Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Weber

(20)
 En Weber-kulgrill er en sand klassiker og en meget populær type af grill, som rigtig mange danskere sværger til. Der er mange fordele ved en kulgrill i forhold til andre grilltyper, og det vil vi prøve at illustrere for dig her på siden, hvor d..

Viser 20 produkter

3.799,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
7.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
3.799,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
12.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 20 produkter

 

En Weber-kulgrill er en sand klassiker og en meget populær type af grill, som rigtig mange danskere sværger til. Der er mange fordele ved en kulgrill i forhold til andre grilltyper, og det vil vi prøve at illustrere for dig her på siden, hvor du også finder hele vores aktuelle udvalg af Weber-kulgrill i mange forskellige modeller. Vælg din Weber-kulgrill her, og bestil den hjem i dag med hurtig levering og 3 måneder fuld returret. Lettere bliver det ikke at få en praktisk kulgrill hjem, der kan trylle den lækreste grillmad frem på nul komma fem. 

Weber er altid et godt valg af grill. Det kendte brand er blandt de mest populære inden for kvalitetsgrill til både den professionelle grillentusiast og til nybegynderen, der stadig øver sig på at blive rigtig god ved grillen. Særligt populære er de smarte kulgrill fra Weber, der fås i modeller, der både kan stå selv på underlaget på terrassen, samt i bordmodeller, der er lige til at stille i en god højde på havebordet, når du vil grille. Fordelene ved de flotte Weber-kulgrill er mange, og vi vil nu prøve at forklare dig, hvorfor en Weber-kulgrill er et godt valg til de fleste menneskers behov.

 

Fordele ved den populære Weber-kulgrill

Der er fordele og ulemper ved alle grilltyper, og en Weber-kulgrill er ingen undtagelse. Vi mener dog, at de mange fordele vejer op for de få ulemper ved denne grilltype, og blandt fordelene vil vi blandt andet fremhæve:

-          En Weber-kulgrill er typisk billigere end de øvrige grilltyper fra samme mærke

-          Weber-kulgrillen er umiddelbart lettest at gøre ren, fordi asken er så nem at skrabe ud af grillen

-          En Weber-kulgrill anvender trækul som brændsel, hvilket giver en god aroma til din grillmad

-          En Weber-kulgrill er en meget kompakt type af grill, hvor andre typer ofte kræver mere plads på terrassen

De fleste har prøvet en kulgrill som deres første grilltype og har deres egne erfaringer med den billige men effektive kulgrill. Har du allerede oplevet, at en Weber-kulgrill virker for dig, burde det ikke være nogen sag at vælge en god kulgrill her i udvalget. Har du ikke prøvet en Weber-kulgrill før, håber vi, at vi har fået dig overbevist om at give det et forsøg. Hvem ved – måske din kulgrill fra Weber bliver din nye bedste ven i sommervarmen? Tænd op i grillen, og inviter familie og venner på grillhygge i haven. Der findes ingen bedre måde at fordrive en lun sommeraften på end med god grillmad og de mennesker, du holder allermest af. Hvad står menuen på denne gang? Med en Weber-kulgrill er det dig, der bestemmer, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Find en Weber-kulgrill på tilbud til skarpe priser

En Weber-kulgrill er i forvejen iblandt de billigste grilltyper, og hos BAUHAUS får du altid gode priser på din Weber-kulgrill. Det kan dog gøres endnu billigere ved at holde godt øje med vores Weber-kulgrill på tilbud, der giver dig mulighed for at få endnu mere for dine penge. Så kan der måske også blive råd til lidt lækkert grilltilbehør, der giver dig endnu flere udfoldelsesmuligheder ved grillen. Det skal ikke være dyrt at grille, og det er det bestemt heller ikke med en flot kulgrill fra Weber, der er en rigtig kvalitetsgrill med masser af muligheder for at lave et formidabelt måltid mad, som kan nydes udendørs i det gode vejr.

Grillmad er typisk nem og hurtig hyggemad, men faktisk kan du også sagtens træne dine gastronomiske evner på en Weber-kulgrill. De færreste tænker over, at der kan forberedes en hel menu på grill med både forret, hovedret og dessert, men er du blot lidt kreativ, findes der masser af gode løsninger, der uden tvivl vil overraske og begejstre dem, der er så heldige at få serveret resultatet af dine kulinariske anstrengelser ved grillen. Hvad har du lyst til at eksperimentere med på kulgrillen? Bare kast dig ud i det, og se, hvad der sker!

Køb din Weber-kulgrill online hos BAUHAUS

Der er noget hyggeligt og næsten lidt gammeldags ved en klassisk kulgrill, og med en Weber-kulgrill får du en cool model i et flot design, som du kan have glæde af gennem mange år, hvis du sørger for at passe rigtig godt på den. En Weber-kulgrill er en let grill, som det er nemt at finde frem, når du har brug for den, og det er let at tænde op i grillen til spontan grillhygge, når der måske kigger gæster uanmeldt forbi i hverdag eller i weekend.

Du kan finde din nye kulgrill i sortimentet her fra Weber, der er et af mest anerkendte brands inden for professionelt grilludstyr. Du er således altid garanteret en kulgrill af højeste kvalitet, når du vælger en Weber-kulgrill, der er en funktionel grill, som kan bruges til at grille et utal af forskellige, lækre fødevarer. Prøv dig frem – det er sjældent, at det kan gå helt galt, når blot du er opmærksom på at holde godt øje med det, du griller på kulgrillen. Dyk ned i sortimentet, og vælg din nye kulgrill fra Weber i dag. Når du har lagt din bestilling, pakker vi den til dig så hurtigt som overhovedet muligt, så du ikke skal vente længe på at få din Weber-kulgrill hjem. Du kan tage den i brug med det samme, og vi lover dig, at du i takt med, at du lærer din kulgrill at kende, også gradvist vil føle dig mere og mere rutineret ud i grillmadens ædle kunst.

Se også vores øvrige sortiment af kulgrill fra kendte mærker lige her. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.