Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Weber (256)

Mangler du tilbehør til din Weber-grill, kan du nærmest være sikker på, at du finder det helt rigtige grilltilbehør online her hos BAUHAUS. Vi har et bredt udvalg af Weber-grilltilbehør og helt sikkert også netop det Weber-udstyr, du står og man..

1-32 af 256 produkter

Levering
Click & Collect
Special Price 99,95 kr. Regular Price 119,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
1.199,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 256 produkter

Mangler du tilbehør til din Weber-grill, kan du nærmest være sikker på, at du finder det helt rigtige grilltilbehør online her hos BAUHAUS. Vi har et bredt udvalg af Weber-grilltilbehør og helt sikkert også netop det Weber-udstyr, du står og mangler netop nu. Du finder alle produkterne her på siden.

Weber er en af verdens allerstørste og mest populære producenter inden for grill og grilltilbehør. Derfor er det selvfølgelig også naturligt for os at kunne tilbyde dig det bedste i Weber-tilbehør til din grill. I sortimentet af Weber-grilludstyr kan du blandt andet finde følgende produkttyper til Weber-grill:

-          Weber-grilltermometer

-          Weber-rotisseri

-          Weber-pizzaovn

-          Weber-grillbakker

-          Weber-grillrens til rengøring af din grill

-          Weber-majsholdere til grillning af majs

-          Forskelligt øvrigt Weber-tilbehør til grill

Du har således rig mulighed for at finde netop det Weber-tilbehør, du skal bruge, når du shopper online i udvalget hos BAUHAUS. Gå på opdagelse i sortimentet, og oplev de mange forskellige produkter. Der åbner sig mange nye muligheder op med Weber-grilltilbehør, og hvem ved – måske du endda får inspiration til nye måder at bruge din grill fra Weber på.

 

Få nye kulinariske oplevelser med Weber grilltilbehør

Du må aldrig gå ned på udstyr til køkkenet – og det gælder også i dit udendørs køkken ved grillen. Og hvad er en Weber-grill egentlig uden sit Weber-grilltilbehør? Det bliver under alle omstændigheder sjovere at grille, når du har udstyret i orden, og det kan du få nu ved at bestille dit nye Weber-tilbehør online her hos BAUHAUS. Mulighederne er mange, og uanset hvilke retter, du primært drømmer om at kunne lave på grillen, kan dine drømme gå i opfyldelse med vores sortiment af tilbehør til din Weber-grill.

Med nyt og lækkert Weber-tilbehør kan du udfordre dig selv mere ved grillen, og du kan trylle kulinariske måltider frem, som du måske hidtil ikke har troet mulige. Weber-grilltilbehør løfter niveauet på din madlavning, og når først du har lært dit tilbehør at kende, er der ingen vej tilbage. Venner og familie vil flokkes om din Weber-grill og glæde sig til at smage dine gastronomiske påfund. Hvad står menuen på næste gang? Weber-tilbehør åbner op for, at du kan eksperimentere, så hvad har du lyst til at prøve af som det næste – en forret, en hovedret eller måske en velsmagende, grillet dessert?

Find Weber-tilbehør på tilbud til en skarp pris

En Weber-grill er en stor investering, og når du først har fået selve grillen hjem, skal det selvfølgelig ikke være dyrt at udvide grillens muligheder med nyt og lækkert Weber-tilbehør. Hos BAUHAUS har vi altid gode priser på dit Weber-grilltilbehør, og ofte kan du endda være så heldig at finde Weber-tilbehør på tilbud, så du kan få mere for dine penge, og du måske kan få råd til lidt ekstra inden for flot grill-tilbehør, der gør din grilloplevelse endnu bedre. Hold godt øje med Weber-tilbehør på tilbud, og slå til, når det passer dig allerbedst. Der er ofte gode penge at spare hos BAUHAUS – også på dit ønskede tilbehør til din Weber-grill.

Se også vores øvrige sortiment inden for grill, hvor du eksempelvis også kan købe en splinterny Weber-grill, hvis du skulle føle et behov for at opgradere på grill-fronten. En Weber-grill er grillens svar på en Rolls Royce, så med en Weber-grill og tilhørende Weber-tilbehør går du aldrig galt i byen.

 

Før dig frem som en sand mesterkok

Weber-tilbehør er kendt som det ypperste inden for grilltilbehør, og det er med god grund. Så snart du tager tilbehøret i brug, vil du hurtigt opdage, at Weber-tilbehør er i en liga helt for sig selv. Med Weber-udstyr går det legende let ved grillen, og du får hurtigt maden klar, så du kan forkæle dine nærmeste med netop den grillmad, som de allerbedst kan lide.

Med Weber-tilbehør kan du føle dig som en professionel mesterkok, når du vender bøffer på grillen eller kaster dig ud i andre kulinariske eventyr med din Weber-grill som omdrejningspunkt. Weber-udstyret er let at bruge, så bare kast dig ud i det, og se, hvad der sker. I sortimentet af Weber-grilltilbehør kan vi både tilbyde produkter inden for tilbehør til selve madlavningen og produkter til den efterfølgende rengøring af din grill, så den kan blive så god som ny og er klar til næste gang, du drømmer om veltilberedt grillmad med den karakteristiske barbecue-smag, som de fleste danskere elsker og gerne dyrker så meget som overhovedet muligt hele sommeren igennem.

 

Køb Weber-tilbehør til grillen online hos BAUHAUS

Dyk ned i vores brede sortiment af tilbehør fra Weber, og tag dig god tid til at læse om de mange forskellige produkter, der uden tvivl vil udvide din grill-horisont og inspirere dig til at få tændt op i grillen med det samme. Når du har fundet de produkter, du leder efter, eller som du måske ikke vidste, at du går og drømmer om, kan du lægge dem i kurven og bestille dem hjem online her fra BAUHAUS.

Du kan bestille så lidt eller meget Weber-tilbehør, som du har lyst til, og du er selvfølgelig altid velkommen til at vende tilbage til udvalget igen en anden gang efter endnu mere lækkert Weber-tilbehør. Fyld kurven op med varer fra Weber, klik dig videre til betaling, og gennemfør din ordre. Så pakker vi den til dig, imens du blot kan læne dig trygt tilbage og glæde dig til, at dit nye Weber-tilbehør lander hjemme hos dig eller på dit valgte afhentningssted inden længe. Du har også mulighed for at reservere dit ønskede Weber-tilbehør online og derefter hente det selv i dit nærmeste varehus inden for få timer. Det kan du læse nærmere om under Click & Collect, der er vores simple og hurtige løsning til dig, der har brug for dit Weber-grilltilbehør her og nu.  

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.