Filtrer på...

Outdoorchef
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Serie
Bredde
Længde
Antal brændere
Sidebrændere
Rotisserie function
Bagbrændere
Grill areal
Primært materiale
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 10 produkter
Filter
Viser 10 produkter

Outdoorchef bygger på drømmen om ikke bare en funktionel grill, men ganske enkelt at revolutionere grillkulturen ved at gøre både grill og madlavning tilgængelig for alle. Drømmen holdes i live ved Outdoorchefs konstante udvikling af nye grillteknologier og teknikker, med forbedring og optimering for øje. Outdoorchef arbejder på et grundlag at brugervenlighed, multifunktionalitet og sundhed.

Outdoorchefs produkter står alle på de tre søjler, for at sikre tilfredse kunder og produktsortimentet er efterhånden utrolig bredt. Sortimentet tæller både gas, kul og elektriske grillløsninger, så alle kan være med. Samtidig udvikler Outdoorchef tilbehør til processen, som bidrager til kvaliteten af Outdoorchef oplevelsen.

Hver sæson er grillsæson - med en Outdoorchef

At lave gourmetmad udendørs er bare blevet så meget lettere, vi griller, steger og bager i det fri som aldrig før. Vi rykker ud af køkkenet og ud i haven, på terrassen eller altanen. I sommerhuset, campingvognen eller i grøftekanten på opdagelse i vores smukke land.

Madlavning er pludselig gået fra at være irriterende tidsspilde til hyggeligt samvær, god tid, lækker mad, afslapning og hygge med familie og venner. Med Outdoorchef, der er populært i hele verden, kan du grille året rundt. Med det patenterede Easy Flip-tragtsystem til direkte og indirekte grillning kan du koge, wokke, bage og stege i én og samme grill. Alt hvad du ellers laver på dit komfur eller i din ovn kan overføres til grillen i det fri og hele familien kan være med. Bag bollerne til morgenmaden, steg bacon og spejlæg, bag pandekager til dessert eller fyld dem med salat, ost eller kylling. Lav en lækker steg, dine flødekartofler og grill spidskål, rødløg og rød peber til salatskålen! Lækre snacks til rødvinen med vennerne, anden eller flæskestegen til jul - fantasien kan få frit spil, og det er kun dig selv, der sætter begrænsningerne.

Fordele med Outdoorchef gas kuglegrill

  • Ingen fedtrand
  • Let at rengøre
  • Høj temperatur (350 ºC)
  • Hurtig opvarmning og nedkøling
  • Lang holdbarhed
  • Lavt gasforbrug
  • Stort grillareal ved indirekte grillning
  • Direkte og indirekte grillning med Easy Flip

Sådan blev Outdoorchef gas kuglegrill med det særlige tragtsystem opfundet

For mere end 20 år siden opfandt Mike Lingwood en helt enestående gaskuglegrill og gav den navnet Outdoorchef. Han ville udvikle et produkt, som man kunne bruge til let, alsidig og sund grillning uden risiko for fedtbrand. Det var hans drøm at gøre grillning til en afslappet oplevelse, der fører mennesker sammen og får dem til at hygge sig.

Efter en fiaskooplevelse med at grille til en fødselsdagsfest, besluttede han sig for, at der måtte kunne gøres noget, så fedtet ikke flammede op, når man grillede. Han begyndte at eksperimentere med nogle paellabrændere i en kugle og fandt ud af tragtsystemet til beskyttelse mod fedtdryp, da han fandt en gammel tromle til en vaskemaskine. Den delte han i to, så den ikke kun beskyttede brænderen, men den øverste del kunne drejes og lede varmen koncentreret direkte opad - sådan blev Outdoorchefs tragtsystem opfundet.

Sådan fungerer Easy Flip tragtsystemet

Med en Outdoorcchef gaskuglegrill bliver det ikke lettere at lave mad i det fri. Tragten er delt i to, og den nederste beskytter brænderen mod fedtbrand og opflamning, mens den øverste vendes direkte til direkte eller indirekte grillning.

Med tragten vendt til direkte varme fungerer grillen som din kogeplade, og her kan du koge, stege og wokke lige så let som på dit komfur. Vender du derimod tragten til indirekte varme, fungerer grillen som din ovn, og der kan steges og bages på samme måde, da temperaturen fremgår af det integrerede lågtermometer.

Nem rengøring af Outdoorchef gas kuglegrill

Easy Flip tragtsystemet beskytter brænderen mod fedtbrand, men den leder også alt fedt ned i en kop under grillen. Koppen opsamler alt fedtdryp fra din mad og er stort set det eneste, der skal med ind og rengøres. Som en pyrolyseovn varmes grillen op en tid, for derefter at kunne fjerne alt snavs fra rist og tragt med en grillbørste.

Outdoorchef

Viser 10 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto