Indlæser

Bordplader

(147)
Bordplader  Nye bordplader i køkkenet kan få køkkenet til at skifte karakter. En ny massiv bordplade eller en bordplade i laminat vil give et frisk pust, og få dit køkken til at se indbydende og eksklusivt ud. Vælg mellem laminatbordplader og..

1-32 af 147 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
4.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 147 produkter

Bordplader 

Nye bordplader i køkkenet kan få køkkenet til at skifte karakter. En ny massiv bordplade eller en bordplade i laminat vil give et frisk pust, og få dit køkken til at se indbydende og eksklusivt ud. Vælg mellem laminatbordplader og bordplader i træ efter mål, og bestil online hos BAUHAUS.

I BAUHAUS har vi et professionelt savværk, der kan tilskære dine bordplader efter dine mål. På den måde får du præcise snit og flotte samlinger.

Pålægning af nye bordplader er ikke svært, og er derfor en oplagt gør det selv opgave. Ved vasken skal du have af- og genmonteret vandhanen, men i langt de fleste tilfælde vil der være Ballofixer på rørene, så du let selv kan lukke for vandet.

Tre fordele ved nye bordplader efter mål:

  • Skift de gamle og slidte bordplader ud, og få en flot plade i køkkenet
  • Du behøver ikke specialværktøj til tilskæring af pladen – Det klarer vi
  • Oplagt gør det selv opgave der kun kræver lidt snilde og øje for finish

Hvilken bordplade skal jeg vælge?

Du bør nøje overveje hvilket materiale, du vil bestille din nye bordplade i. Med den rette vedligeholdelse holder en bordplade i mange år, og derfor er det rette valg vigtigt. Bordpladen skal passe til køkkenelementerne, men også til den øvrige indretning i boligen.

De fleste bordplader er fremstillet i træ eller laminat. Bordplader i træ kræver en smule mere vedligeholdelse, mens laminatbordplader stort set er vedligeholdelsesfri.

Massive træbordplader efter mål

En massiv træbordplade er superflot og en meget elegant løsning, der passer til de fleste køkkener. Når du køber bordplader i træ efter mål, er pladerne lige til at lægge på dine køkkenskabe. Derfor har du ikke brug for specialværktøj. Du skal dog bruge en skruemaskine til fastgørelse af pladerne, og en elektrisk stiksav til udskæring af huller til vask og kogeplade.

Hvilken træsort?

De fleste massive træbordplader bliver fremstillet i de flotte nordiske træsorter som vi kender og elsker. Alle de træsorter vi fører, egner sig alle til godt til køkkenbordplader, og valget beror derfor mest på din personlige smag og stil.

Bordplader i eg er en klassiker, som nærmest er tidløs, og aldrig bliver umoderne. En egetræspla