Bliv klar til opsætning af glasvæv


Med glasvæv kan du gøre dine vægge smukke, robuste og fyldt med struktur. Hvis du ønsker at give dine vægge mere liv, kan glasvæv være en fin måde at gøre det på. Faktisk kan du bruge glasvæv på langt de fleste overflader. Uanset om du har gips, beton, puds, træ eller noget femte, så kan du sætte glasvæv på og voila! Din væg har fået nyt liv. 

Ofte står folk med valget om enten at pryde deres væg med glasvæv eller med glasfilt. Her kan vi altså være helt ærlige at sige, at vælger du glasvæv, så får du flere fordele. Styrken er nok den mest umiddelbare fordel, hvor glasvæv er markant stærkere end glasfilt. 


Glasvæv er nemlig lavet med lodrette kædetråde, som er vævet sammen med stærke glasfibertråde, og det giver altså et stærkt produkt.
Desuden kan du sjældent se skidt og snavs på dine vægge, da glasvæven skjuler det. Glasvæv er også fleksibelt, når du skal montere det. Hvis du har helt glatte vægge, er det selvfølgelig rigtig nemt at sætte glasvæv op. Men har du skrammer, huller og buler, så kan glasvæven fint dække over det, så din væg bliver fin og pæn igen. 

Relaterede produkter

Opsætning af glasvæv: Sådan gør du


Det er heldigvis ikke svært at klare en omgang opsætning af glasvæv selv. Metoden er den samme, uanset om det handler om opsætning af glasvæv eller af glasfilt. 

Du skal starte med at smøre lim på væggen. Først bruger du en pensel til at putte lim helt ud i kanten af væggen, og dernæst tager du en malerrulle, hvormed du påfører lim på resten af væggen. 

Når der er lim på hele væggen, skal du have din rulle med glasvæv eller glasfilt klar. Læg den i bunden af væggen og træk en side ud af rullen og op til kanten af væggen ved loftet. Du skal trække den op, så kanten af glasvæv eller glasfilt overlapper kanten af væggen, som du senere skærer til. Skær efterfølgende stykket af glasvæv eller glasfilt fra og gå videre. Gentag processen, indtil du har dækket hele væggen.

Lagene skal overlappe, og det er her, det bliver virkelig smart. Skær ned igennem midten af overlappet og fjern den yderste strimmel. Du vil nu have et overlap tilbage af enten glasvæv eller glasfilt. Løft forsigtigt det yderste lag, mens du fjerner det inderste. Det vil resultere i, at du har en perfekt samling på din væg. 

Du kan også “skubbe” lagene af glasvæv sammen, så linjerne bliver helt synkrone, så du ikke kan se samlingen. Hvis der er stikkontakter, skal du skære glasfilt eller glasvæv til, efter du har monteret det ud til kanterne.

Skær til sidst til, så det passer med hjørner, kanter og ender, og du har nu en flot væg med en forside af enten glasvæv eller glasfilt.

 

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto