Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Håndklædekroge & håndklæderinge

(247)
Det er nemt at smide sit håndklæde i en klump i hjørnet af badeværelset, når du er færdig med at bruge det. Så kan det ligge der, og det bliver først et problem, når du skal i bad næste gang. Der er ikke noget værre end et koldt og fugtigt hånd..

1-32 af 247 produkter

Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 247 produkter

Håndklædekroge og håndklæderinge til dit badeværelse

Det er nemt at smide sit håndklæde i en klump i hjørnet af badeværelset, når du er færdig med at bruge det. Så kan det ligge der, og det bliver først et problem, når du skal i bad næste gang. Der er ikke noget værre end et koldt og fugtigt håndklæde, når du skal tørre dig selv og have varmen, og det kan du risikere, hvis du blot efterlader det på gulvet. 

Hos BAUHAUS har vi løsningen på dette. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af forskellige håndklædekroge og håndklæderinge, så du altid kan få dit håndklæde hængt til tørre. 

Fordele ved at benytte ophæng til håndklæder 

Der er mange grunde til, at det er en god idé, at du får fat i nogle ophæng til dine håndklæder. Først og fremmest er det vigtigt, at håndklæderne bliver bredt ud, så de kan tørre til dit næste bad. 

Hvis håndklæderne blot smides på gulvet, vil det ikke kun forhindre dem i at tørre. Det vil også medføre at dine håndklæder ligger og samler bakterier fra badeværelsesgulvet, så du er nødt til at udskifte dem oftere. 

Med en håndklædekrog eller håndklædering får dine håndklæder en fast plads på badeværelset. Du undgår at være nødsaget til at smide håndklædet hen over håndvasken, og samtidig vil dit badeværelse nemt virke mere ryddeligt og pænt. 

Hvordan vælger jeg den rette opbevaring til mine håndklæder?

Hos BAUHAUS har vi en bred vifte af forskellige løsninger til dine håndklæder. Der kan være stor forskel på behov fra person til person, ligesom der kan være forskel på, hvor meget plads du har. 

Inden du vælger det rette ophæng til dine håndklæder, er der flere ting, som er vigtige at have med i overvejelserne: 

 • Hvor har du plads til ophænget på badeværelset?
 • Hvor mange håndklæder har du brug for plads til?
 • Hvilket design kan du bedst lide?
 • Hvad er dit budget? 

Først og fremmest skal du altså overveje, hvor dit ophæng skal placeres, og hvor meget plads du har. I forbindelse med det, skal du også tænke over, hvor mange håndklæder du har brug for ophæng til. Bor du alene, er det måske nok med to knager eller ringe, så du også har plads til et gæstehåndklæde. Men er I en familie på fire, vil det ofte være nødvendigt at købe flere eller større ophæng. Når du først har overvejet dette, vil det hurtigt udelukke nogle varianter og dermed gøre beslutningen nemmere. 

Dernæst kan du tage et kig på vores mange forskellige designs. Er du mest til håndklædekroge eller håndklæderinge? Med håndklædekroge skal du huske, at de skal hænge højt, så håndklædet kan hænge helt udstrakt uden at ramme gulvet eller andet. Hvis du er mere til håndklæderinge, kan dine håndklæder hænge foldet, så de ikke fylder nær så meget.   

De forskellige varianter findes i et utal af designs med mange detaljer. Du kan også vælge forskellige belægninger og farver, så du kan få lige den variant, som passer til dit badeværelse. Vores udvalg har en bred prisklasse, så der er noget for enhver smag. 

Hvilke forskellige varianter kan jeg finde?

Som du kan se i udvalget ovenover, så har vi mange forskellige varianter i vores sortiment af håndklædekroge og håndklæderinge. Det kan være en udfordring at vælge den rette, men du kan få et lille overblik over de forskellige varianter her:

 • Enkelte håndklædekroge
 • Knagerækker
 • Håndklædekroge med svingbare arme
 • Håndklæderinge
 • Håndklædekrog til ophæng på håndklædestang

Hos BAUHAUS forhandler vi håndklædekroge og håndklæderinge i blandt andet disse materialer:

 • Rustfrit stål
 • Hvidt kunststof
 • Krom
 • Messing
 • Kobber
 • Plastik

De forskellige materialer og farvebelægninger gør, at du kan skabe fornyelse på badeværelset på en nem og enkel måde. Materialet afspejler selvfølgelig prisen, men du kan sagtens finde mere budgetvenlige løsninger, som samtidig er elegante stilmæssigt.

Du kan finde ophæng, som er selvklæbende eller har skjult montering. Alt dette vil fremgå under det enkelte produkt. 

Ønsker du endnu mere fornyelse på badeværelset?

Er håndklædekroge eller håndklæderinge ikke den helt rette løsning for dig, har vi også et stort udvalg af håndklædestænger, som skaber et andet udtryk på dit badeværelse. Du kan også gå skridtet længere og tilføje endnu mere luksus ved at investere i en håndklædetørrer. På den måde er du altid sikker på at have lune og tørre håndklæder. 

Du kan nemt, enkelt og budgetvenligt skabe fornyelse på dit badeværelse med produkter fra BAUHAUS sortiment. Det kan for eksempel gøres med et nyt badeforhæng, som kan tilføje noget farve til badeværelset, hvis du ønsker det. Du kan også tilføje en bademåtte i et spændende design, som samtidig kan tilføje noget varme og hygge til dit badeværelse. 

Små planter, blomster, vaser og lysestager er også en simpel måde, hvorpå du kan skabe en helt ny atmosfære på dit badeværelse. Så bliver det et stilfuldt og rart rum, hvor du har lyst til at bruge tid. 

Skal dit badeværelse igennem en større renovering, finder du også remedier til dette her hos BAUHAUS. Du kan finde et stort udvalg af badeværelsesmøbler i forskellige designs, så du kan sammensætte det helt rette til dit badeværelse. 

Vi har også et bredt udvalg af større artikler som armaturer, brusekabiner og håndvaske. Så kan du eventuelt blive klar til den helt store renovering af badeværelset. 

Køb dine håndklædekroge eller håndklæderinge hos BAUHAUS

Det er vigtigt med et ordentligt ophæng til dit badeværelse, og det kræver bare, at du finder den rette løsning. Har du fundet dit ønskede ophæng, kan du nemt og hurtigt bestille det hjem via vores hjemmeside, så får du det leveret til din adresse. 

Du kan også benytte dig af Click & Collect, hvor du får muligheden for at afhente dine varer i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Så kan du hurtigt komme i gang med fornyelsen på badeværelset.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.