafløb som linjeafløb og sæbehylder. I stedet for den klassiske firkantede rist i brusenichen, som du måske kender fra dit nuværende eller tidligere badeværelse, har Unidrain revolutioneret måde at tænke i afløb på med smarte og nytænkende produkter, der giver en endnu bedre brugeroplevelse.

Afløb fra Unidrain er udviklet til at skulle installeres langs væggen, og derved er det ikke længere nødvendigt for dig at have den almindelige og halvirriterende rist midt i brusenichen, hvor du typisk står, imens du bader. Det enkle og diskrete design på afløb fra Unidrain har siden lanceringen vakt stor begejstring blandt såvel private forbrugere af afløbet som blandt arkitekter og fagfolk i branchen, og der er bred enighed om, at løsningerne fra Unidrain er særdeles gavnlige for brugeren samtidig med, at de er udført i en gennemgående høj kvalitet, der gør Unidrain til en af de bedste virksomheder inden for sit felt.

 

En elegant og funktionel løsning til vådrum

Udover de mange æstetiske fordele, der er ved Unidrains produkter, åbner Unidrain også op for muligheden for at lave en anderledes hældning på badeværelsesgulvet eller for at udnytte den specielle hældning, der allerede er i gulvet. Samtlige af produkterne fra Unidrain er tænkt til at skulle installeres væk fra brusenichens trædeflade for at give afløbet en mere diskret placering. Det er med til at skabe et mere harmonisk, stilrent og gennemført udtryk i brusenichen.

 

Unidrain er byggebranchens foretrukne afløbssystem

Den integrerede vægflange sikrer, at monteringen af afløbet bliver fuldstændig tæt, så du ikke behøver at bekymre dig om hverken vedligehold eller utætheder omkring afløbet. Det patenterede system, som hele Unidrain-konceptet er bygget op omkring, er udarbejdet på baggrund af en lang udviklingsproces, der har resulteret i en yderst moderne og funktionel løsning, som du nu kan nyde godt af i dit badeværelse. Unidrain er det foretrukne afløbssystem i byggebranchen, og Unidrain passer selvfølgelig perfekt ind i alle konstruktioner, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering af dit gamle badeværelse.  

 

Afløb og sæbehylder fra Unidrain

Hos BAUHAUS har du mulighed for at få præcis det look, du ønsker til dit afløb. Unidrain fås nemlig i flere forskellige udformninger, så du selv kan vælge hvilken type af afløb, der passer bedst hjem til dit badeværelse. Unidrain fås blandt andet som en populær sampak-løsning, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at få det ønskede udseende i de rigtige mål på dit afløb. Vores sampak-løsninger fra Unidrain findes i flere forskellige mål, og pakkerne indeholder blandt andet rist, ramme, trævlesi, afløbsarmatur og udløbshus til dit linjeafløb eller hjørneafløb.

Se også den elegante Column sæbehylde fra Unidrain. Sæbehylden er produceret i børstet rustfrit stål, og din sæbehylde kan enten placeres i hjørnet af den eksisterende bruseniche eller indmures i selve flisefugen. Du kan læse meget mere om de specifikke produktinformationer, hvis du klikker ind på de enkelte produkter her i webshoppen. Det giver dig et godt grundlag for at vælge de helt perfekte produkter fra Unidrain til dit badeværelse, men er du alligevel stadig i tvivl om, hvad du skal vælge, efter at have læst om de enkelte produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport. Så hjælper vi dig godt i mål med dit køb af nyt afløb fra Unidrain.

 

Køb afløb fra Unidrain online hos BAUHAUS

Unidrain er blandt de ypperste produkter, du kan vælge, når du er på udkig efter nyt afløb til dit badeværelse. Prisen på produkter fra Unidrain er god, og så får du tilmed produkter, der holder i mange år – til glæde for både nuværende og fremtidige beboere i din bolig.

Når du køber afløb fra Unidrain online hos BAUHAUS, får du altid hurtig levering og gratis fragt ved køb for over 2500 kr. Samtidig har du altid 3 måneders fuld returret på alle produkter, såfremt du mod forventning skulle fortryde dit køb. Er du i gang med at renovere badeværelse eller bygge et nyt badeværelse op fra bunden? Så se også vores kategori med alt til badeværelset samt vores udvalg af badeværelsestilbehør lige her. Med BAUHAUS kan du nemt skabe et komplet badeværelse. Start med at kigge på afløb fra Unidrain her på siden, og arbejd dig langsomt men sikkert gennem hele rummet, indtil du står med et færdigt badeværelse. Vi glæder os til at levere alt til dit badeværelse til dig i takt med, at du træffer de endelige valg af materialer til dit badeværelse.

Bestil produkter fra Unidrain her – det vil du ikke fortryde!  

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.