Filtrer på...

Plast, pap & film
Rating
Bredde
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 8 produkter
Filter
Viser 8 produkter

Pap, plast og film

Når du flytter eller sender en pakke, er det altid vigtigt at du pakker alle dine genstande ind og ned på den bedst mulig måde. På den måde undgår du nemlig, at dine ting går i stykker under flytningen, forsendelsen eller generelt deres eventyr til en anden destination. En perfekt måde at beskytte dine genstande på er ved at bruge pap, plast og film under ind- og nedpakningen.

Her på siden kan du finde et praktisk udvalg af forskellige typer plast-, pap- og filmprodukter, der alle byder på en høj-kvalitet, som kan sikre dine genstande på deres mange eventyr.

Hvornår skal jeg bruge pap, plastik og film?

Skal du flytte, opbevare genstande, sende en pakke eller på anden vis transportere en skrøbelig genstand? Så har vi samlet vores bedste tips til, hvordan du bedst muligt kan bruge pap, plast og film til at pakke dine genstande ind og beskytte dem under transporten.

PAP: Skab mindre friktion og mere orden

Ved at bruge bølgepap, nye papkasser og flyttekasser til ind- og nedpakning, kan du beskytte dine genstande bedre og gøre transporten nemmere. For eksempel når du pakker dine genstande ind i det stærke bølgepap-materiale, beskytter du dem mod friktion og stød, da materialet er stødabsorberende. Det er derfor det perfekte materiale til afdækning og indpakning.

Derudover ved at pakke dine ting ned i stive papkasser og flyttekasser i stedet for en pose, bliver det nemmere at holde orden og placere dine genstande væk fra hinanden. Dette skaber også mindre friktion, når du transporterer dine ting og beskytter dem mod stød og skader.

PLAST: Sig farvel til stød og fugt

Vi anbefaler, at du bruger plast såsom boblefolie til at pakke meget skrøbelige genstande ind - eksempelvis glas og keramik. Det skyldes, at materialet er meget stødabsorberende og fleksibelt, hvilket betyder, at du nemmere kan få dækket alle overflader på dine genstande end med for eksempel pap. Dette sikrer, at dine mere formede genstande bliver beskyttet mod stød fra alle tænkelige vinkler.

Hertil er plast den perfekte indpaknings løsning til dig, der skal opbevare dine ejendele i en fugtig og snavset kælder eller fragte en pakke i regnvejr. Det skyldes, at det fleste plastikemballager, såsom boblefolie, er vandafvisende og modstandsdygtig overfor støv, snavs og fugt.

FILM: Hold alting på plads

Film kan bruges til mange formål, men hovedsageligt bruger man film under sin flytning til at holde sine genstande eller kasser sammen, fast og lukkede. Hvis du for eksempel vikler din papkasse eller pakke ind i film inden transporten, sikrer du, at den forbliver lukket under hele turen. Du undgår også, at dine genstande rutsjer ind i hinanden ved at filme pakkerne sammen, hvilket mindsker friktionen, der kan opstå under transporten.

Herudover er film, ligesom plast, modstandsdygtig overfor støv, snavs og fugt. Hvis du derfor vikler film omkring din papkasse, inden den bliver opbevaret i kælderen eller depotet, beskytter du bedre dine ejendele mod snavs og fugt.

Køb plast, pap og film online hos BAUHAUS

Når du har fundet det plast, pap og film, du behøver til at pakke dine ting ind, så er det let og ligetil at bestille det hele direkte til dit hjem online hos BAUHAUS. På den måde bliver du ikke forstyrret i din flytning eller pakning, men får alting leveret til døren. Vi kan både levere direkte til din adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du vælger blot det, der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores brede udvalg af produkter til din flytning . Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og svare på alle de spørgsmål du måtte have, så du sikrer, at du får de rette produkter med hjem.

Du også velkommen til at kontakte vores erfarne servicemedarbejdere, der sidder i vores kundecenter via telefon, mail eller chat, hvis du på nuværende tidspunkt sidder med et eller flere spørgsmål til dit online køb. Kontakt os her.

Plast, pap & film

Viser 8 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto