Filtrer på...

Rullegardiner
Rating
Produkttype
Serie
Bredde
Længde
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 22 produkter
Filter
Viser 22 produkter
 1. DEBEL
  Debel kædetræk til rullegardin sort
  89,95 kr.
 2. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel rullegardin Touch mørklæg creme flere str.
  Fra 439,95 kr.
 3. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel rullegardin Touch mørklæg sort flere str.
  Fra 439,95 kr.
 4. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel rullegardin Touch Duo antracit flere str.
  Fra 448,95 kr.
 5. DEBEL
  Debel tilbehørssæt til rullegardin Uni Mini
  99,95 kr.
 6. SOLID ELEMENTS
  Solid Elements rullegardin mørklæg 55x78 cm blå
  300,00 kr.
 7. KIRSCH
  Kirsch mørklægningsgardin beige 140x165 cm
  329,95 kr.
 8. KIRSCH
  Kirsch mørklægningsgardin beige 100x165 cm
  204,95 kr.
 9. KIRSCH
  Kirsch mørklægningsgardin beige 120x165 cm
  244,95 kr.
 10. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel rullegardin Touch mørklæg off white flere str.
  Fra 439,95 kr.
 11. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel rullegardin Touch mørklæg grå flere str.
  Fra 439,95 kr.
 12. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel rullegardin Touch Duo off white flere str.
  Fra 448,95 kr.
 13. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel rullegardin Touch Duo creme flere str.
  Fra 448,95 kr.
 14. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel Tree rullegardin mørklæg i flere farver og størrelser
  Fra 298,95 kr.
 15. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel Uni rullegardin i flere farver og størrelser
  Fra 159,95 kr.
 16. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel Zig Zag rullegardin mørklæg i flere farver & størrelser
  Fra 269,95 kr.
 17. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel Uni Maxi rullegardin mørklæg i flere farver & størrelser
  Fra 259,95 kr.
 18. Flere valgmuligheder
  DEBEL
  Debel Uni Mini rullegardin mørklæg i flere farver & bredder
  Fra 174,95 kr.
 19. Flere valgmuligheder
  Rullegardin bambus flere størrelser
  Fra 124,95 kr.
 20. DEBEL
  Debel Fjernbetjening til motor 6 kanaler
  234,95 kr.
 21. DEBEL
  Oplader t/Debel rullegardin motor
  234,95 kr.
 22. DEBEL
  Debel motor til rullegardin rør 25 mm
  979,95 kr.

Rullegardiner er super praktiske

Der findes som bekendt mange forskellige former for gardinløsninger, lige fra stofgardiner til plisségardiner, lameller og persienner. Hver type har sine fordele og ulemper. Den klassiske gardinløsning er uden tvivl stofgardinet, der har været brugt i århundreder. Løsningen fungerer godt, men stofgardiner er typisk både besværlige og dyre at sætte op. Stofgardiner passer heller ikke optimalt ind i den moderne indretning, hvor trenden går mod det lette og minimalistiske. Her passer eksempelvis persienner og plisségardiner lidt bedre ind. Begge typer tiltrækker dog støv i et vist omfang, og særligt persienneløsningen kan være besværlig at rengøre.

Derfor kan det ikke undre, at rullegardiner fortsat hører til favoritterne, når vinduet skal skærmes af. Rullegardiner er både billige i indkøb, lette at sætte op og i øvrigt meget driftssikre. Teknikken er simpel og er forfinet til perfektion op gennem tiden, idet rullegardinet efterhånden har været brugt i mange årtier. Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg med flere hundrede forskellige modeller og størrelser, så der er næsten garanti for, at der også er en løsning, der kan passe ind i netop dit hjem.

I ”gamle dage” var det mest almindeligt med ensfarvede, cremehvide rullegardiner, som rent ud sagt var ret triste at se på. I dag er det heldigvis en helt anden sag, for du kan få rullegardiner i mange forskellige farver, så de kan tilpasses den øvrige indretning og den valgte farvepalet. Du kan let få et overblik over mulighederne ude i menuen, hvor der er forskellige sorteringsmuligheder – herunder sortering efter farve. I dag fås rullegardiner også med et hav af mønstre og dekorative elementer. Du kan for eksempel få farverige varianter til børneværelset eller mere simple, afdæmpede mønstre til resten af huset. Se eventuelt også de nye, stribede versioner, der er delvist transparente og dermed giver mulighed for at følge lidt med i, hvad der sker udenfor.

