Filter
Viser 117 produkter
Page
 1. SMEDBO
  Smedbo toiletrulleholder BK1098 rustfrit krom blank
  204,95 kr.
 2. SMEDBO
  Smedbo toiletpapirholder design sort
  254,95 kr.
 3. BESLAGSBODEN
  Beslagsboden toiletrulleholder Design poleret 13,4 cm
  204,95 kr.
 4. SMEDBO
  Smedbo toiletpapirholder sort
  254,95 kr.
 5. SMEDBO
  Smedbo toiletpapirholder House sort
  449,95 kr.
 6. SMEDBO
  Smedbo toiletrulleholder Home HK341 blank
  349,95 kr.
 7. SMEDBO
  Smedbo toiletrulleholder messing
  484,95 kr.
 8. SMEDBO
  Smedbo toiletpapirholder poleret krom
  254,95 kr.
 9. SMEDBO
  Smedbo toiletpapirholder Home poleret krom messing
  399,95 kr.
 10. BESLAGSBODEN
  Beslagsboden toiletrulleholder Design rustfri stål 13,4 cm
  254,95 kr.
 11. GROHE
  Grohe toiletrulleholder Essentials børstet cool sunrise
  403,95 kr.
 12. SANISCAN
  Saniscan toiletpapirholder med plade sort krom
  269,95 kr.
 13. GUSTAVSBERG
  Gustavsberg toiletpapirholder Square krom
  329,95 kr.
 14. SMEDBO
  Smedbo toiletpapirholder House hvid
  504,95 kr.
 15. GUSTAVSBERG
  Gustavsberg toiletpapirholder Square mat sort
  389,95 kr.
 16. SMEDBO
  Smedbo reservepapirholder House sort
  449,95 kr.
 17. SMEDBO
  Smedbo toiletrulleholder Home HS341 mat
  454,95 kr.
 18. SANISCAN
  Saniscan toiletpapirholder matsort
  187,95 kr.
 19. SMEDBO
  Smedbo toiletpapir House krom messing L152 mm
  494,95 kr.
 20. SMEDBO
  Smedbo reservepapirholder House hvid
  514,95 kr.
 21. SMEDBO
  Smedbo reservepapirholder villa krom
  589,95 kr.
 22. SMEDBO
  Smedbo toiletrulleholder B1098 rustfrit krom mat
  254,95 kr.
 23. SANISCAN
  SaniScan toiletpapirholder interio home sort krom
  198,95 kr.
 24. WENKO
  Wenko reserverulleholder krom
  104,95 kr.
 25. SMEDBO
  Smedbo toiletrulleholder Home forkromet
  349,95 kr.
 26. SMEDBO
  Smedbo toiletpapirholder Home børstet krom messing
  474,95 kr.
 27. GROHE
  Grohe toiletrulleholder Essentials børstet hard graphite
  404,95 kr.
 28. SMEDBO
  Smedbo toiletrulleholder Home matkrom
  454,95 kr.
 29. SMEDBO
  Smedbo toiletrulleholder House messing
  484,95 kr.
 30. SMEDBO
  Smedbo toiletpapirholder antik messing
  254,95 kr.
 31. PRESSALIT
  Pressalit toiletpapirsholder Style børstet messing
  359,95 kr.
 32. SMEDBO
  Smedbo toiletrulleholder House krom
  454,95 kr.
 33. SANISCAN
  Saniscan toiletpapirholder krom
  185,95 kr.
 34. PRESSALIT
  Pressalit toiletpapirsholder Style mat sort
  298,95 kr.
 35. SMEDBO
  Smedbo toiletpapirholder forinnet
  254,95 kr.

Toiletrulleholder

Toiletrulleholderen er en lille, men vigtig del af dit badeværelse. Du har altid styr på, hvor rullen er, og har mulighed for at have ekstra ruller siddende på reserverulleholderen. Du kan finde toiletrulleholdere i en række stilarter, hvilket giver det sidste lille finish til dit badeværelse. Rul op på siden, og gå på jagt blandt vores store udvalg af toiletrulleholdere i træ, metal og andre materialer.

Toiletrulleholderen kan virke ubetydelig, men har en vigtig funktion på badeværelset: At holde styr på toiletrullen. Du kan få dem i mange stilarter. Derfor er det altid muligt at finde en, der passer til stilen på dit badeværelse.

Udover selve holderen er det også en god ide, at du har en reserverulleholder. Der kan du have en ekstra rulle siddende, så du er sikker på, at du eller dine gæster ikke løber tør for toiletpapir på et kritisk tidspunkt.

Tre fordele ved toiletrulleholdere:

 • Du ved, hvor rullen er
 • Ekstra finish til badeværelset
 • Mere stilrent look

Toiletrulleholder i din stil

Når du skal vælge en ny toiletrulleholder til badeværelset, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger én, der passer til badeværelsets stil. Rullen syner ikke af meget i sig selv, men den er med til at tilføje den ekstra finish til badeværelset, der gør, at det hele bare spiller godt sammen.

Her hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af toiletrulleholdere, og du kan derfor nemt finde den, der passer til dit badeværelse. Vi har et stort udvalg af toiletrulleholdere i metal i flere forskellige farver. Ønsker du en toiletrulleholder i træ, kan det blive sværere at finde. Men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige krav til udformningen af din toiletrulleholder.

Formen skal matche resten af badeværelset

Udover materialet og farven på toiletrulleholderen bør du også se på, hvilken form der vil passe ind på dit badeværelse. Nogle holdere har runde og organiske former, mens andre er mere kantede. Hvilken form, der passer bedst ind hjemme hos dig, afhænger selvfølgelig helt af, hvordan de andre former på inventaret er på dit badeværelse er.

Du kan med fordel se på, hvordan formen på håndtagene på skabe og skuffer er, og hvordan vandhanen er udformet. Er det runde og bløde former, eller er de mere industrielle og kantede? Når du har fundet ud af det, har du svaret på, hvilken form din toiletrulleholder bør have.

Toiletrulleholdere med ekstra funktioner

Udover at din toiletrulleholder selvfølgelig skal matche dit badeværelse, skal du også overveje, om den skal have andre funktioner end bare at kunne holde på toiletrullen. Nogle rulleholdere har et låg, der gør det nemmere for dig at rive papiret af, der hvor du gerne vil.

Andre holdere har en hylde eller en holder til en tablet. Har du brug for ekstra opbevaring på badeværelset, er det oplagt for dig, at du vælger en toiletrulleholder med en hylde. Der kan der lige være plads for eksempel nogle cremer, ekstra toiletpapir, en duftanordning eller nogle fine pyntegenstande.

En toiletrulleholder, hvor der kan sidde en tablet på, er selvfølgelig først og fremmest smart for dig, der gerne vil bruge tabletten, mens du sidder på toilettet. Den kan dog også være smart, når du skal udføre dit øvrige toilette. Den giver dig for eksempel mulighed for at høre radio eller en podcast på tabletten, mens du børster tænder, eller kan bruges til at vise børnene film, mens de er i bad. 

Kæledyrssikker toiletrulleholder

Har du kæledyr, måske særligt, hvis du har en kat, har du sikkert opdaget, at dit toilet og toiletpapiret er den rene legeplads for den. Det er fantastisk sjovt for en kat at sidde og hive alt toiletpapiret af en rulle – men knap så sjovt for den, der skal samle det op efterfølgende.

Når du køber en toiletpapirholder, er det derfor en god ide, at du tænker over, at det skal være en, hvor katten – og andre kæledyr – ikke kan få fat på toiletpapiret. I det tilfælde kan det derfor være en god ide for dig, at du vælger en rulleholder med låg. Den kan beskytte rullen noget mere.

Vær sikker på at have papir nok med en reserveholder

Har du ikke lyst til at have hele pakken med toiletpapir stående ved siden af toilettet, men har du samtidig heller ikke lyst til at løbe tør for papir, når du sidder på toilettet? Så er det en god ide for dig, at du har en reserverulleholder.

Du kan finde en række forskellige former for holdere. Det kan være nogle, du sætter fast på væggen, og nogle, der står på gulvet. Du kan også finde nogen, hvor der er plads til flere ruller, og nogle, hvor der kun er plads til en rulle.

Mange af reserverulleholderne er selvfølgelig skabt, så de passer til toiletrulleholderen. Har du en toiletrulleholder i sort metal, vil du altså kunne finde en matchende reserverulleholder og dermed skabe et langt mere stilrent look.

Find nemt din nye toiletrulleholder hos BAUHAUS

Med vores store udvalg af toiletpapirholdere hos BAUHAUS vil det være nemt for dig at finde den rette. Når du har gjort det, kan du enten bestille den med levering til din adresse eller bestille den som Click & Collect. Bestiller du med levering, får du den i løbet af en til fire dage, alt efter hvornår på ugen du bestiller.

Bestiller du toiletrulleholderen som Click & Collect, bestiller du den her på siden, men henter den så nede i et af vores byggevarehuse. Du vælger selv hvilket, og vi lægger den klar til afhentning senest tre timer efter, at du har bestilt. Dog selvfølgelig kun indenfor vores åbningstid.

Rul op på siden, og find nemt den rette toiletrulleholder til dit badeværelse.

Toiletrulleholdere

Viser 117 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…