Filtrer på...

Bordrundsave
Rating
Serie
Effekt (W)
Spænding (V)
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 12 produkter
Filter
Viser 12 produkter

Bordrundsav

En bordrundsav er egentlig bare en håndrundsav, der vender på hovedet. Det vil altså sige, at savklingen vender opad, og så er den monteret i en kasse. Bordrundsaven kaldes også nogle gange for en bordsav eller en rundsavbænk, men der er altså tale om ét og samme værktøj. Denne type værktøj bruges typisk til at skære forskellige materialer, såsom træ, metal og plast. Den giver en stabil platform og præcise snit, hvilket gør den populær blandt både professionelle håndværkere og gør-det-selv-folk derhjemme.

Hos BAUHAUS tilbyder vi et stort udvalg af forskellige bordrundsave, så der er sikkert også en, der passer til dit projekt.

4 egenskaber ved en bordrundsav

Bordrundsave har flere forskellige funktioner, der gør dem ideelle til et væld af projekter. Lad os kigge på nogle af de vigtigste funktioner ved bordsave:

  • Med de fleste bordrundsave har du mulighed for at justere både højden og vinklen på savklingen i forhold til bordet. Det giver dig mulighed for at lave både skrå snit, lige snit og mange andre former for snit.
  • Bordrundsave har et fast bord/base, hvilket giver dig masser af stabilitet, når du skal skære. Du kan desuden overveje et understel til bordrundsaven.
  • Langt størstedelen af bordsave har i dag også beskyttelsesforanstaltninger, så du ikke kommer i kontakt med den roterende klinge.
  • Du kan også få modeller, der har indbygget støvudsugning. Dette reducerer støv og snavs, når du arbejder med maskinen. Husk desuden, at når du gør rent efter dit arbejde, kan det være en god idé at bruge en industristøvsuger, så du ikke kommer til at ødelægge din almindelige støvsuger.

Det er altså nemt at forstå, hvorfor bordrundsave er at finde hos de fleste byggefolk.

Hvornår giver det mening at bruge en bordrundsav?

Der er flere forskellige projekter, hvor det giver mening at bruge en bordsav, særligt når det kommer til byggeprojekter og arbejde med træ. Du kan eksempelvis bruge en bordrundsav til følgende:

  • Bordrundsave er ideelle, hvis du har behov for at skære præcise vinkler eller lige snit. Det kan eksempelvis være, hvis du skal skære lange planker eller paneler.
  • Bordrundsave er også gode til at give en stabil platform, hvilket også er medvirkende til at give mere præcise snit, når du skærer.
  • Hvis du skal skære store materialer, såsom plader eller paneler, er en bordrundsav som regel også at foretrække, da det godt kan være lidt besværligt at gøre med en almindelig håndholdt sav.
  • Hvis du skal skære en masse træ eller lave mange snit, så vil du også spare en hel del tid ved at bruge en bordrundsav frem for en håndholdt sav.

Find din bordrundsav online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rigtige rundsav online hos BAUHAUS, kan du bestille den direkte hjem til dig selv. Med vores Click & Collect service har du også mulighed for at hente din bestilling i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du foretrækker det. Du er også velkommen til at besøge et af vores BAUHAUS byggevarehuse, hvor vores dygtige personale vil kunne rådgive dig.

Bordrundsave

Viser 12 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto