Indlæser

Metalmaling udendørs

(41)
  Hold rusten fra dine udendørs møbler, hegn og stakit i metal med et grundigt lag metalmaling. Dine møbler i metal er ekstra udsatte for rust, når de står udenfor, og det er derfor en god ide at male dem med en effektiv metalmaling til udendø..

1-32 af 41 produkter

Side

Viser 1-32 af 41 produkter

Metalmaling udendørs

 

Undgå rust med udendørs metalmaling

Hold rusten fra dine udendørs møbler, hegn og stakit i metal med et grundigt lag metalmaling. Dine møbler i metal er ekstra udsatte for rust, når de står udenfor, og det er derfor en god ide at male dem med en effektiv metalmaling til udendørs brug.

 

Når møbler og andre genstande i metal står udenfor, er de i høj grad udsat for rust. Metalmaling til udendørs brug kan sørge for at dine metalartikler holder sig pæne og beskyttede. Du skal dog huske at klargøre møbler m.m. før du maler dem. Du klargør metalgenstande ved at grunde dem med en rustbeskyttelse.

 

I BAUHAUS sortiment har vi metalmaling, som allerede indeholder rustbeskyttelse, grunder og maling, og du behøver derfor kun ét produkt til alle tre ting. Vi har også maling, der kan anvendes til både træ og metal.  Vores metalmaling kan anvendes til alle typer jern og maling, der befinder sig i uderummet.

 

Stort udvalg af metalmaling i BAUHAUS

Hos os kan du finde et bredt udvalg af metalmaling fra kendte brands som Hammerite, Dyrup og Sadolin. Du kan vælge mellem mange metalmalinger med forskellige egenskaber og i et væld af farver. Vores maling til metal kan fås enten i spande eller som spray, så du kan vælge det format, der passer til dit projekt.

 

Maling i spand passer godt til større metalflader, mens metalmaling på spray er praktisk at anvende til mindre metalgenstande og havemøbler. Har du for eksempel et cafésæt i metal, kan du nemt give det nyt liv med spraymaling. Udover vores udvalg af metalmaling på spray, som er specielt udviklet til jern, metal og stål, kan du også udforske vores udvalg af spraymaling, der passer til flere forskellige overflader.

 

Vores spraymaling fås i mange smukke farver og kan ofte anvendes til både metal, glas, træ, sten, papir og keramik. Dette giver fleksibilitet og gør det nemt at male, hvis du har flere mindre genstande i forskellige materialer, som du ønsker skal have den samme nuance.

 

Bestil udendørs metalmaling online hos BAUHAUS

På vores webshop kan du nemt og hurtigt bestille den ønskede maling og det rette malertilbehør hjem til din private adresse. Hvis du ønsker det, kan du vælge at afhente i en pakkeshop i stedet. Ved bestilling online kan du i ro og mag sidde derhjemme og udvælge de produkter, du gerne vil bestille.

 

BAUHAUS har hurtige leveringstider og imødekommende medarbejdere i kundesupporten, som sidder klar til at hjælpe dig hver dag mellem 08.00 og 20.00. Kundesupporten kan kontaktes via chatfunktion, mail eller telefon.        

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.