Indlæser
Weber Kulgrill

KULGRILL  fra Weber

TILBAGE TIL RØDDERNE – Grillning med kul er den mest autentiske og sanselige måde at  grille på. Det er som at komme tilbage til rødderne: Tænd op, duft røgen, hør lyden fra briketterne og vær i ét med naturen. I en verden, hvor alt går stærkere og bliver mere højteknologisk for hver  dag, opsøger mange mennesker de ægte og autentiske oplevelser – nyd følelsen af den originale  måde at grille på. 

Kulgrill Master Touch-serien fra WeberKulgrill Master Touch-serien fra Weber
Kulgrill Kettle-serien fra WeberKulgrill Kettle-serien fra Weber
Kulgrill Performer-serien fra WeberKulgrill Performer-serien fra Weber
Kun webshop
3.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
3.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Summet kulgrill fra WeberSummet kulgrill fra Weber
Kulgrill Smokey Joe fra WeberKulgrill Smokey Joe fra Weber
Go-Anywhere kulgrill fra WeberGo-Anywhere kulgrill fra Weber

Overblik over grillens opbygning 

Låg og bund – fremstillet af amerikansk kvalitetsstål og er porcelænsemaljeret ind- og udvendigt for at opnå den bedst mulige varmereflektering og rustbeskyttelse.  

Aluspjæld

Sikrer luftgennemstrømning til briketterne, så de brænder jævnt og stabilt. Normalt skal spjældene i top og bund være helt åbne, da luften holder gang i ilden. Når du er færdig med at grille, kan du lukke dem, så ilden slukkes. 

 

Låg

Det hængslede låg gør, at begge hænder er fri til at arbejde ved grillen. Det er nemt at flytte låget, så Webers rotisseri kan komme i brug. 

 

Håndtag

Lavet af glasforstærket nylon, så det kan modstå al slags vejr. På nogle modeller er håndtagene udstyret med to indbyggede redskabsholdere, ligesom nogle modeller er udstyret med en iGrill-holder 

One-Touch-rengøringssystem

Webers patenterede system, hvor du med én bevægelse med håndtaget kan vippe asken ned i asketallerkenen eller askeopsamleren, som kan tages af og tømmes. One-Touch-rengøringssystemet hjælper ikke kun med at rengøre grillen, men også med at regulere lufttilførslen. Nogle modeller har indstillingerne ”røg” og ”low & low”, som indstiller bundspjældet i den rette position til disse funktioner. 

 

Kulskinner / kulbakker

Holder kul/briketter på plads efter den ønskede grillmetode. Forskellige modeller kan have skinner eller kulbakker. 

 

Grillriste

Fremstillet i kraftigt rustfrit stål eller belagt stål og skabt til mange års grillning. Arbejdsområde – et bredt udvalg af modeller, som er 37 cm, 47 cm, 57 cm og 61 cm. 

 

Hjul

Robuste og vejrbestandige hjul, så du nemt kan  flytte grillen. Et nyt design på de nye modellers hjul  understreger den overordnede robusthed i både design  og anvendelse. 

 

Målebæger

Alle kulgrill leveres med et målebæger til kul.