Filter
Viser 2 produkter

Vådrumsmaling

Vådrumsmaling til badeværelse, køkken og bryggers

Har du fået nyt badeværelse eller er det gamle lige blevet renoveret? Slut projektet af med en holdbar maling, der er udviklet specielt til badeværelser og andre vådrum. Det særlige ved vådrumsmaling er, at den kan tåle at være i direkte kontakt med vand. Anvender du ikke vådrumsmaling i vådzoner på badeværelset, er der risiko for, at fugt trænger ind og beskadiger væggen.

Det er dog ikke kun i badeværelset, at vådrumsmaling kan anvendes. Du kan med fordel også anvende den specielle maling i køkkenet og i bryggerset. Vådrumsmaling egner sig til steder med vask, damp og fugt i luften. Derfor er det ofte badeværelset, køkken og bryggers, der bliver forbundet med denne type maling.   

Inden du begynder at male dit vådrum, bør du anvende en god indendørs grunder, som egner sig til vådrum. Du kan finde vores udvalg af grundere her.

Få din vådrumsmaling leveret lige til døren

Når du shopper online hos BAUHAUS er der ikke langt fra tanke til handling. Når du har fundet den rette maling til dit projekt, kan du hurtigt og nemt bestille den hjem med levering til din private adresse. Du kan også vælge at få malingen leveret til en pakkeboks eller afhente i et varehus via Click & Collect, hvis det passer dig bedre.

Har du brug for vejledning til at vælge det rette produkt eller har du brug for hjælp til at bestille online, kan du kontakte vores kundesupport enten på telefon, via chat eller mail. Kundesupporten er åben alle ugens dage fra kl. 08.00 til 20.00.

Vådrumsmaling

Viser 2 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto