Filter
Viser 1176 produkter
Page
 1. CAMARGUE
  Camargue badmøbelsæt Vasa m/spejlskab 50 cm hvid
  3.349,00 kr.
 2. Riva
  Riva badmøbler Pocket 40 cm hvid
  1.149,00 kr.
 3. Flere valgmuligheder
  CAMARGUE
  Camargue skärgaard badmøbel 60 cm
  Fra 7.748,00 kr.
 4. Flere valgmuligheder
  CAMARGUE
  Camargue skärgaard badmøbel 80 cm
  Fra 9.098,00 kr.
 5. Flere valgmuligheder
  Camargue Svanholm badmøbel Mat 90 cm
  Fra 8.537,95 kr.
 6. Flere valgmuligheder
  CAMARGUE
  Camargue Skärgaard badmøbel basic 60 cm.
  Fra 6.748,00 kr.
 7. BATH DELUXE
  Bath Deluxe underskab Camden mat hvid 60 cm
  1.149,00 kr.
 8. Flere valgmuligheder
  Camargue Svanholm badmøbel Mat 120 cm
  Fra 14.797,00 kr.
 9. Flere valgmuligheder
  CAMARGUE
  Camargue Skärgaard badmøbel med fritstående håndvask, 120 cm.
  Fra 16.696,00 kr.
 10. Flere valgmuligheder
  Camargue Svanholm badmøbel Mat 60 cm
  Fra 6.448,00 kr.
 11. WENKO
  Wenko hjørnehylder på teleskopstang
  539,95 kr.
 12. Riva
  Riva Mini badmøbel m. underskab/vask/spejl hvid 45cm
  939,95 kr.
 13. BATH DELUXE
  Bath Deluxe underskab u/vask Camden sort højglans 40 cm
  629,95 kr.
 14. Milano badmøbel 40 cm hvid m/vask
  492,95 kr.
 15. Flere valgmuligheder
  Camargue Svanholm badmøbel med fritstående håndvask, 60 cm.
  Fra 7.997,00 kr.
 16. Flere valgmuligheder
  CAMARGUE
  Camargue skärgaard badmøbel archipelago 120cm
  Fra 17.397,00 kr.
 17. Flere valgmuligheder
  Camargue Svanholm badmøbel med fritstående håndvask, 90 cm.
  Fra 8.597,00 kr.
 18. BATH DELUXE
  Bath Deluxe højskab Camden 2 låger hvid
  1.499,00 kr.
 19. Flere valgmuligheder
  CAMARGUE
  Camargue skärgaard badmøbel Basic 100 cm
  Fra 9.398,00 kr.
 20. SMEDBO
  Smedbo hjørnebrusekurv dobbelt krom selvklæbende
  559,95 kr.
 21. CAMARGUE
  Hvid højglans buet 60x14x70 cm med LED
  5.199,00 kr.
 22. BATH DELUXE
  Bath Deluxe spejlskab Camden mat hvid 60 cm
  629,95 kr.
 23. Flere valgmuligheder
  CAMARGUE
  Camargue skärgaard badmøbel archipelago dobbelt fritstående håndvask 120cm
  Fra 18.895,00 kr.
 24. BESLAGSBODEN
  Beslagsboden brusekurv krom selvklæbende
  279,95 kr.
 25. BATH DELUXE
  Bath Deluxe Boston højskab
  1.549,00 kr.
 26. BATH DELUXE
  Bath Deluxe højskab Camden mat hvid
  1.599,00 kr.
 27. BESLAGSBODEN
  Beslagsboden brusekurv sort m/2 hylder
  729,95 kr.
 28. Millarco
  Millarco beslag spejl & stænkplader 4 stk.
  152,79 kr.
 29. Flere valgmuligheder
  CAMARGUE
  Camargue skärgaard badmøbel Archipelago iq+ dobbelt med fristående vask 120 cm
  Fra 16.196,00 kr.
 30. Flere valgmuligheder
  CAMARGUE
  Camargue skärgaard badmøbel archipelago iq+ med fritstående håndvask 60 cm
  Fra 6.998,00 kr.
 31. Flere valgmuligheder
  Camargue Svanholm badmøbel med fritstående håndvask, 120 cm.
  Fra 15.445,00 kr.
 32. Sarto
  Sarto spejlskab m/låger + lys
  1.849,00 kr.
 33. CAMARGUE
  Camargue Skärgård spejl firkantet 120 x 80 cm sort
  1.899,00 kr.
 34. CAMARGUE
  Camargue Skärgård spejl rund Ø60 cm LED
  2.799,00 kr.
 35. BATH DELUXE
  Bath Deluxe spejlskab Camden hvid 42 cm
  539,95 kr.

Badmøbler

Find de rette møbler til dit drømmebadeværelse

Badeværelset er et uundværligt rum i enhver bolig, så hvorfor ikke gøre det så flot og behageligt som muligt? Med de rette badmøbler kan du let skabe en hyggelig atmosfære og indrette med lige præcis den stil, du drømmer om. Ofte er det badmøblerne, der tager mest fokus i badeværelset, og derfor er det oplagt at sikre sig det helt rette møblement.

Hos BAUHAUS kan du finde badmøbler i mange forskellige stilarter, farver og former. Vi har et stort sortiment af badmøbler i de klassiske farver sort, grå og hvid. Herudover har vi også et stort udvalg af blå og grønne badmøbler samt møbler med træstruktur. Vi har højskabe, underskabe og spejle, der enten kan købes individuelt eller i smarte badmøbelsæt.

Når du køber vores badmøbelsæt, får du en komplet løsning, hvor alle elementer passer sammen. Vælger du i stedet at købe elementerne enkeltvis, kan du mikse og matche, som du ønsker, og vælge lige de møbler, der passer bedst til dit badeværelse.

Her i BAUHAUS har vi løbende kampagnepriser på udvalgte brands og serier, så du kan finde badmøbler på tilbud og til yderst skarpe priser. På den måde kan du få kvalitets badmøbler til en billig pris. Så hold øje med vores tilbudsavis og forsiden her på BAUHAUS.dk, eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, så du får nyheder kampagner og tilbud på badmøbler direkte i din indbakke.

Badeværelsesmøbler til badeværelser i alle størrelser

Hos BAUHAUS finder du badeværelsesmøbler i alle størrelser. Så uanset hvilken størrelse badeværelse du har, kan du finde et badeværelsesmøbel med de rette mål her hos os. For at gøre det nemt og overskueligt for dig, har vi samlet vores badmøbler i kategorier, så du let kan finde et møbel med den rette bredde. Vores badmøbler er inddelt i disse kategorier:

Du finder dem alle her på siden, og du kan tilmed nemt begrænse visningen til badeværelsesmøbler med en bestemt bredde, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Gå på opdagelse i de mange flotte badeværelsesmøbler og find det, der passer perfekt til dit baderum.

Jo mere plads der er til et badeværelsesmøbel i badeværelset, jo flere muligheder er der for at få indrettet noget, som kan bruges af hele familien. I et stort badeværelse er det også muligt at udvide med f.eks. højskabe og sideskabe, hvor du kan opbevare alt fra håndklæder og vaskeklude til skønhedsprodukter og personlig pleje.

I det helt store badeværelse er der ekstra meget plads til et godt badeværelsesmøbel fra BAUHAUS. Et ekstra bredt badmøbel giver blandt andet mulighed for at have plads til to håndvaske fremfor kun én. Dette kommer an på, om du helst vil have en ekstra vask eller om du ønsker ekstra bordplads. Du kan vælge mellem 2, 4 eller 6 skuffer eller dobbelte eller firedobbelte skabe. Især skuffer er blevet et populært valg, fordi denne løsning gør det muligt at gemme både vandtilførsel og afløb af vejen inde bag skufferne.

Har du i stedet et lille badeværelse, kan du med fordel kigge i vores kategorier med mindre badeværelsesmøbler på op til 50 cm eller 60 cm i bredden. Disse smalle badmøbler er til at få plads til selv i det mindste badeværelse. Selvom dit badeværelse er småt, behøver du ikke vælge et kedeligt badmøbel. I vores sortiment har vi elegante løsninger, uanset rummets størrelse.

Vores sortiment af badeværelsesmøbler gør det let for dig at finde det helt rigtige til dit hjem. De mange størrelser giver stor fleksibilitet, når det endelig valg skal træffes. I vores sortiment kan du blandt andet vælge mellem badmøbler med en vask eller to vaske, skuffer med soft-close eller noget helt tredje. Gå på opdagelse og se udvalget i kategorierne her:

Badmøbler og opbevaringsmuligheder til alle behov

Når du skal vælge det rette badmøbel, er det en god idé at gøre op med dig selv, hvilket behov dig og din husholdig har. Det kan være, at behovet for skabs- eller skuffeplads er blevet enten større eller mindre i forhold til hvert enkelt familiemedlem. Det kan også være, at familien er blevet udvidet med en lille ny, som optager opbevaringsplads i badeværelset.

Når børnene kommer op i en alder, hvor de selv begynder at bruge skønhedsprodukter, barbere sig eller lægge makeup, vokser behovet hurtigt for skabsplads, og her kan det være nødvendigt at tage et højskab eller et ekstra sideskab til badeværelsesmøblet i brug. Er du på udkig efter et nyt højskab eller sideskab, kan du finde det her .

Mange vælger lukkede løsninger til deres badmøbler, og det er da også det mest praktiske. Vælger du låger, lukker du af for evt. rodede hylder og du kan gemme de knap så flatterende toiletsager og afløb af vejen. Vælger du at kombinere de lukkede møbler med åbne, kan du finde mange flotte hylder og kurve, der vil tilføje et dekorativt udtryk til dit badeværelse.

Med ekstra hylder kan du skabe et bedre overblik over dine håndklæder og skønhedsprodukter – og hvad du ellers vil opbevare i dit badeværelse. Med kurve kan du organisere dine ting, så du altid hurtigt og nemt kan finde det, du leder efter. Kurvene kan både placeres i skabe med låger eller stå fremme og pynte i rummet.

Det skal du huske til dit nye badmøbel

Når du handler nye bademøbler, skal du være opmærksom på, at der f.eks. ikke medfølger vask til alle underskabe. Oftest leveres underskabe og vaske ligeledes uden armatur. På den måde får du mere frihed i forhold til at vælge den rette vask og det rette armatur. Se vores store udvalg af håndvaske her, og vores udvalg af armaturer her .

Mange underskabe er i dag fremstillet til at blive hængt op på væggen. Et væghængt badmøbel giver et let og moderne udtryk, som mange boligejere ønsker. Med et væghængt underskab eller højskab, er det også dig selv, der vurderer og beslutter, hvor højt eller lavt det skal hænge. Er du mere til et underskab, som er solidt placeret på gulvet, kan du tilkøbe møbelben.

Et andet væsentligt tilbehør til dit badmøbel er greb. Nogle badmøbler leveres med greb, men det kan også være, at du selv skal tilkøbe nye greb. I nogle tilfælde kan det også være, at du ønsker andre greb end dem, der leveres med badmøblet. Uanset årsag, finder du let dine nye greb hos BAUHAUS. Vi har greb i de mest klassiske materialer og farver, herunder krom, messing og sort.

For at fuldende dit badeværelsesdesign, bør du vælge greb og møbelben, der passer til den stil, du holder i resten af badeværelset. Ønsker du nye greb og møbelben til dine badmøbler, finder du helt sikkert det rette valg hos os.

Herudover er det også vigtigt at huske nyt badeværelsestilbehør. Ofte er det de små detaljer, der sørger for at et badeværelse fremstår fuldendt. Har du f.eks. valgt messingfarvede greb på badmøblet, kan det være en god idé at vælge knager, der ligeledes er fremstillet i messing. På den måde skaber du en rød tråd i rummet, som skaber helhed og et stilet udtryk. Her er en oversigt over det vigtigste badeværelsestilbehør, som du selvfølgelig finder i BAUHAUS' sortiment:

Spejlet giver den sidste finish

Spejlet er for mange mennesker en vigtig del af badeværelset. Det er foran spejlet, at man gør sig klar om morgenen inden arbejdet, og her man forbereder sig til fest. Det er også foran spejlet, at makeup bliver fjernet, når dagen er gået, og det er blevet tid til at gå i seng. Det betyder, at mange både starter og slutter dagen på badeværelset, ofte foran badeværelsesspejlet. Derfor er det vigtigt at have det rette spejl og også den rette belysning.

Har du svært ved at finde den rette kombination af spejl og lys, kan du nemt og bekvemt vælge et spejl, som har begge dele. Et badeværelsesspejl med LED-lys vil altid sørge for den rette belysning, uanset tid på dagen eller hvilket lys, der ellers er i rummet. Faktisk er flere og flere spejle til badeværelset udstyret med et indbygget LED-lys, eller også kan der tilkøbes en væglampe, som er designet specielt til spejlet.

Mange af vores spejle er designet til en bestemt badmøbelserie, så du kan sammensætte et komplet sæt med badmøbel, vask og spejl, der passer sammen i stil og mål. Selvfølgelig kan du altid vælge et helt almindeligt badeværelsesspejl, som passer til netop dine ønsker. Vi har kvadratiske, rektangulære og runde spejle med enten skarpe eller rundede kanter og hjørner.

Hos BAUHAUS finder du også et stort udvalg af praktiske og smukke sminkespejle. Et sminkespejl er velegnet, hvis du ønsker et perfekt makeup-resultat, og det er derfor uundværligt for makeup- og beauty-entusiasten. Sminkespejle er ofte fleksible, så de kan vinkles på flere måder, og ofte kan de placeres frit, så du altid kan opnå den bedste vinkel.

Ønsker du at udnytte pladsen på dit badeværelse bedst muligt, og skal spejlet både være flot og funktionelt, kan du vælge et spejlskab. På den måde får du både et dekorativt spejl og ekstra opbevaringsplads, hvori du kan gemme tandbørste og personlig pleje.

Badeværelset som en afslappende oase

Med både badeværelsesmøbler, spejl, opbevaring og tilbehør på plads, kan du nyde dit badeværelse i fulde drag. Når først du har investeret i de rette badmøbler, kan du skabe en afslappende oase, hvor der er plads til velvære. Du opnår ro på badeværelset, når rummet er ryddeligt og overskueligt – noget, der først bliver muligt, når du har fået unødvendig rod gemt af vejen i underskabe, højskabe og sideskabe.

Vil du gerne have spastemning i badeværelset, og har du pladsen til det, kan du købe et elegant badekar , som for mange er den ultimative drøm i et badeværelse. Ønsker du et badekar i badeværelset, kan det være en god idé at vælge et mindre badmøbel, så du får god plads til et badekar. Der er altså mange måder, hvorpå du kan designe og indrette dit eget badeværelse.

Har du svært ved at finde ud af, hvordan dit drømmebadeværelse skal se ud eller at regne ud, hvordan du kan realisere dit projekt, kan du finde inspiration i vores kataloger, klikke ind på de enkelte produkter her på siden eller besøge et af vores mange varehuse, hvor du kan se udvalgte badmøbelmodeller udstillet.

Har du derimod en klar idé om, hvordan det hele skal se ud, er det bare med at få bestilt dine nye badeværelsesmøbler hjem til din adresse.

Bestil badeværelsesmøbler på BAUHAUS.dk

På BAUHAUS.dk kan du nemt sidde derhjemme i ro og mag, og klikke dig igennem vores inspirerende univers af badmøbler og tilbehør hertil. Online kan du blandt andet læse vores Badmagasin eller finde kataloger fra Noro, Camargue og Laufen .

Når du har fundet de rette badmøbler, skal du blot vælge om du vil afhente dem i dit lokale varehus via Click & Collect eller om du vil have dem leveret hjem til din adresse. Herefter lægger du blot varen i kurven og færdiggør din ordre. Du vælger helt selv, hvilken løsning, der passer dig bedst.

Hvis du gerne vil se badmøblerne, før du køber dem online, kan du besøge dit nærmeste varehus. Det er dog ikke alle modeller, der er udstillet, så hvis du gerne vil se nærmere på et bestemt badeværelsesmøbel, kan det være en god idé at give vores Kundecenter et kald. Du kan også henvende dig via mail eller bruge vores chatfunktion.

Har du ikke selv mulighed for at montere dit nye badmøbel, kan du vælge at anvende vores Montageservice, hvor du får en fast pris på montering af dit nyindkøbte møbel. Vil du gerne vide mere, kan du kontakte Montageservice for et uforpligtende tilbud eller ringe og høre mere hos vores Kundecenter på 86 26 06 06. Kundecenteret har åbent mellem 08.00 og 20.00.

 

Badmøbler

Viser 1176 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…