Filtrer på...

Foldegardiner
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Bredde
Længde
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 2 produkter
Filter
Viser 2 produkter

Foldegardiner pynter og skærmer af

De rette foldegardiner kan gøre en stor forskel for dit hjem. De kan både pynte og være dekorative, og så er de med til at skærme for både solen og nysgerrige blikke udefra. Derudover er foldegardiner meget praktiske i hverdagen og nemme at benytte sig af. Se det store udvalg hos BAUHAUS, og køb, når det passer dig. Du kan også besøge et af vores mange byggevarehuse eller vælge vores Click & Collect-service.

Stort udvalg af foldegardiner hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS hjælper vi dig med alt, der har med hus og have at gøre. På den måde kan du både komme godt i gang med dine gør-det-selv projekter, og du kan altid få de varer, du mangler i hjemmet – uanset om der er tale om VVS, bad, bolig, gulve, el, belysning, maling, tapet, værktøj, byggematerialer med mere.

Når det gælder produkter til boligen, fører vi netop et stort udvalg af gardiner og persienner , herunder foldegardiner. Foldegardinerne kommer i mange forskellige former og mål, og særligt målene er meget vigtige, når du vælger foldegardiner. De skal nemlig passe helt nøjagtigt for at opnå den rette pasform. Vores mål tæller blandt andet:

  • 60 x 130 centimeter
  • 80 x 130 centimeter
  • 90 x 130 centimeter
  • 90 x 220 centimeter
  • 100 x 130 centimeter
  • 110 x 130 centimeter
  • 120 x 130 centimeter
  • 130 x 130 centimeter
  • 140 x 160 centimeter
  • 160 x 160 centimeter

Med de mange mål kan du være sikker på at finde foldegardiner, der passer til dine vinduer. Husk altid at tage nøje mål, før du køber. Vores modeller er skabt af særdeles høj kvalitet, og det er din garanti for, at de holder længe og bliver ved med at se flotte ud.

Vi fører primært mærket Debel, der har stor erfaring i branchen, så du kan få de bedste forudsætninger. Debels foldegardiner er meget klassiske i looket, og de er elegante og tidløse. Modellerne er udstyret med et godt snoretræk, som gør det nemt at hive gardinerne op eller sænke dem igen.

Leder du efter foldegardiner, kan det være, at du med fordel kan se nærmere på nogle af vores øvrige gardiner og persienner – for eksempel rullegardiner eller lamelgardiner . Du kan sagtens blande dine gardintyper i hjemmet, så nogle rum har foldegardiner og andre har persienner, rullegardiner, plissegardiner eller lamelgardiner. Tag et kig her på vores hjemmeside, og find dine favoritter.

Derfor skal du vælge foldegardiner til dit hjem

Som nævnt fører vi hos BAUHAUS mange typer af gardiner, og foldegardinerne er blot én type. Der er mange fordele ved denne type, men først og fremmest giver de et dekorativt touch til rummet – både når de er nede og oppe. Når de er oppe, får du masser af lys ind gennem vinduet, og du vil opleve et elegant look. Når de er nede, får du en skøn afskærmning uden at mørklægge rummet helt og holdent, og du vil kunne se på et stilrent design, der ikke larmer så meget.

En anden stor fordel ved foldegardinerne er, at de et lette at hive op og ned med det enkle snoretræk, og så er de vaskbare. Det betyder, at du let vil kunne holde et højt hygiejnisk niveau, hvor der ikke samler sig støv og skidt. Foldegardiner er perfekte i både stue, kontor eller soveværelse, og med de mange muligheder fra BAUHAUS kan du nemt finde en model, der passer til dine behov og præferencer.

Du kan se alle mulighederne her på hjemmesiden, eller du kan besøge et af vores mange store byggevarehuse. Bestil allerede i dag, så du hurtigt er på vej mod en skøn fornyelse af dit hjem, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Hvis du gerne vil have dine produkter så hurtigt som muligt, kan du benytte dig af vores Click & Collect-service. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at vælge de skønneste foldegardiner og bedste løsninger til dit hjem.

Foldegardiner

Viser 2 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto