Filtrer på...

Rating
Produkttype
Basetype
Farve
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 2 produkter
Filter
Viser 2 produkter

Farveprøver

Afprøv farven, før du køber

Vil du være sikker på, at dit næste malerprojekt får den helt rigtige farve? Prøv BAUHAUS farveprøver, som du kan bestille online. Det kan være svært at vælge den helt rigtige farve, og det kan være svært at træffe den rette beslutning. Derfor kan du for et lille beløb bestille en farveprøve hos os, så du kan teste farven derhjemme.

Malingens farve kan være svær at vurdere, selvom du kan se den på billeder online. I vores varehuse kan du få farvekort med hjem, hvilket også giver en god ide om, hvordan farven vil se ud på væggen. Vil du gerne være 100% sikker på, at farven passer til din væg både i dagslys og om aftenen, er en farveprøve det mest sikre valg. 

Når du skal anvende farveprøven, skal du male et strategisk sted med varierende lysindfald. Feltet skal have en vis størrelse, så du har god mulighed for at se, hvordan farven ser ud på væggen. Er der to farver, du ikke kan vælge imellem, kan det være en god ide at bestille en farveprøve på hver. Ved at male med farveprøverne ved siden af hinanden, er det nemt for dig at vurdere, hvilken en, der passer bedst til din bolig.  

Selvom du kun maler et lille areal, er det stadig en god ide at afdække, så du ikke får maling på gulvet. Når du har fundet den rigtige farve, kan du finde alt, hvad du har brug for at komme i gang med at male i vores store udvalg af malertilbehør.  

Få råd og vejledning hos BAUHAUS

Vores sortiment af vægmaling består af en bred vifte af skønne farver med varierende glans og dækkeevne. Fælles for BAUHAUS vægmaling er, at alle produkter er af høj kvalitet og er nemme at arbejde med. Du kan derfor trygt bestille din farveprøve hos os.

Hvis du har spørgsmål i forhold til at bestille online, kan du altid henvende dig til vores kundecenter på mail, chat og telefon, så vil vores kundesupport hjælpe dig med at bestille den rette farveprøve.   

Farveprøver

Viser 2 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto