Filtrer på...

Tonepasta
Rating
Bredde
Længde
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 8 produkter
Filter
Viser 8 produkter

Tonepasta

Tonepasta giver uanede farvemuligheder

Hos BAUHAUS har du rig mulighed for at finde maling i farver, der passer til lige netop dit behov. Vil du gerne have en helt unik farve, kan du vælge at blande din egen farve med vores store sortiment af tonepasta. På den måde kan du mikse din helt egen nuance og designe din egen farvepalet. 

Tonepasta giver dig derfor en stor frihed og som en ekstra bonus er det også nemt at arbejde med. Med tonepasta er du herre over dit eget maleprojekt. Du skal blot købe hvid vægmaling, der kan blandes med tonepasta. Se vores udvalg af vægmaling her. Du kan også give nyt liv til en spand gammel hvid maling, som du kan give en ny nuance ved at blande med tonepasta. Det er en smart måde at få brugt gamle rester af maling, og det minimerer spild.

Du kan også forsøge dig med at blande tonepasta i en farvet maling. I nogle tilfælde vil det være lettere for dig at opnå den nuance, du ønsker, hvis du allerede har en farve at arbejde ud fra.

Gode råd til processen

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du kaster dig ud i et tonepasta-projekt. Her kommer 5 gode råd til dig, der skal prøve det for første gang:

1. Sørg for at røre malingen grundigt

Blander du en eller måske endda flere tonepastaer i en spand maling, er det ekstremt vigtigt, at du får rørt malingen godt og grundigt igennem. Misser du en klat farve, vil denne tydeligt stå frem og ødelægge helheden og nuancen på den resterende maling i spanden.

2. Hold lidt igen med tonepasta

Når du er i gang med at blande den perfekte farve, bør du holde lidt igen med tonepastaen. Hvis du først har puttet for meget farve i, kan du ikke fjerne det igen. Du kan lysne malingen igen, men det kræver en del hvid maling.

3. Vurder farven, når malingen er tør 

Du er måske allerede klar over, at maling ser anderledes ud, når den er våd. Det endelige resultat ses først, når malingen er tørret. Selvom du er bevidst om dette, er det vigtigt at huske, når du er i gang med at tone din egen maling. Prøv undervejs i processen at male på en lille overflade, så du kan se det tørrede resultat.

4. Bland hellere lidt for meget end for lidt

Når du toner din egen maling, skal du være sikker på, at du har nok maling til hele projektet. Det er nemlig så godt som umuligt at blande en nuance præcis magen til den, du tidligere har blandet.

5. Bland en lille prøve først

Er du stadig lidt i tvivl om processen? Prøv dig frem med en lille smule maling i et bæger eller en spand. På den måde kan du afprøve processen i et lille format og blive bekendt med tonepasta uden at det har nogle konsekvenser for hele malerspanden.

Bliv herre over dit eget malerprojekt

Med tonepasta bestemmer du selv over dit eget malerprojekt. Tonepasta egner sig derfor godt til gør-det-selv-typen, som finder det tilfredsstillende selv at blande og være en del af så meget som muligt i hele processen. 

Ligeledes er tonepasta også til den kræsne person, som gerne vil have en unik nuance, der ikke fås andre steder. Når du selv blander din maling, gør det processen sjovere og du er mere inddraget. Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af vægmaling, hvor du kan få tonet maling leveret lige til døren. Her kan du få inspiration til at mikse din egen farve eller vælge en af farverne fra vores farvekort.  

Du kan se farverne online på forskellige overflader og i forskelligt lys, når du klikker på det enkelte produkt i kategorien Tonet maling indendørs. Du er selvfølgelig også velkommen i et af vores varehuse, hvor du kan se vores kataloger og få et farvekort med hjem. 

Tonepasta

Viser 8 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto