Filter
Viser 16 produkter

Varmepistol 

En varmluftspistol er et meget praktisk og alsidigt redskab. Hos BAUHAUS forhandler vi varmluftspistoler fra kvalitetsvaremærker som Dewalt, Bosch, Black & Decker og Rapid, som alle byder på høj kvalitet og effektiv ydelse.

Varmluftspistolen bruges blandt andet til krympning og til fjernelse af lak og gammel maling fra for eksempel glas og metal. Du kan også fjerne lim, vinyl og laminat, løsne skruer og bolte samt tø frosne rør op. Altså får du med en varmluftspistol mange funktioner i én maskine.

Husk også tilbehøret - der findes mange forskellige slags dyser til varmluftspistoler, som gør det muligt at arbejde med blandt andet glas, rør og enten store eller små overflader. Klik dig rundt på BAUHAUS.dk, og se nærmere på vores gode udvalg af varmluftspistoler og tilbehør.

Kig også forbi dit nærmeste byggevarehus, og tag en snak med vores dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige varmluftspistol, som passer til netop dine behov.

Hvilken slags varmepistol skal du vælge?

Når du skal beslutte dig for, hvilken varmepistol der passer bedst til dit behov, så kan det være en fordel at se nærmere på de enkelte specifikationer i produktbeskrivelsen.

En varmepistol med høj effekt og et stort spænd i varmeindstillingerne, vil give dig en meget alsidig pistol. Hvis du har behov for meget præcise varmeindstillinger, så kan du med fordel vælge en varmepistol med trinløs indstilling og LED-display, der angiver den aktuelle temperatur.

Hvis du gerne vil kunne arbejde frit uden at blive generet af ledninger, så skal du vælge en batteridrevet varmepistol. Dog skal du huske på, at driftstiden her ofte er kortere.

Endelig har prisen naturligvis også en betydning. Varmepistoler er generelt forholdsvis billige, så du kan få en robust varmepistol til dit projekt for nogle få hundrede kroner. Med en lidt dyrere model kan du få LED-display, trinløs regulering af varme og en flere indstillinger for luftgennemstrømningen.

Dette skal du vide, inden du køber en varmepistol

Når du skal finde en god varmepistol, der passer til dine ønsker og behov, er der forskellige forhold, som du skal have med i dine overvejelser.

Først og fremmest skal du overveje omfanget af dit projekt, for det har nemlig en betydning for varmepistolens størrelse og dens effekt. Varmepistoler findes blandt andet i forskellige størrelser, som ofte også har forskellig styrke og maksimumtemperatur.

Varmen fra pistolen vil få malingen til at smelte, så du kan skrabe det væk med en spartel eller et andet værktøj. Det betyder samtidig, at du for eksempel kan fjerne maling på dine vinduer helt uden at lave et stort svineri eller sprede en masse støv.

Varmepistolen er et universelt stykke elværktøj, som har mange anvendelsesmuligheder. Eksempelvis kan du også bruge varmepistolen til alt lige fra optøning af vandrør til reparation af en lampe. Derudover kan den bruges til nem optænding af din grill eller til voksning af ski.

Husk sikkerheden når du bruger din varmepistol

Med en varmepistol kan du opnå en meget høj temperatur, som du kan regulere helt fra 50 til 550 grader celsius. Varmepistolen bliver hele tiden varmestyret, så du ikke skal bekymre dig om, at den skulle blive overophedet.

Når du begynder at bruge din nye varmepistol, så skal du dog være opmærksom på, at de høje temperaturer kan gøre stor skade på huden, hvis du bliver forbrændt.

Det er således fornuftigt at bruge et par arbejdshandsker, der kan beskytte dine hænder mod varmen fra varmepistolen. Hav også gerne en brandslukker i nærheden, idet der også er risiko for, at varmen kan gå ud over andre materialer i din bolig som omkringstående møbler.

Dertil er det vigtigt at lufte ud og anvende åndedrætsværn eller en maske for munden, når du anvender din varmepistol, så du ikke indånder de giftige dampe fra malingen og limen.

Køb din varmepistol online hos BAUHAUS

Når du finder den rette varmepistol, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig komme i gang med dit projekt. Vi leverer til både din egen adresse eller til dit lokale BAUHAUS byggevarehus med vores Click & Collect service. Det er op til dig, hvad du foretrækker.

Du kan også altid komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du vil se nærmere på vores udvalg af varmepistoler. Vores medarbejdere kan give dig yderligere information om produkterne, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den helt rette varmepistol med hjem.

 

FAQ:

  1. Hvad bruger man en varmluftpistol til?
    Du kan bruge en varmluftpistol til mange forskellige projekter. Du kan eksempelvis anvende din varmluftspistol til krympning og til fjernelse af lak og gammel maling fra for eksempel glas og metal. Du kan også fjerne lim, vinyl og laminat, løsne skruer og bolte samt tø frosne rør op. På den måde får du mange funktioner samlet i én maskine.
  2. Er det farligt at anvende en varmluftpistol?
    Det er som sådan ikke farligt at anvende en varmepistol. Men der dog visse forhold, som du skal tage højde for. Det kan være en fordel at bruge både arbejdshandsker og åndedrætsværn, når du bruger din varmepistol. Dertil er det også en god idé at have en brandslukker i nærheden for en sikkerheds skyld.
  3. Hvad koster en varmluftpistol?
    Du kan finde flere forskellige varmepistoler i vores sortiment, der hører til forskellige prisklasser. Generelt kan du få en god varmepistol for nogle få hundrede kroner. Prisen afhænger typisk af dens funktioner og varemærket. Du skal således afgøre, hvilke funktioner du har brug for samt omfanget af dit projekt.

Varmluftpistoler

Viser 16 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto