Indlæser

VARDE OVNE

Drømmer du om at kigge ind i flammernes skær fra brændeovnen, imens du kan mærke varmen, der langsomt omfavner dig i stuen - så er du kommet til det helt rette sted. Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af de flotte brændeovne fra VARDE ovne...
Vi kan ikke finde produkter der matcher din søgning

VARDE ovne

Drømmer du om at kigge ind i flammernes skær fra brændeovnen, imens du kan mærke varmen, der langsomt omfavner dig i stuen - så er du kommet til det helt rette sted.

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af de flotte brændeovne fra VARDE ovne. Ovnene er designet i et stilrent, skandinavisk design med en række moderne funktioner. En brændeovn fra VARDE ovne vil med garanti skille sig ud og pynte ind i din bolig. 

Skab hygge i stuen med en VARDE ovn 

En brændeovn er noget, mange drømmer om - men det er måske de færreste, der er så heldige at have en i boligen. Det er gået hen og blevet en eksklusiv tilføjelse i indretningen, hvor udseendet er mindst lige så essentielt som ovnens funktion.

VARDE ovne formår at designe brændeovne med smukke og minimalistiske udtryk, som du helt sikkert vil nyde hver dag - hvad end der er tændt op eller ej. Hvert eneste element i ovnen er af topkvalitet, så du får et produkt, der kan holde i mange år. 

Hvorfor skal du vælge en VARDE brændeovn?

Der er mange grunde til, at du bør vælge en VARDE brændeovn frem for en anden. Designet er helt unik, og udtænkt således at du kan se flammerne fra stort set alle vinkler. Derudover indeholder ovnene en funktion, som gør, at soddannelsen på glasset reduceres - så det smukke udsyn bevares. 

Ud over at en brændeovn pynter helt unikt i boligen, så skal funktionen selvfølgelig også være i orden. Alle VARDE brændeovne er konvektionsbrændeovne, som sørger for, at den varme luft blæses ud i toppen, og fordeles jævnt i rummet. 

Fordele ved en brændeovn fra VARDE ovne

Der er nogle helt specifikke fordele ved en brændeovn fra VARDE ovne - her i blandt kan nævnes:

  • AIR system: Vælger du en brændeovn med AIR system, er den forberedt på tilkobling af eksternt luftindtag, som giver et bedre indeklima. 
  • CO2 neutral: I disse tider, hvor vi forsøger at være så miljøvenlige som muligt, er det en kæmpe fordel at en VARDE brændeovn opfylder miljøstandarder fra EU.  
  • Rysterist: Den sidder i bunden af brændkammeret, og gør det nemmere at tømme askeskuffen.

Med en brændeovn fra VARDE ovne får du altså et produkt i allerhøjeste kvalitet, hvor der er tænkt over hver enkelt detalje - både design- og funktionsmæssigt. 

Vedligeholdelse af din brændeovn

Hvis du sørger for at rengøre og vedligeholde din brændeovn, som det anbefales - så får du en ovn med en lang levetid. 

Når du skal vedligeholde din brændeovn, skal du første og fremmest huske at tømme askebakken. Det skal du gøre, så snart askelaget i bunden er for højt. Husk at brændeovnen skal være kold imens, så du undgår brandskader. Hvis du skal rengøre den yderligere, er det vigtigt, at du er ekstra forsigtig. Du må nemlig aldrig bruge vand på din brændeovn - hold dig i stedet til en tør klud eller støvsuger. 

Selvom en VARDE brændeovn har en funktion, der mindsker soddannelsen på glasset, kan der godt dannes sod alligevel, hvis fyringen ikke er helt korrekt. I det tilfælde skal du helst benytte en glasrens samt svamp, som er beregnet til formål - så får du det bedste resultat. Du kan finde glasrens og andet tilbehør her.

Lær at tænde op i brændeovnen

Hvis det er første gang, du skal have en brændeovn, er det ikke sikkert, du ved, hvordan man tænder op i sådan én. Derfor får du her en lille guide til de vigtigste punkter. 

Det er vigtigt, at du lader 1-2 cm aske forblive i bunden - ovenpå skal du helst placere to stykker lidt større brænde, så du har en god bund. Oven på brænden skal du nemlig ligge 10-12 optændingspinde, hvor du kan placere 1-2 optændingsblokke, som hjælper med at få tændt godt op.

Så skal du åbne op for alle spjæld, og lige så snart ilden har godt fast, kan du lukke for primær luft samt begynde at justere på sekundær luft. Du holder gang i ilden ved at lægge nyt træ på, hver gang ilden er brændt til gløder.  

Køb din VARDE ovne brændeovn hos BAUHAUS i dag!

Du vil ikke fortryde at tilføje en VARDE brændeovn til din stue, som du og familien kan nyde skæret og varmen fra i timevis. 

Har du fundet den rette brændeovn, kan du nemt og enkelt bestille den fra siden her. Så sørger vi for at levere den til din adresse i løbet af nogle dage. Har du brug for yderligere vejledning, er du også velkommen til en snak med en medarbejder hos dit lokale BAUHAUS byggevarehus. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.