Rullegardiner er lette at sætte op

En af de store fordele ved rullegardiner er, at de normalt altid passer i højden. Er vinduerne ekstra høje, skal du naturligvis sikre dig, at dine rullegardiner er lange nok, men ellers er rullegardiner dejligt fleksible og behøver ikke at afkortes i længden. Man ruller dem blot ned til vindueskarmen, og eventuelt overskydende gardin forbliver blot på rullen. Det er nærmest usynligt og skæmmer ikke på nogen måde.

I bredden kan der dog være behov for at passe gardinerne til, hvis de skal passe præcist ind i vinduesrammen. Det gælder selvfølgelig særligt, hvis dine vinduer har lidt atypiske mål. Har dine vinduer standardmål, kan du ofte få et rullegardin, der direkte kan sættes op uden tilpasning. Hos BAUHAUS fører vi nemlig rullegardiner i alle standardstørrelser.

Er der behov for tilpasning, får du brug for en nedstryger/metalsav til afkortning af metalrullen samt en saks til selve gardinet.

Den nemme løsning – lad fagmanden klare opsætningen

Hvis du ikke selv har lyst (eller tid) til at kaste dig ud i opsætningen af rullegardiner, kan du heldigvis få assistance fra en fagmand. Tag kontakt til en af vores medarbejdere, som kan fortælle mere om, hvordan du kommer videre. Der er flere muligheder. Den billigste løsning er naturligvis, at du selv måler vinduerne op og bestiller de færdige, afkortede rullegardiner. Her er det naturligvis vigtigt, at du får målt korrekt op. Der er af gode grunde ikke returret på et kundetilpasset produkt.

Vil du være på den sikre side, kan du få fagmanden til at foretage alt arbejdet, lige fra opmåling til afkortning og opsætning. Det er selvfølgelig en dyrere løsning, men så er der til gengæld garanti for, at rullegardinerne passer perfekt.

Lidt mere info om mørklægningsgardiner

Rullegardiner kan godt fås i relativt transparente udgaver, men de fleste foretrækker et gardin, der dækker helt af. Rullegardiner i lysere farver kan have en tendens til at lukke en del lys ind. Ofte er det at foretrække, hvis gardinet bruges i et opholdsrum. I et soverum er det derimod mere hensigtsmæssigt, at der er mørkt. Mange nøjes med at købe et rullegardin med mørkt stof. Det er alt andet lige den billigste løsning og fungerer for de fleste. Men skal der være helt mørkt i rummet, er mørkt stof ikke tilstrækkeligt til at lukke alt lys ude.

Det kan for eksempel være et problem på et børneværelse, hvor de små poder måske skal sove, før det reelt er mørkt udenfor. Her kan du i stedet vælge et specielt mørklægningsgardin, som er forsynet med et 100 % lystæt lag i midten. Mange tror, at mørklægningsgardiner altid er sorte. Det behøver de dog ikke være. Det lystætte lag i midten kan sagtens være beklædt med lyst stof, og det kan rent indretningsmæssigt være at foretrække i mange tilfælde.

Nyere forskning har vist, at vi gennemsnitligt sover for lidt og for dårligt, og et af de helt store problemer er, at vi har for meget lys i soveværelset. Øjet er meget følsomt, og selv med lukkede øjenlåg kan øjet registrere selv den mindste smule lys i rummet. Det vil få kroppen og hjernen til at konkludere, at det nok ikke helt er nat – og så sover man ganske enkelt dårligere. Undersøgelser har vist, at selv en lille standby-lampe på et slukket tv eller lignende kan give lys nok til, at søvnen forringes målbart. Mørklægningsgardiner er med andre ord ikke kun til børneværelset, men kan faktisk med fordel installeres i alle soverum.

Rullegardiner

Viser 22 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto