Filter
Viser 9 produkter

Rustbeskyttelse

Hvis du gerne vil have, at din bil holder i mange år og bevarer sin værdi, er det vigtigt at beskytte den mod rust. Rust kan nemlig hurtigt sprede sig og ødelægge vigtige dele af bilen, som i sidste ende kan koste dig dyrt i reparationer og resultere i en lavere salgspris. Med en god rustbeskyttelse kan du forlænge bilens levetid og mindske udgifterne til mekanikeren. Hos BAUHAUS kan du vælge mellem flere typer rustbeskyttelse til din bil.

Hvad er rust, og hvordan opstår det?

Rust er en form for korrosion, der opstår, når jern eller jernholdige materialer udsættes for luftfugtighed og ilt over en længere periode. Det er naturens måde at nedbryde jern på. I reaktionen mellem jern, ilt og vand dannes der jernoxid, som er det samme som rust. Rust kan opstå på alle dele af bilen, men ses oftest på de dele, der er i kontakt med vejsalt, vand og snavs.

Sådan kan du rustbeskytte bilen

Den bedste måde at beskytte din bil mod rust på er ved at forebygge det. Det er derfor vigtigt at få rustbeskyttet bilen så tidligt som muligt. Faktisk anbefales det, grundet det danske klima, at du rustbeskytter din nye bil, inden du tager den i brug.

Du kan også forebygge rustrelaterede skader ved at vaske din bil regelmæssigt og undgå at parkere den på våde eller fugtige steder. Herudover findes der flere typer rustbeskyttelse, som du kan bruge på din bil. En af de mest populære er undervognsbehandling, der er en behandling, som beskytter undervognen mod rust og korrosion.

Det er dog ikke kun din bils undervogn, der kan blive udsat for rust. Du kan heldigvis få supplerende rustbeskyttelse til andre dele af bilen, som er særligt udsatte. Hos BAUHAUS finder du eksempelvis rustbeskyttelsesspray, rustløsner og multiolie.

Hvordan påfører du rustbeskyttelse?

Når bilen skal have påført rustbeskyttelse, er det vigtigt, at du følger producentens anvisninger nøje. En undervognsbehandling kræver ofte professionel hjælp, mens rustbeskyttelsesspray er lettere at påføre selv. Brug altid rustbeskyttelse på en ren og tør overflade, og gentag gerne behandlingen regelmæssigt for at opretholde beskyttelsen.

Du skal selvfølgelig vælge midler og rustbehandling på baggrund af din bils behov og det område, du vil beskytte. Herudover er det en god idé at vælge et produkt, som er let at påføre, og som holder længe. Det anbefales, at du rustbeskytter din bil mindst én gang om året eller hver anden sæson for at bevare beskyttelsen mod rust og korrosion.

Find rustbeskyttelse og bilpleje hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS tilbyder vi et bredt udvalg af rustbeskyttelsesmidler og tilbehør til bilpleje . Med den rette behandling, pleje og vedligeholdelse sikrer du, at din bil fremstår flot både indvendigt og udvendigt så længe som muligt. Dette vil samtidig resultere i færre udgifter og en højere gensalgsværdi. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find det rigtige produkt til din bil.

Rustbeskyttelse

Viser 9 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…